Mamici de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 12
Marcelle spune:
Cristalina, nu iti fa griji.
Si eu imi tot pipai sanii, sunt foarte putin durerosi, sfarcurile sunt mai durereoase la atingere.
Cred ca suntem prea micute sa avem tot felul de simptome, dar e bine sa e impartasim.
Sa ne spui ce ti-a zis nenea doctorul.
Va pup,
Marcela - 5-6 saptamani
cristalina spune:
Eu ma duc la dr. Anca de la Spitalul Municipal. E doctorul meu de la inceputul anului. Voi ?!
N-as putea spune ca sunt entuziasmata, e adeptul cezarianei si am auzit pareri impartite despre el, dar nici altul mai bun nu stiu de unde sa iau, desi sunt o gramada de nume date pe forum. M-am obisnuit cu el cred...:)
Cred ca mitzura spunea ceva de carti si mi-am adus aminte....Am vrut sa iau "mama si copilul" de la o librarie unde o vazusem si cand m-am dus mi-au zis ca s-au vandut toate exemplarele...:)))...Multa lume a fost harnica lunile astea...hehehe
rain spune:
Sintem prea mici intr-adevar, altfel nu cred ca sint probleme din moment ce toate avem cam aceleasi simptome. Marcelle spunea ca o dor doar sfarcurile, ceea ce e valabil si la mine, iar in rest nimic, lasati ca se face samburelul mare, sa vedem atunci "spectacol" adevarat.
Mie trebuie sa-mi vina menstruatia sambata trecuta pe 15, insa e clar ca nu are ce sa caute, ca e bebe acolo in burtica, oricum eu niciodata nu am avut dureri de burta sau de sani atunci cand imi venea, doar stiam data cand imi vine, in rest nu simteam nimic.
nicole - 5 saptamani
rain spune:
Sa vedeti ce chef de serviciu am ...uite ce fac eu !
O listuta cu ! Viitoare mamici de iulie-august 2004!
Mitzura - 7 sau 9 iulie
Butterfly - 1 iulie
Cristalina
Marcelle
Rain - 24-26 iulie
Fabya?
Vanesa - 5 iulie
Melanie
Anas34 - 23 iulie
BurlacuP
Piti - 18 iulie
Nota: Toate datele DPN sint provizorii, abia dupa ce mergem la medic si vom mai creste putin, vom afla, sa zicem,cu aproximatie datele corecte. Sinteti de acord fetele? Daca nu, va rog sa ma contraziceti.
Viitoare mamici, va asteptam aici!!! Sintem toate niste dragute !
nicole - 5 saptamani
Bobita spune:
Buna fetele, azi astept sa vina rusii, daca nu voi face parte din trupa voastra, doar ca am o mare problema: pe data de 10 noiembrie, adica cam la 5 zile de la conceptie, am facut un micro (radiografie pulmonara), oare acest lucru afecteaza sarcina?
Ma puteti ajuta cu informatii?
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
rain spune:
Modificat ! Oricum banuiesc ca dupa ce mergem la medic, se vor modifica datele noastre, dar pana atunci ne facem o idee.
Mitzura - 7 sau 9 iulie
Butterfly - 1 iulie
Cristalina
Marcelle – 14 iulie
Rain - 24-26 iulie
Fabya?
Vanesa - 5 iulie
Melanie
Anas34 - 23 iulie
BurlacuP
Piti - 18 iulie
Bobita, m-as bucura sa vii aici la noi, iti tin pumnii, cat despre radiografie, nu sint in masura sa-ti dau un raspuns, eu doar sper sa nu fie nici o problema, sa fie bebe si sa fie sanatos.
nicole - 5 saptamani
melanie spune:
dupa calculatorul de aici DNP - 24 iulie, spitalul Municipal, cel putin asa cred eu acum... cine stie poate ma razgandesc.
simptome nu prea am, singurul lucru care ma deranjeaza rau este mirosul de peste..bleah! in rest totul ok, deocamdata!
pupici
anas34 spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti voi?
Eu am trecut de la micile dureri de sini si burta la PLINS.
Pling de nu ma mai opresc. Luni seara am plins, marti sera am plins, azi m-am trezit cu o ora si jumatate inainte de ora normala si, desi inca ingrozitor de obosita, am petrecut doua ore in pat plingind. Eu am dorit sarcina asta si am fost fericita doua saptamini, si acum ce? E asa de absurd, ca nu stiu ce sa fac...
Idei, sugestii?
Va pup,
Ana
Marcelle spune:
Ana draga,
In aceasta perioada suntem mai sensibile.
Tu cu cine mai esti in Franta???Cu sotul si in rest ce faci?
In ce oras esti?
Citeste romane de dragoste, citeste-ne pe noi, vorbeste cu noi si fa ceea ce iti place.Sigur iti doresti si gandeste-te la ce clipe frumoase va astepta impreuna.
Te inteleg perfect, dar te rog fii cuminte ca plansul nu ii face bine la .
Te pup,
marcela 5-6 saptamani.