Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Bravo Mitzura!!!!

Felicitari, sa dea Domnul sa fie totul bine si frumos! iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos care sa va umple casa de soare!

Crinutza....nu mai fii necajita, o sa vina soarele si pe strada ta. Ai un suflet mare!

Pupici,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Mitub pt incurajari. Aveam multa nevoie de ele.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Sunt si eu pe aici! Si stiu deja de o saptamina...
Termenul ar fi cam pe 1 iulie - mai e atat de mult pina atunci si nu mai am rabdare!
Dupa un mare esec mi-e si foarte teama mai ales ca am fost racita cu doua saptamini
in urma.
Sa dea Domnul sa fie bine - mi-e si frica sa ma bucur prea tare.
Mitzurei numai bine, o sarcina usoara si frumoasa (eu am deja greturi!)
Lui Rain - poti lua cate o tableta de acid folic de 5 mg cu luni de zile inaintea conceptiei deci ar fi bine sa incepi cit mai curind. Unii recomanda 3 tablete pe zi.
Se elibereaza fara prescriptie si e f. ieftin.
Evita vitamina A mai ales sub forma retinoizilor sintetici care sunt teratogeni.
Nu lua nimic "natural" fara sa te documentezi. Am citit ca Ginsengul nu e indicat.
Ne reintilnim pe forum... eu intru la citeva zile.
Sa auzim numai de bine si sa ne sara gripa anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Tot eu...
Ma chinuie un junghi intercostal de doua zile noroc ca a mai trecut un pic ca deja mi se facea parul maciuca cu gindul la o consultatie care ar recomanda foarte probabil o radiografie... gata sa zicem ca s-a dus. Dar ce imi place sa anticipez...
De parca durerile de spate, urinatul des si greata cit casa nu ajungeau... eu mai am citeodata dureri de muschi la coapse si gambe si de fiecare data s-au asociat cu stress sau cu situatii conflictuale (cel putin asa par)
Iar cind ma gindesc la simburelul de viata care creste in mine ma apuca niste emotii... ce sa mai, sunt terminata!
Mitzura, ai facut analize? Ce anume?
Pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

IUUUUUPPPPIIIIIIIII!!! A aparut prima colega! Felicitari butterfly si tie si un bebe sanatos si frumos. Si sa-ti treaca greata si durerile!
Ca sa vezi ce repede te-au apucat. Eu chiar azi ma gandeam ca parca nici n-as fi insarcinata. In sensul ca in afara de niste mici tensiuni prin burta nu simt nimic. (Nu ca mi-as dori). Data trecuta cand am fost insarcinata (am pierdut sarcina la 8 saptamani), tot asa n-am avut nici o problema de genul asta. De altfel mama mea, n-a avut nici ea probleme la nici una din cele doua sarcini. Sper sa o mostenesc.
La mine termenul ar fi pe 7 iulie. Si mie mi se pare foarte mult pana atunci. Cel mai tare ma ingrozeste perioada asta de inceput, sa trec mai ales de pragul de 8 saptamani (care e un prag psihologic, bineinteles) si sa vad ca e totul bine.
Tu la ce te referi cand spui "mare esec"? Si ai luat medicamente cand ai fost racita?
Dupa cum vezi, am o gramada de intrebari: uite inca una, ce sunt aia retinoizi sintetici?
Inca nu am facut analize. m-am gandit ca voi merge vineri la medicul de familie si saptamana viitoare la ginecolog. Oricum stiu ca am Rh negativ (si sotul pozitiv) si asta imi da emotii in plus. Va trebui sa fac o analiza ca sa vad daca am produs anticorpi dupa acel avort spontan.
Oricum te tin la curent. Ma bucur ca nu mai sunt singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Crinuta, imi pare foarte rau ca nu ai reusit. Dar sa stii ca noi te asteptam la mamici de august. Asa ca fii tare si pregateste-te sa-ti reiei activitatea .
si pliz nu mai fi suparata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Mitzura si sa ai o sarcina usoara.
Spune-mi te rog cand ai facut testul a iesit a doua liniuta clara?
Ce test ai facut si la cate zile de intarziere?

Eu am facut un test astazi si a iesit a doua liniuta dar nu clara. Am deja o intarziere de trei, patru zile.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Felicitari Floy!!!
Nu-ti face probleme ca e vaga, e normal, sarcina e micuta. Asa a fost si la mine si am mai facu 2 teste si toate au fost pozitive si apoi si testul de sange.
Fii fericita, vei fi mamica!!!

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irina multumesc mult. Totusi inca nu sunt sigura ca este ;la tine testele au fost clare?
La cat timp ai facut celelalte doua teste?

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Si la mine a doua liniuta a fost vaga, chiar am chemat-o pe nasa mea sa se uite si ea, ca mi-era teama ca e autosugestia mea, ca imi doream atata sa apara a doua liniuta...
Am mai facut un test chiar in seara aia(primul l-am facut seara, la doar o zi jumate de intarziere a ciclului si unul a doua zi dimineata).
Eu stiu cum simti, ca eu vreo saptamana tot n-am crezut pana nu mi-au spus rezultatul testului de sange (ca m-am programat la medic la scurt timp), parca tot mi-era teama sa nu fi schimbat aia eprubetele sau sa fi incurcat numele cand mi-a spus rezultatul (paranoia, nu gluma )
La cat timp a aparut a doua liniuta? Daca a aparut repede, oricat de vaga e, esti graviduta sigur!!

Pupici,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput