Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Patricia uite ce zic eu referitor la vorbit: pai de palavragit toti si toate o sa o faca (de regula, unii prea mult chiar :P) dar nu si-au acordat niciodatat timp sa invete sa asculte, asa ca poate puii nostri invata mai intai sa asculte si apoi sa vorbeasca pe calea mai stramta dar buna. hehe!
Pupici lui Nuki, imi pare ca incep sa semene din ce in ce mai bine copilasii tai, dragalasii.

lucia daca il citesti pe Puric nu te mai simti asa naspa ca traiesti in tara asta si nu vrei sa dai bir cu fugitii prin occidente, e o chestiune personala. Asta intr-adevar nu anuleaza multe lucruri nasoale de pe aici.

Ca sa va zic una cul: merg cu copila de mana, imping carutul, suntem pe trecere, pe verde, copila nu mai vrea sa mearga ca se speriase de un claxon si ma intoc sa o iau in brate. Deci cate secunde m-am oprit... si incepe un super domn sa ma claxoneze si sa ma injure de organul lui ca i l-am citit de pe buze, acolo il avea :D si nu atat, altul din spate la fel.. ca deh, de ce stau eu pe trecere cand e verde la pietoni, chiar tupeu, no?
Iac-asa am tras si eu o enervare si am luat-o mai departe.

noce pai al AFI credeam ca e locul ala fain, am fost e o chichineatza, dragut dar mic, la cat am stat a fost suficient. A si venit un paznic de ala sa ma ia de maneca ca de ce fac poze acolo... pai breh, la copila mea, nu la magazinul tau!!!
Dupa mine, AFI ala e groaznic, enorm, cat pentru egoul si snobismul fiecarui om din bucuresti :P Mai bine la Vitanul nostru micut, si Diverta o au mai mare aici, nu ca la Palace dar merge.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Motana, uf imi pare rau de experienta voastra din Afi. Acolo noua ne placea locul ala platit de la etaj, doar ca e scump si am fost rar. De cand am descoperit Diverta din Plazza, n-am mai dat pe acolo.

Perfect de acord cu Puric, si mie imi place foarte mult. Am plecat cu cartea sub brat in qatar. Si noi ne-am intors de dor si drag, doar ca ne-am invatat cu caldura.

Am patit si eu o faza cu carutul. Eram pe un trotuar ingust, incercam sa traversez, pe partea cealalta un taxi oprit pe trecere, in dreapta parca o masina si venea spre noi, in stanga alta, tot spre noi. Eram incoltita, aud un claxon, scap niste cuvinte, iese omul din masina si imi vorbeste frumos ca el il claxona pe celalalt care venea spre mine ca sa se opreasca. Uf, ce prost ma simt, de doua zile imi revine gandul.

Si tot din intamplari, auzim o reclama la radio la un event cu striperi, sotul ma intreaba daca vreau si eu, ii raspund curioasa ca da sa vad ce zice. El hai ca-mi ia bilet. Il intreb ce crede ca as face acolo, el zice ca as vorbi cu mamicile despre copiii

Giova, super setul de curatenie, si lui Filip i-ar placea sigur!

Mai fetelor, ma uit la stiri de vreo luna, la noi e mai frig ca in Danemarca. Toata Europa 8-12 gr, la noi minime de -12

Adriana, imi dai nr tau pe pm, sa te sun cand ne intoarcem poate ne intalnim? Tare mi-ar placea!

Ma bucur ca va place blogul acela, pe mine ma inspira.
Giova, din ce am auzit, in partea franceza sunt mai multe avantaje, joburi, beneficii sociale, tot pentru a atrage emigranti pentru ca toti prefera partea engleza. Am citit ca in quebec chiar ar fi o problema cu populatia usor imbatranita, multe posturi sunt ocupate de oameni de 50 de ani pe care nu are cine sa-i inlocuiasca atunci cand ies la pensie.

vin baietii de la mall, intram la baitza.
noapte buna!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

noce ti-am trimis nr de tel, astept sa ma suni sa ne vedem
Motana nasoala faza...asa sunt unii soferi la noi magari ...nu rezolva nimic cu comportamentul asta dar deh...se cred mai barbati daca vb asa...uite de aia m-am saturat eu de viata asta de aici vreau undeva unde lumea e civilizata ...si sa fie cald

am terminat de citit blogul la 21.30...mama ce mi-a mai placut...merita citit fetelor
io m-am decis plec in canada ...pan auna alta plec la nani ca pic de somn somn usor mamici si zmeurici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Seara buna!
Motana, nu l-am citit pe Puric, dar am mai vizionat emisiuni cu el. Ce sa zic? Neagu Djuvara a zis de cei care au trecut granita ca sunt dezertori. Imi place Puric, dar e grele mai de trait aici, mai grele de cand am fata, ca ma tot gandesc la mentalitatea asta a noastra, care nu se va schimba cine stie cat timp, nu zic niciodata chit ca ma mananca dejtele rau, imi tremura inima pt ea, pt ce o va astepta. Nu e prea roz statutul femeilor in RO. Si vine o vreme cand si pt tine iti cam vine sa te tot duci, sa lasi patriotismul si eroismul de-o parte, ca realizezi ca nu prea mai ai cu ce sa iti hranesti optimismul, adica paharul nu mai e nici pe jumatate plin ca nu mai intineresti. Uite si tu ce ai patit cu Darisica ta pt o oprire pe trecerea de pietoni De plecat nu plecam dar nici nu sunt incantata ca ramanem ca mi-e frica tare sa nu ne dam cu pumnii in cap mai tarziu. Oricum fara bani esti cam mort pe aici.
Giova, ai fost si in Tesco la unguri? Dc da, era ceva de capul hainutelor? Noi nu am ajuns in Flavia, ca frig, ca pupa, ca...caTi-am zis ca e una acolo de aduce de dincolo, pt pitici de firme bune, sau eraca n0am mai dat pe acolo de un veac. Vin bisnitari cu tzoale de dincolo la masini si nu numa tzoale. Dar e doar in we.
Sa va dau si eu de lucru dc tot vreti sa cititi bloguri, eu cu asta mi-am batut capul, candva mi-am dorit mult, intre timp ne-am sucitaa Giova si eu tot pe Europa as alege nu din cauza distantei ci pt ca ai cateva avantaje ca cetatean EU, legale, ca asa cam ne vad aproape toti ca sarea-n oki plus ca merge mai repede.
SO, de la frig la cald(aviz amatoarelor, Noce si Adriana )
http://angeldust.ablog.ro/2006-12-19/inceput.html

Mergi la inceput

neata
nah printesa doarme si eu m-am trezit la program...obisnuita cu trezirile ei la 6-6.30
lucia mey incetati cu blogurile ca ma da barbatul afara din casa , ieri am citit toata ziua nici mancare n-am facut
in legatura cu plecatul...visez si eu ...as vrea dar stiu ca e greu...poate mai greu ca aici...nah ca s-a trezit
revin

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

mey ce credeti ca fac eu de azi dimi citesc blogul dat de lucia.. e super misto si asat...pe bune nici nu-mi mai trebe seriale, fiecare postare e ca un serial ...doar ca e mult mai misto....mama si a scris baiatul asta nu gluma... din 2006 tot scrie...am ce face cateva zile...azi vine sora-mea la mine sta pana maine ca are conmcediu...deci ii pasez copiii si stau in pat si citesc

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu care ma gandeam ca azi citesc ceva bloguri.
pai nu pot....Marco e cu febra de aseara...ieri a inceput sa tuseasca urat, gatul e rosu, nu-l doare, mananca bine.
asa ca ii dau remedii homeopate. sper ca am procedat corect, ca inca nu am chef sa merg pe la medici.

Asa ca, de abia am timp sa fac mancare si sa adun ce rastoarna piciul.
Dar nici nu ma mai agit asa, ca el face curatenie cu noul set. mai nou s-a gandit sa si ude mopul ala...asa ca-l baga in bideu...da drumul la apa, dupa care spala pe hol.

va si mai revin eu...poate cand or dormi copiii.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Mei, mei , da'sunteti puse rau pe plecat din tara. ce sa zic... Noi am fost "plimbareti" si inainte de a avea fata, si dupa. Nu ne tine nimic aici, ar fi familia sotului, ca ai mei sunt prin alte parti, dar el zice "mai rarut si mai dragut" e f bine sa ii vedem, eu sunt 200% de acord , ca, zau de mi-au lipsit vreodata, a se citi "niciodata". O sa plecam, speram, in curand fara regrete. Peste tot sunt si dezavantaje, normal, doar ca in alte tari poti duce o viata f tihnita cu un salar mediu si fara atatea stresuri pe cap la tot coltul ca aici.

noce cam ce spui de prietenul vostru din Canada pot spune si eu de un prieten de-al sotului, care a emigrat cu 2 copii, unul pana in 3 luni. L-a chemat o profa de la univ. inapoi [el era doctorand si asistentul ei] promitandu-i marea cu sarea daca revine, salar de nush cat etc. S-a intors ala singur, fara familie, si bineinteles ca i-a tras teapa profa. Si uite asa s-a intors el inapoi in Canada cu si mai mare inversunare decat cand a plecat initial. Acum e f bine, face doctoratul acolo, si o duc f f f bine

anemona ai baiat tare ordonat

Ma bag si eu la citit blogurile mentionate, acus imi adorm zmeurica si da-i

de si10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, sanatate multa lui Marco! hihi, pupam manutele dibace ale Edilinului
Noce, Adriana am mai citit si io un pic sa ma mai updatez cu ce a mai facut tipul pe acolo. El e cu mancarea cam ca voi asa ca s-ar putea sa va intereseze postul asta: http://angeldust.ablog.ro/2010-07-30/omul-cavernelor.html
Adriana, sa nu ma injuri mdah e si blogareala asta ceva, mi-e ca in viitor nu se vor mai citi carti decat la scoala eventual.
Eu tocma masterizez un dvd cu thomas ca ne-a nebunit de cap, am fost cu ea in Auchan si i-am mai luat niste carti(creste biblioteca pupei). I-am luat basme rusesti si l-am achizitionat si pe Gulliverul povestea integrala, pt cand o fi mai mare, dar super ilustrata de un caricaturist. Ea si-a ales o carticica ThomasSi-l insusise si pe Pluto, varianta mai mare-si la buzunar, il are mai micutz, tata-sau in mintea ei sa-l ia, pana la casa nici nu a mai avut treaba cu el, asa ca l-am lamurit pe tatic sa scape de Pluto
Inutsa, total de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am uitat sa-l culc pe Edi...m-am luat cu Marco, cu mancarea si numai cand am vazut ca a picat si s-a lovit de vreo 3 ori m-am uitat la ceas...ora 13. asa ca l-am pus rapid la nani...dragul meu era copt de somn.
Of....tare greu e cu amandoi acasa si cu altele de facut.
Acum astept sa i se termine desenele la Marco si sa-l bag si pe el la somn.

si eu as pleca, tot pt. copii....dar....
aici te cam lupti cu morile de vant. ma gandesc ca zmeuricile noastre sa aiba un viitor mai bun....noi incercam si ne luptam sa le oferim toate conditiile necesare unei vieti bune, sa vedem si pe viitor cum va fi.

Lucialu mersi. sa dea domnul...ca ma dispera febra asta care scade si creste rapid.
Inutsa voi unde vreti sa plecati? dupa ce se naste bb, nu?
Noce habar n-am in ce parte e mai bine...vara-mea e in Toronto...zic bine? Prietena mea in Calgary.
Adriana vezi poate te trimite sotul definitiv in Canada...auzi la ea...nici mancare nu a facut ieri. copiii cu cine au stat?

gata pauza, fug la copil.
dupa ce-l adorm, sper sa am si eu macar o ora de liniste sa citesc ceva pt. cursul de azi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput