Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

iubita vezi ca pateul este interzis in timpul sarcinii. la fel si brinzeturile alea cu mucegai, salamuri, cirnati, crenvursti...
sarcina usoara si frumoasa

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am uitat sa va spun ca azi noapte am visat ca plimbam bebele in carucior. Era un carucior albastru si un bebe baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ce bine ca ne-ai spus Papadie ...poate mancam si habar nu aveam ca e interzis.
Exista pe undeva vreo lista cu alimente interzise in sarcina?
Daca da, poate imi spui si mie. Multumesc.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Iti doresti un baietel Mitzura?
Mie imi e indiferent, tati vrea o fetita, pe urma al doilea copil sa fie baietel.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

eu sunt mancacioasa si pofticioasa de felul meu...cred ca deja m-am ingrasat doua kg in ultimele doua saptamani...:)))
Am alta dambla...ciupercile!...M-a palit pur si simplu. Branza topita cu ciuperci de fapt, pen ca daca sunt singura si nu gatesc decat in weekend...ca seara cand ajung casa ma odihnesc...:)
Eu nu la ceapa poftesc, la usturoi...:)
Si cred ca o sa cam mananc si peste, pentru ca am visat toata noaptea si asta seara musai trebe sa fac...:)

Mergi la inceput

Si eu am luat 1 kg, rade sotul meu de mine, imi zice ca pana la sfarsitul sarcinii o sa ma rostogolesc.
Dar sint sexy inca, astazi eram cu sotul meu sa cumparam ceva de mancare si m-am dus eu sa cumpar iar el statea intr-o parte, pentru ca am cumparat in cantitate mai mare, trebuie sa ia si el la serviciu si eu, un tip care statea la coada s-a luat de mine si m-a intrebat daca mananc eu atat. Concluzia, inca ma mai agata si pe mine barbatii, ca peste cateva luni, nu cred ...

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

la pagina cu articole despre sarcina de aici de pe site gasesti si depre alimentele neindicate si despre cele bogate in...diverse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mie imi e indiferent daca e baiat sau fetita, sanatos sa fie. Faza e ca sotul meu vrea baietel, soacra mea si ea la fel. Lumea imi ureaza, sa fie sanatos si baietel, eu nu stiu parca a innebunit lumea asta in jurul meu. Poate de aceea am visat un baietel. Adevarul ca dintre toti, imi pasa doar de ce zice sotul meu. Asta nu inseamna ca nu as fi multumita daca ar fi fetita.
Mai cu pateul m-ati omorat. Ca mie mi-e cam pofta de pateu si de unele tipuri de salam, desi n-am mancat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by rain

Ce bine ca ne-ai spus Papadie ...poate mancam si habar nu aveam ca e interzis.
Exista pe undeva vreo lista cu alimente interzise in sarcina?
Daca da, poate imi spui si mie. Multumesc.

nicole - 5 saptamani

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=136

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP7

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Eu mai am un copil de 4 ani. al doilea a murit la 10 zile, din cauza unei malformatii la inima. Asta e. Ne rugam la Dumnezeu sa mai avem copii sanatosi.(macar inca unul)

Mergi la inceput