Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
sara_amira09 spune:
Buna seara fetele!Nu am mai dat de mult pe la voi.Cum a venit caldura am iesit din barlog si am iesit destul de des in parc.Acum doua weekenduri m-am intalnit cu Carmen(Noce).L-am recunoscut imediat pe Filip apoi m-am uitat dupa mamica lui.
Si pentru ca am stat mult pe afara....am luat si VARSAT DE VANT!!!!!
Sara e plina de bubitze,fara febra, cu chef de joaca si pofta de mancare.Sambata seara am observat cam trei punctulete dar crezand ca e o iritatie am iesit in parc
asa ca duminica seara deja avea si in cap

Azi nu am scos-o nici macar la dr.O sun pe dr ei de duminica si abia azi la 6 seara mi-a raspuns.Doamne ce nesimtitaaaaaaa!!Am sunat de peste 10 ori pe mobil si pe fix mai mult.In fine...mi-a dat tratamentul fara sa o vada.S-a dus socru meu si a luat reteta.

Deci:supozitor cu paracetamol la 8 ore,acyclovir capsule1 la 6 ore, acyclovir crema 1 data pe zi,peritol dim si seara 5 ml, plus alcool mentolat.
Eu din toate astea i-as da doar acyclovir crema si alcool mentolat, plus paracetamol in caz de febra.Ce ziceti?Cu toate astea i-am dat in seara asta 5 ml de Nurofen (am imbracat-o dupa ce a facut scandal ca vrea sa guste alcoolul mentolat si am uitat sa ii bag supozitor asa ca Nurofen era la indemana
)+Peritol 5 ml.
Offf ma gandesc ca acum cand e cald tre sa stau in casa 2 sapt
mi-e groaza.Puii vostrii au facut varsat de vant?Vreau sfaturi pls!
Am citit tot dar nu mai retin mai nimic.Sunt terminata.M-a obosit azi cat intr-o sapt.In fiecare zi mergea dupa somn la soacra mea pt cel putin 3 ore.Doamne ce bine era!SI asta e doar inceputul.Ma duc sa fac un dus si nani.
Alex@Sara, Anemona: LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE!!

O seara linistita va doresc!
sara_amira09 spune:
Am descarcat cateva poze mai recente: http://good-times.webshots.com/photo/2488010090105513784LbdMmW
elenada spune:
Buna fetelor
La multi ani sabatoritelor. Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de puii vostri toata viata voastra.
Noi suntem putin muciosi dar nimic grav zic eu avand in vedere ca nu au facut temperatura si nici nu au o stare generala proasta asa ca le-am lasat organismul sa upte singurel si nu le-am dat nimic.
Suntem bucurosi ca e cald afara asa ca am iesit si noi afara si am stat mai mult si ne-am jucat.
Azi asa m-am bucurat ca am avut doi pitici tare ascultatori cand am iesit afara. Au stat in carut si m-am bucurat ca altfel nu am fi putut ajunge la parculet. In drum spre parculet am trecut pe langa un coafor asa ca Matei s-a ales cu o tunsoare. A plans mititelul dar a fost rapida doamna care la tuns asa ca am scapat repede. Ana a stat cumintica in carut cat l-am tuns pe Matei. Dupa asta am ajuns in parculet si tare bine ne-am distrat. Ne-am dat in topogan asa ca am urcat si coborat scarile topoganului de multe ori. Dupa ce s-au saturat de topogan s-au jucat in nisip cu jucariile celorlati copii ca eu nu am fost deloc inspirata sa le aduc si lor galetusele lopetele si alte jucarii de nisip. Ana s-a dus intrun grup de vreo patru baietei cam de 5-6 anisori. Ea lipsea mot de acolo dar ea cu ei a vrut sa se joace. Cand a vazut ca nu e bagat in seama a facut ea rost de o masinuta si tot la ei s-a dus. Era asa haioasa. Matei a ales sa se joace singurel. Ei se jucau asa frumos si eu ma gandeam cu groaza cum o sa ii duc acasa ca de obicei se tavalesc si fac scandal cand e vb sa plecam din parc. Ei bine nu au facut scanda ci din contra au fost atat de ascultatori ca nu mai puteam de fericire. Asa frumos au stat pe rand sa ii scutur de nisip sa ii sterg pe manute si apoi s-au urcat in carut ca ma minunam. Am observat ca atunci cand sunt numai cu mine sunt mai ascultatori. Cred ca stiu ei ca sunt singura si ca mi-ar fi foarte greu daca ar face scandal.
Maine, adica azi vreau sa mergem in titan sa vedem ratustele.Sa vede cum ne trezim si pe la 11 cel tarziu sper sa fim in parca asa ca daca mai sunt fete prin zona care vor sa mearga in parc va astept.
Motana ce zici ne vedem in parc. te sun oricum maine.
Din lipsa timpului reusesc cu greu sa va citesc si rar apuc sa scriu.
Peste doua saptamani ii ducem pe pitici la parintii mei si vor sta acolo pana la Paste. O sa imi fie un dor nebun de ei dar am nevoie de ceva timp liber ca sa imi caut de munca.
Sanatate multa zmeuricilor bolnavioare.
Va pup fetelor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
adrianafedorca spune:
neata
noi iar ne-am trezit de la 6...de fapt prima data la 3 dimi sa-si bea lapticul care tb sa-l bea aseara la 9 dar n-a mai apucat ca la 8 a cazut lata si apoi la 6 , ca tb sa plece la servici
...ufff ...dac ava spun ca si cezar tot asa se trezea cand era mic...ma credeti? la 6-6.30 era in picioare , asta pan ape la 3 ani apoi si- amai revenit si a inceput sa se trezeasca pe la 7-8...am sperat si eu ca Anastaasia sa fie mai somnoroasa sa doarma mai mult dar n-am noroc
am scapat de raceala , Doamne ajuta...nici nu mai stiu a cata e de cand a inceput cezar gradi in toamna...sper sa ne oprim aici
profitam si noi ca azi mai e frumos si o sa stam afara cat mai mult , am inteles ca de maine vin ploile :(
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:

haideti la o
, asa mai transparenta...ca doar a facut-o soacra
. cred ca trebuie sa mai imi fac una, ca azi noapte a avut Edi febra si am dormit tare prost.
Marco e la gradi, pe soacra a dus-o Clau acum la autocar, iar eu astept sa se trezeasca picea sa merg sa-i iau totusi exudat din gat.
Vai ca se apropie examenul foto si eu nimic nu stiu
. Noroc ca am facut ieri niste poze acolo, mai iesim si duminica dim. cu profu si asa invat mai multe despre setari si alte cele. caci teoria tot o voi invata eu, chiar daca nu dorm noaptea dinaintea examenului.
adormit/culcat copil
ii dau sticla de lapte, ma pun langa el in pat, dupa ce termina sticla, ori se mai joaca putin cu mine, ori se intoarce pe burta si ia somn. Singur cu cred ca ar adormi, eu stau langa el, sau sotul si ne uitam la tv...nu are treaba cu noi.
Pooh era de asteptat sa faca si Balazs. sper sa-i treaca febra la fel de repede ca Timeei. Uite ca pe Edi l-a intors...si nu stiu de ce.
Bely am iesit putin din rutina, dar ma crezi ca nu am avut chef sa iesim zilnic? se vede ca nu mai suntem tineri si nelinistiti...s-au dus vremurile alea. Odata/sapt. ar fi minunat, dar la noi s eintampla odata/luna sau mai rar.
Muffi si eu ma intreb ce face Alina, a fost in tara sapt. trecuta cu toata familia. am asteptat tel. ei, si nu a sunat. sper sa fie mai bine mama ei
.
Sara_amira of...are multe bubite? sper sa fii facut o forma mai usoara, cum se zice....
vezi sa nu se scarpine si sa-si rupa bubitele ca raman urme.
si sa scapati cat mai repede de ea. si la noi in oras e epidemie de varicela si scarlatina
.
am vazut pozele. e mortala cu esarfa legata...face dansuri din buric, deja?
. am vazut-o si cu bubite, nu erau multe atunci, sper sa faca o forma usoara si sa scapati repede.
Blanca a ajuns sotul cu bine? chimonou
, sper sa fie rosu, cum zicea si Muffi. asteptam niste poze orientale.
Elena ma bucur ca ai intrat...daca te-a strigat Muffi
.
Super ca s-au jucat frumos si au fost cumintei afara piticii. vrem poze cu Matei tuns.
lasa mai ca trec repede zilele si vin sarbatorile. iar tu vei fi ocupata cu cautarea jobului si curatenie de Paste si nu le vei simti lipsa asa tare
.
Adriana super ca ati scapat de raceala. aveti grija sa nu va intoarca, cica e pacatoasa rau viroza asta.
Noi nu am avut probl. iarna asta...pana acum
. de fapt ai mei nu au mai fost raciti de nu stiu cand...si uite ca a trebuit sa pice si ei
.
va
, merg sa ma imbrac, sa fiu gata pe cand se trezeste juniorul.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
sara_amira, Cezar al meu a avut varicela , o forma tare urata, avea niste bube imense, in cap, in fundulet, cumplit, eu nici macar nu am putut sa stau cu el ca eram gravi cu Anastasia si nu stia nimeni dac am avut sau nu varicela, in primul rand eu nu i-am dat nimic decat cu o solutie pe bubite sa le usuce si sa nu-l mai manace asa rau , doar pt febra mi-a zis dr sa-i dau nurofen , panadol , supozitor, atat, eu zic sa nu te grabesti sa-i dai acyclovirul mai ateapta ...in orice caz dr ar fi tb sa vina acasa s-o vada, nu se da tratament prin telefon , la Cezar a durat 1 luna pana a trecut de tot si au cazut toate cojile, sa nu o scoti afara sa nu-i faci baie, sper sa nu aveti forma nasola si sa scapati repede
multa sanatate 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
gata si exudatul. acum asteptam rezultatul.
Doamne ce a mai urlat....daca ii lua sange cred ca murea acolo
.
I-a dat asistenta cosul cu jucarii, sa-si aleaga una....i l-a impins, a dat din cap ca nu si ma tragea de mana sa iesim afara.
Doar cand era pe hol si-l imbracam, a inceput sa studieze jucaria primita.
e asa de cald si de frumos afara....si noi consemnati la domiciliu
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Motana spune:
Elena, si eu ma gandeam ieri la tine, am stat in IOR toata dupa amiaza, iesim si azi, vb la telefon.
Sara_Amira... si Daris a avut varicela... Peritol nuuu ii da, ii zapaceste capu si doarme, asta e rolul lui, inhibitor, dar nu ii da asa de-aiurea. Alcoolul mentolat si daca o mananca si vrea sa se scarpine da-i un antiohistaminic, Aerius e de generatie mai noua sau Xizal, tot antihistaminic (il da gratis pe reteta la copii).
Sa nu se scarpine, la noi a mers f bine si pe la sfarsit i s-au umflat unele si dari se scarpina de pat noaptea, ca erau pe picior bubitele si s-au spart, a trebuit sa dau cu baneocin sa nu se infecteze, am tras un pic, exact cand era pe terminate.
pooh spune:
Ciao!!!Giova,si noi stam in casa
Timea e mai bine,adica nu face febra.insa tuseste ca un magarus.
Am fost ieri la dr.,pulmonar e ok,doar o viroza afurisita....Azi il duc pe Balazs la medic,e cu febra,39* avea acum 20 de min,inainte sa-l culc.Tuseste si el destul de urat
Sara_Amira,nu-i da Peritol,ii faci mai mult rau
.Si Timeea a facut o forma ffff.urata de varicela,am folosit doar alcool/crema mentolata si antitermice la nevoie.Sanatate multa!Elenada,in ce domeniu iti cauti loc de munca?Mult succes!Motana,te apuci de dieta/south beach?Succes din plin!Eu momentan numar calorii/puncte
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
blanca000 spune:
A venit J. aseara cu bine..kimonoul e de fapt rochita chinezeasca nu din acela traditional cu maneci si funda la spate..e rochita simpla dar frumoasa..adica sunt ca ne-a adus vreo 4..2 rosii, 1 albastra si unul din 2 piese roz...sa ii fac poze musai..cu mica asiatica.
Am si eu o rochita chenezeasca rosie, de data trecuta cand a fost J. in tarile asiatice si abia astept sa ne imbracam amadoua la fel ![]()
Sara si eu zic sa lasi Peritolul si sa vezi Aerius sau Xizal cum a spus si Motana, eu i-am dat din ambele Evei caci ea e predisusa la alergii.
Daca esti nehotarata, du-te tu la doctor si vb cu ea nu prin telefon, sau cheama acasa..contra unei atentii financiare nu cred ca refuza.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo