E.ON energie Romania-sume de plata exorbitante!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Citat:
citat din mesajul lui isabela

La voi nu exita posibilitatea auticotirii in fiecare luna si indexul sa il trimiteti la cei de la gaze?
La noi este gdfsuez, are site, mi-am creat user ,si trimit indexul lunar. Sau se poate suna si transmite indexul.
Regularizarea se face la 3 luni.

se poate face si la eon

asta vara s-au facut contractele noi si optai pt varianta cu autocitire sau cu estimare

poti avea cont la ei pe site, iti scrii consumul, vezi facturile, vezi tot

mama de Carol (29.12.2008) si 20+ cu Patrick

multumesc.maine voi intreba cu siguranta.nu stiam ca se poate si asa, sa trimit eu indexul!
noi stam in apartamentul proprietate al socrilor si ei au reinnoit contractul, deci nu am avut ocazia sa beneficiez de aceste informatii.
recunosc ca a fost si lipsa de interes, bazandu-ma pa faptul ca ei citesc contoarul lunar

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

multumesc corina, valentina, scristian,issabella, coroborat mi-ati oferit informatia pe care o voi utiliza maine..posibilitatea de autocitire a contoarului si transmiterea telefonica sau prin internet a indexuluicred ca la fel voi proceda si cu energia electrica
maine imi voi insoti soacra(ca atunci poate, lucreaza...sooo"vaicareala mea" trebuia sa existe prima)voi intreba daca se poate varianta propusa de voi.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

din cate stiam, la energia electrica s-a renuntat la transmiterea lunara a indexului, se fac estimari si regularizari periodice dupa citirile facute de angajatii de la Electrica (cred ca la 3-6 luni si la modificarea pretului/kw).
totusi, ai putea sa intrebi, poate sunt furnizori diferiti pe regiunile tarii si procedeaza in stil diferit.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

din cate stiam, la energia electrica s-a renuntat la transmiterea lunara a indexului, se fac estimari si regularizari periodice dupa citirile facute de angajatii de la Electrica (cred ca la 3-6 luni si la modificarea pretului/kw).
totusi, ai putea sa intrebi, poate sunt furnizori diferiti pe regiunile tarii si procedeaza in stil diferit.

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

voi intreba sigur.si stii de ce?pentru ca unei rude ale mele i-a venit regularizare la lumina 300 si ceva lei...iar altei rude 460 lei.pana acum nu am patit-o cu electricitatea.dar precum vezi, ignoranta naste victime.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm, cam asa se intampla daca acel consum estimat este prea mic fata de consumul real.
am observat si eu pe factura de curent ca estimatul meu este undeva pe la 180kw/luna, fata de 95kw/luna cat era in anii precedenti. nu m-a ros curiozitatea pana acum sa vad ce consum lunar real am, atata timp cat facturile de regularizare au fost in limite acceptabile, zic eu. daca erau sume enorme, mi se aprindea beculetul de alarma si as fi facut ceva astfel incat sa aduc situatia la normal. doar sunt Minitehnicus, nu ?
mie imi convine asa, pentru ca la regularizari fie am de plata o suma infima, fie pot iesi "pe minus", adica am platit mai mult decat am consumat si o luna sunt cumva "scutita" de plata curentului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

voi intreba sigur.si stii de ce?pentru ca unei rude ale mele i-a venit regularizare la lumina 300 si ceva lei...iar altei rude 460 lei.pana acum nu am patit-o cu electricitatea.dar precum vezi, ignoranta naste victime.

Citat:

Nu are relevanta: poate o ruda are estimata o cantitate iar alta alta cantitate. Eu ma tot tin sa merg sa schimb contractul la lumina pentru ca platesc la facturile cu consum estimat 60-70 de lei iar la regularizare ma rupe cu cate 250-300 de lei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:

Noi dam indexul la lumina tot telefonic, nu s-a renuntat!

Mylady, nu trebuie sa fi proprietar ca sa dai indexul la gaze, lumina, suni pur si simplu la un nr de telefon, dai codul de abonat, il gasesti pe factura, spui cati kw sau mc, dupa caz, ai si gata!Pa ura si la gara!
Succes!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La energie electrica nu se poate transimte indeul, cel putin , nu la noi. Acum 1 an, cred, am sunat la cei de la elctrica pt a-mi modifica, in contract, consumul estimat. Regularizarea se face 1 data la 6 luni.

Mergi la inceput