sarcina dupa cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Kitzy In ultimul timp nici nu am mai simtit nimic, doar daca ma ridic mai brusc simt presiune acolo. Bineinteles, evit sa ma ridic asa, dar uneori nu am incotro daca strumful cel mare are vreo urgenta si striga disperat dupa mami.
Asa, off-topic, crezi ca daca voi reduce doza de clexane treptat - acum fac 0,6 si m-am gandit ca inainte de data programata sa fac, de exemplu, 2 zile de 0,4, apoi 2 zile de 0,2 si urmatoarele 2 sa opresc de tot, cu internare incepand cu prima zi de 0,2 ca sa il monitorizam pe bebe, oare ar fi in regula? O sa le mai intreb si pe fete la trombofilie. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

floaredemac eu zic sa nu reduci clexanul fara sa iti recomande medicul. eu stiu ca se intrerupe cu 24-48 de ore inainte de operatie, dar eu de exemplu am facut cezariana la 6 ore dupa ultimul clexane tot de 0.6, ca s-a rupt apa si nu s-a mai putut amana. nu am avut probleme din cauza asta desi ceva emotii am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Irina, multumesc pt raspuns! Din pacate nu prea are ce medic sa imi recomande, adica ginecologul nu se baga peste hematolog si declara ca il incurca foarte mult clexane-ul meu, hematologul din orasul unde voi naste eu habar nu are de chestia asa, singura ar fi d-na dr U la care nu am cum sa ajung fiindca locuiesc f departe, iar prin email asa fara analize... nu prea are ce sa imi spuna, cred. De-asta sunt asa in ceata. Tocmai am citit de Ruxandrada care a facut hemoragie la nastere chiar daca intrerupsese cu 48 de ore inainte.
Edit: tocmai am primit raspuns de la d-na dr, care confirma ce mi-ai spus si tu. Asa ca... mergem inainte cu Dumnezeu!
total, scuuuuze!!!

Mergi la inceput