Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Fabya, ma bucur ca e bebe, nu-ti mai face griji, e normal ca la 5 saptamani sa nu se vada nimic, pur si simplu bebe cred ca e doar un sambure mic mic, eu nu am ajuns la medic, abia saptamana viitoare voi face probabil o ecografie si analize, o sa avem o gramada de analize de facut.
Sa mananci bine, adica multe legume, fructe si sa stai cumintica, daca ai avut in trecut niste probleme (pierderi de sarcina) poate ar trebui sa stai numai in pat, intreaba-l pe doctorul tau, el stie cel mai bine. Imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat cu celelalte sarcini.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara la burtici,
Nu cred ca mai e cineva dar eu scriu acum ca tot am venit de la doctor...care mi-a zis ca e bine, ca lipsa de simptome nu e concludenta si ca somnolenta/oboseala e cel mai sigur simptom...hehehe
M-a apasat pe burta de numa numa...Nu a durut, dar era sa urlu la el sa aiba grija ca ii ajunge mana pana la ficatul meu!...:)
Fabya, la ecografie nu cred ca vezi acum decat sacul gestational, embrionul e o boaba de piper, nu cred ca ai ce sa vezi. Cel putin la mine asta a vazut acum 5 zile..un sac de 11 mm...La ecografie normala. Peste 2 saptamani mi-a zis nenea doctorul sa ma duc la ecografie vaginala si o sa-mi spuna aia mai multe. Adica atunci cand are 8 saptamani...ca asa se fac primele, cica...La 8, la 12 si la 15 sau 14..
In fine, eu cu nenea doctoru nu prea discut mult ca intotdeauna ma duc cu lectia invatata la el,..hehehe...il intreb mai mult ca sa imi confirme ce stiu ...:)
Am cautat "mama si copilul" si tot nu am gasit cartea...cred ca trebuie sa imi petrec o dupa amiaza cercetand librariile ca lumea...:)
Sa aveti o seara placuta,
Monica 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Eu sint pe aici, adica pe acasa, pe langa calculator, dormitez la greu, acum m-am trezit pentru ca mi-am adus aminte sau am visat ca trebuie sa scot rufele din masina de spalat .
Ma bucur mult Cristalina ca doctorul ti-a spus ca esti bine, daca nici nu te apasa asa pe burtica, cred ca era si mai bine, dar am inteles ca asa sint doctorii, nu tin ei cont ca pe tine te doare de nu mai poti.
Ma duc la , pana ajunge tati acasa de la serviciu mai trag o repriza de somn.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Mesajul asta trebuia sa-l trimit, ca doar e mesajul cu numarul 100, poate dorm mai bine !
Glumeam, dar la cat sint de dependenta de site...

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adonia spune:

Ma alatur si eu mamicilor de iulie-august si sa dea Dumnezeu sa avem sarcini usoare si sanatosi.
Eu am avut UM pe 19 oct. si data conceptei pe 5 nov.va rog sa-mi calculati si mie DPN
Nicole am vazut ca noi doua am avut UM in aceeasi zi poate vom avea si aceleasi zile de nastere ale . E u deocamdata nu am greturi, in schimb mi-e somn de mor, ma dor sinii, am unele dureri surde in partea dreapta si citeodata noaptea parca ma tine ceva asa ca un elastic in partea de jos.In rest nu am nimic, doar o imensa fericire ca in sfirsit a venit barza si la noi
Adonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna Adonia si bun venit aici printre noi
Daca ai avut ultimul ciclu pe 19 octombrie atunci Duminica, 25 Iulie 2004. este termenul tau de nastere.
Azi mai precis ai 2 saptamani si 4 zile.

(incearca si tu aici sa vezi evolutia mai departe)
http://www.reclama mascata//avertizare/info.asp?ID=138

Succes,multa sanatate si felicitari tie si viitorului tatic

Fabya saptamana 6-a.

Fabya

Mergi la inceput

Bine ai venit Adonia ! Felicitari si sa avem asa cum ai zis si tu, sarcini usoare si sanatosi.
Ma bucur mult ca avem date asemenatoare la UM, poate vin puiutii nostri pe lume in aceeasi zi, cu toate ca la mine data conceptiei a fost pe 1 sau 2 noiembrie.

Fetelor nu mi-ati spus daca aveti si voi insomnii, ca eu nu mai pot, iar nu am dormit noaptea trecuta, nu stiu daca e normal sau daca e numai o problema a mea.
Va pup si va astept la discutii ...astazi trebuie sa fim mai vesele, incepe weekend-ul, adica putem dormi mai mult.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

buna dimineata burticute!!
bun venit Adonia si o sarcina super fara probleme!
Ieri am fost sa-mi fac cearceaful de analize..si nu mi-a placut....ne-a luat cam mult sange; oricum am scapat.. acum sper sa fie ok rezultatele.

Nicole, si eu am insomnii, de obicei dorm adanc si nu ma trezesc sub nici o forma....de vreo saptamana ma trezesc in jurul orei 3 si stau cu ochii in tavan...nu mai pot sa adorm decat pe la 4 si dimineata cand suna ceasul este tare greu

o zi super!

Mergi la inceput

Adica inseamna ca si insomniile fac parte din noutatile pe care le aduce sarcina?
Cam nasol zic eu, in perioada asta cred ca e foarte important sa dormim bine, dar daca nu se poate banuiesc ca nu e asa mare problema.
Eu abia astept sa dorm maine de dimineata pana nu mai pot, am aflat astazi ca nu trebuie sa recuperam nimic maine (la majoritatea firmelor se recupereaza ziua de 29 dec.), asa ca sint super bucuroasa.
In weekendul asta nu vreau sa fac nimic, doar sa dorm, sa citesc, sa ma uit la TV si cam atat ...ca de mult nu am mai avut un weekend liber, linistit.

Alta schimbare sau noutate la mine este, ca am nasul infundat mai tot timpul, dar in special noaptea, la voi, tot cam asa este?

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
Bine ati venit adonia si briseis. sarcini usoare si bebici sanatosi si voiosi...:)
Eu nu stiu daca le pot numi insomnii...:)...ca eu nu prea dorm neintoarsa. Insa ma foiesc in pat ceva de speriat. Noroc ca-s numai eu in el. cand o sa se intoarca omu meu o sa trebuiasca sa luam un pat din ala care umple dormitorul...hehehe...sa avem loc...:)
Mie nenea doctorul nu mi-a dat absolut nici o analiza de facut, trebuie sa fac decat ecografie vaginala in saptamana a opta....:)
Asta pentru ca mi-am facut la analize inainte de numa numa, asa ca acum suntem relaxati...A zis ca prin saptamana 15 ne mai apucam de ele...:)
O zi excelenta
Monica 6 saptamani

Mergi la inceput