Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
uliiasi spune:
Da,Da, Moni, fa-i analize. Un coleg de-al meu a patit o faza naspa cu o bona luata de la agentie, nu oricum. De acolo le-au zis ca are analizele in regula, ei i-au facut oricum analize ca sa fie siguri, dar pana sa le vina rezultatul a apucat tanti sa stea cu fetita lor. Cand au venit analizele, tipa avea hepatita....nu a zis nik. Au innebunit astia, si-au facut toti analizele, erau ok, au fost la avocat, dar agentia era cumva acoperita prin contract. Ma rog, fa-i tu analizele sa fii sigura.Pup!
In seara m-a lasat masca David. Ca niciodata, a cerut sa-si bea lapticul de seara in patutul lui, nu in patul mare ce de obicei. L-a terminat, mi-a dat biberonul, si-a cerut ursuletul si somn...M-a mai strigat de vreo doua ori ca sa fie sigur ca-s prin preajma si gata. Sunt tare curioasa sa vad cate ore doarme acolo...
Ma duc si eu la nani ca-s rupta si ma dor ochii...nu-i nici 10....
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Giova spune:
Mai la faza cu analizele nu m-am gandit....bine, nici bona nu-mi voi lua...dar asa ca idee.
Uliiasi si edi tot la noi in pat adoarme. acum era pe jumate adormit si il striga pe tat-su'. asa ca l-am trimis langa el.
Super ca a adormit david singurel in patut.
Copiii mei sunt innebuniti dupa tatal lor. Marco la fel a fost, acum si Edi. Cum are birou in bloc, zilnic ma trage la usa sa mergem la tati, Adi. daca venim/,mergem in oras, trebuie sa intram si la birou...iar cand intra pe usa....eu nu mai sunt buna.
Asta e din cauza ca sta toata ziua cu mine, dar cateodata mi-e ciuda, ca-l prefera pe el in detrimentul meu.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Giova tu te superi ca te lasa copii sa mai respiri si il calaresc pe tati. Ce as vrea si eu sa faca piticii asa dar nu se intampla asta. Se bucura ca vine tati stau calare pe el vreo 10 min maxim un sfert de ora si apoi iar pe mine si nu vor sa ma lase deloc. Se joaca tati cu ei se chinuie sa ii faca sa ma lase in pace dar nu prea are mare succes. Vor amandoi sa stea la mine in brate. Cand erau bebelusi nu vroiau in brate iar acum numai la mine in brate ar sta.
Moni foarte important sa ii faci analizele viitoarei bone. Poate sa aiba si vreun stafilococ auriu si sa il transmita fetitelor.
In legatura cu ritualul de adormire a piticilor la noi e simplu. Seara ii asez in patut le dau lapticul dau lumina foarte incet ies din camera si inchid usa dupa mine. isi beau lapticul si adorm. matei mai are episoade de urlat uneori si mai vrea sa stau eu sau tati cu el dar de obicei adoarme si el fara asistenta. Mai tarziu intru la ei le iau biberoanele din patut ii mai invelesc sting lumina si somn de voia pana dimineata.
La pranz ii pun in patut trag jaluzele si la fel ies din camera si inchid usa dupa mine. in functie de cat sunt de obositi mai stau uneori si mai vb amandoi cateva minute si apoi se culca dar daca sunt obositi nu le mai aud gurita. In privinta asta sunt o fericita pt ca nu am avut asa probleme cu ei cand a venit vb de somn.
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
adrianafedorca spune:
neata
iar am avut un program super azi noapte, nani de la ora 20.15 apoi prima trezire la ora 2 noaptea , a 2 a la 4 , a 3 a la 5 si a 4 a la 6 dimineata

sunt varza , azi trebuie sa-i schimb programul ca m-a dat peste cap, o sa incerc sa o culc cat mai tarziu la pranz si poate rezista mai mult diseara
uliiasi exact asa a patit si o cunostina de-a mea, tot hepatita avea bona, deci nu e de gluma
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
noce spune:
La multi ani, Alinutza!

Sa te bucuri sanatoasa de toata frumusetea voinicului tau, sa ai o viata frumoasa, asa cum o visezi!
(cred ca esti cea mai ocupata "pestoaica" din cate cunosc)
Sara-Amira, insanatosire printesei! Nu-ti face griji, e o boala a copilariei, multi copii o fac mai devreme sau mai tarziu, e nasol ca trebuie sa stati in casa. Eu nu i-as da medicamente, doar ceva mentolat pe bubite ca sa nu se scarpine. Am avut si eu si m-am scarpinat la greu si n-am ramas cu semne.
Moni, daca poti, roaga o mamica din parc s-o observe pe bona, eventual sa intre in conversatie cu ea fara sa-i spuna ca te cunoaste. Eu sunt oripilata de bonele bucurestence, fumeaza langa copii, ii fac prosti, ii dracuie si de obicei stau pe margine si se plang de ei. Si la copii se vede, astia cu bonele sunt mai batausi, urla dupa jucarii, iar ele nu le zic nimic. Sa mai vezi si variante de adormit la pranz. Daca adorm usor fetitele nu-i problema, dar sa nu vina doamna cu vreo solutie secreta. Asta cu hepatita mi se pare usoara, si soacra mea are virus hepatic de la cosmetica luat si ii creste pe nepoteii mei, nu se ia usor, dar daca o bona il are si nu spune deja i-as pune la indoiala bunele intentii. Iertare, stiu ca nu e bine sa judec, dar dar poate te ajuta cu ceva. Din cele doua, probabil as alege-o pe cea linistita, poate are mai multa rabdare.
Eu tot mucoasa de vreo 9 zile, am si uitat cum e sa respiri normal, Filip tuseste din cand in cand cand iesim afara, asa cat sa dam emotii mamicilor din jur, sotul racise iar aseara, azi e bine, dar nici nu luam nimic. Sunt convinsa ca e doar raceala de la neadaptarea noastra la frig, ne-a intrat in cap ca se poate trai la caldura si nu mai depunem nici un efort sa suportam frigul.
Si al meu pare ca tot pe ta-su il prefera si nu pot zice ca sta mai putin cu el, ca suntem toti trei mereu, cel putin in ultimele 4 luni de cand am venit in tara.
La noi singurul mod de adormire este tzitzi.
Multa sanatate la toti zmeurei!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
lucialu spune:
neata!
Alinutza, cuscra mea draga
, sa ne traiesti 100 de ani,sanatoasa, fericita si iubita!LA MULTI ANI!

Sanatate zmeureilor, fratiorilor si surioarelor de zmeurei!
Muffi, va asteptam cu drag!
Sara_amira, sanatate dansatoarei mici, scuuuuumpa foc!
Mi-ai bagat un morcov in indarat
cu iesitul in parc, noroc ca pupei momentan ii place sa priveasca de preferat din bratele mele
sper sa nu luam si noi fo treaba din aia, ca eu sunt tare kkcioasa la dintr-astea, ca sa nu mai zic ca habar nu aveam ce tre facut. Doamne ajuta sa-i treaca repede, imi pare tare rau, draga de ea, uof si mai e si consemnata in casa.
Giova, sanatate baietilor!Uuuof ce le mai trageti!
Succes la examen si mai ales sa faci de acum inainte pozici profi! Sunt doi frumosi, ce dulci sunt cum dorm impreuna si cand se tzuca
Ma tu sei forte con la tua suocera.
puo capitare pegio di cosi

Adriana, uau, ce treziri!
Sanatate si voua!
Pooh, sanatatate puiutilor tai!
Noce si voua sanatate!
De ce nu-i dai macar pt tuse ce au spus fetele aici, nu mai stiu cine(dar mi-am notat pt orice eventualitate denumirea), chestia aia ayurvedica, Sirop Coughend?
Moniland, bafta cu bona!
Eu nu ma precep ca nu s-a pus problema. Noi inca vrem pamant
dar nu ma impiedica sa ma bucur pt voi si sa va tin pumnii in continuare sa fie bine cu casuta voastra! Numa bine te voi stresa si pe tine cu intrebari![]()
Elenada am vazut si eu gemeansii scumpi, super freza i-ai tras Mateiului si cocuta ta motzata e o scumpinee de fetita! Cred ca toata lumea intoarce capul dupa ei
Bafta sa gasesti de lucru!
Blanca asteptam pozici cu printesa in rochitele noi![]()
Uliasii, feclicitari pt somnicul lui David!
Sa ii tina DD naravul!
Eu savurez neste treburi da mi-e frica sa ma laud aici, ca imi deochi copilul, si nu vreau sa-mi stric ploile. Oricum e prematur inca.![]()
Insa am reusit sa iesim de 2 ori afara zilele astea/zi.
Vremea inca mi-e complice, a plouat azi-noapte dar acum e soare. Si noi am facut ochi la 8 fara![]()
Giova spune:

Am pus si eu o supa crema de rosii la foc, sper sa pape Edisorul mic...ca a slabit vreo 400 gr.
Azi dim. a baut tot lapticul si a mancat un ou fiert. eu sper sa fim pe drumul cel bun, dar sa vedem si rez. exudatului acum. ma rog sa nu fie naspa.
e asa frumos afara...poate il scot macar 10 minute....de maine vin ploile si pana luni adio timp frumos si soare.
Alinutza
mami! Multa sanantate si fericire si putere de munca sa ai
! sper ca macar azi de ziua ta sa te relaxezi la vreun SPA ceva, ca anul trecut.
Lucialu da, e ok soacra....se putea si mai rau
. ma bucur ca-i iubeste pe copii. Daca ar fi dupa ea, nu ar mai pleca de aici...zilnic ar face cate ceva in casa si ar avea grija de pui.
Elena vezi...nici cum nu e bine
. Dupa ce a mers sotul la el, cica m-a strigat pe mine...e smecher tare....dar oricum, ii simte lipsa, chiar si lui Marco.
Ai 2 copii minunati, auzi la ea ca le pune sticla, inchide usa si ei dorm singurei
. asa facea si marco prin a 10-a luna de viata...pana au dat dintisorii si l-am mutat cu noi
.
Adriana of....chiar ca multe treziri...te cred ca esti varza.
Noce ai dreptate cu mamicile "spioane" din parc. si eu ma gandeam la asta daca era sa am bona. am vazut si eu multe stand in parc cu copiii.
Insanatosire grabnica tie si sa nu se agravaze la Filip.
cred ca ma bag la aranjatulk hainelor in dulapuri...sa le scot pe cele subtiri si sa depozitez hainele groase.
va
, o zi faina sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
| Citat: |
| Daca ar fi dupa ea, nu ar mai pleca de aici... |
eh sa nu exageram
noi ne pregatim de ieseala.
cand ma intorc vreau sa imi incerc mana la asta http://www.reteteusoare.ro/tarta-cu-spanac/
am luat ieri din piata spinacio prospat, tinerel si suna bine. Totusi imi pare cam multa afumatura. Ma mai gandesc dc sa o fac mot- a - mot.
adrianafedorca spune:
Alinutza la multi ani fericiti!!!
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
noce pt nas infundat si raceala poti sa-ti pui picaturi(1-2 in fiecare nara) cu zeama de lamaie, m-a invatat o colega de servici dar cica e cam nasoala senzatia...eu nu am avut curaj, mama si-a pus odata si a scapat de nas infundat
multa sanatate
lucia tare bine arata tarta , mi-ai facut pofta de spanac, fac si eu maine,
eu cred ca o fac pe asta http://www.reteteusoare.ro/arpagic-cu-masline/ ca inca mai tin post
doamne sper sa reusesc sa tin copilul treaz pana la 13.30...nu zic 14 ...a papat acum un ou cu branzica si paine si vad ca se joaca defapt face controlul prin camera lui Cezar ![]()
_
(23 aprilie 2005)
si