Mamici de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 10
rain spune:
Am ajuns acasa, imi reiau locul la calculator
Fabya, te asteptam cu vesti maine, bune !
Sa stii ca ai atins un subiect interesant si nu prea placut, kg in plus, eu am luat 1 kg in doua saptamani, ceea ce e foarte mult, dar ce sa fac, daca mi-e foame mereu, insa de maine o las mai moale, imi iau la serviciu mai multe fructe si iaurturi, ca au mai putine calorii. Sper sa nu iau mult kg cu sarcina asta, la 1.60 aveam 55 kg, iar acum am 56, e grav ! Nu vreau sa arat ca un balon, asta e clar.
nicole - 5 saptamani
Irinel spune:
Fetelor ma bag si eu ca musca in lapte, pentru ca stiu ca acum cateva saptamani eram si eu la fel de confuza in ceea ce priveste calculele.
In ce priveste numarul saptamanilor de sarcina,bineinteles ca nu puteam ramane ingravide in prima zi de ciclu dar pentru ca e o data fixa iar data fecundatiei nu e certa, se numara de obicei de la data ultimei menstruatii. Noi, la mamici de mai-iunie notam de la data UM, pentru ca asa ne e mai usor sa facem comparatii intre noi si sa stim cand o sa ajungem la o anumita etapa...
In ceea ce priveste data probabila a nasterii, se aduna 7 zile la data UM si se scad trei luni (exemplu la mine UM a fost la 2 septembrie(deci luna a-9a, daca adun 7 la ziua 2 inseamna 9 si scad 3 la luni 9-3=6, data probabila e 9 iunie). Sper sa se inteleaga.
Sarcini usoare si fara probleme la toate.
Pupicei
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 11 (DPN 9 iunie)
rain spune:
Multumim Irinel,
nu prea am inteles eu foarte bine, dar pana anul viitor in iulie, mai e destul timp ...
De ce la tine ai trecut bebe(ii)? Posibil sa fie gemeni?
nicole - 5 saptamani
melanie spune:
buna dimineata burticute! ce ne-am inmultit...lipseste omul un pic si uite cate pagini gaseste
eu am fost ieri la doctor si mi-a spus ca este mult prea devreme pentru eco (4 sapt si un pic), mi-a dat un tratament pentru ca am ceva scurgeri maronii...(utrogestan- ovule si vitamina E)Sper sa nu fie nici o problema, incerc sa fiu optimista.
In rest, cearceaful de analize le fac joi dimineata si cred ca o sa ma mai multe raspunsuri sambata.
pupici
rain spune:
Nu-ti face griji Melanie, am mai auzit de aceste pete maronii, nu reprezinta o problema, oricum e foarte bine ca ai ajuns la medic.
Cred ca o sa ma duc si eu saptamana viitoare, ma cam ingrezeste gandul sa le fac din nou pe toate (le-am facut si in august, preventiv), dar stiu ca trebuie, asa ca nu comentez.
Eu m-am gandit la ce spital o sa merg, cred ca la Municipal, am o matusa medic neurochirurg si cunoaste medici ginecologi buni, asa ca o sa am cumva o pila pe acolo.
nicole - 5 saptamani
rain spune:
Ma lasati singura pe aici ...nu ca nu as avea de lucru, dar imi place sa vorbim despre una, alta si bineinteles astept si alte , sa marim randurile, ca doar asa ne sta frumos.
nicole - 5 saptamani
BurlacuP spune:
Sunt o proaspata viitoare mamica.... ma cam incurc in calculele acelea, dar presupun ca am cam 9 saptamani... inca n-am fost la ecograf, dar saptamana trecuta mi-am facut analizele... astept rezultatele.
Ma bucur ca am intrat in grupul vostru... am mamicilor 2004.
BurlacuP spune:
Sunt o proaspata viitoare mamica.... ma cam incurc in calculele acelea, dar presupun ca am cam 9 saptamani... inca n-am fost la ecograf, dar saptamana trecuta mi-am facut analizele... astept rezultatele.
Ma bucur ca am intrat in grupul vostru... am mamicilor 2004.
Irinel spune:
Rain daca imi dai data UM iti fac eu calculul poate se intelege mai clar ca nu prea stiu cum sa ma fac inteleasa desi nu e prea greu de calculat.
Mama sotului are un frate geaman, asa ca am avea sanse sa avem gemeni, de-aia am pus cu semn de intrebare bebeii :0)
Numai bine!
Pupici.
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 11 (DPN 9 iunie)