Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
lucialu spune:
Neata!
Care da o cafa? ![]()
N-am mai scris aseara. Noi ne-am trezit pe la ocio, acum sa vaz ce sa ii dau sa pape, sucul l-a baut pe jumatate numa. I-am pus si para ca e un pic consti.
Blanca, la noi e ca nainte, tot impreuna, tot la tzitzica. Dulce foc Evita, mai ales smecherita cu ochelarii de soare
Pupacim fetita si s-i treaca entero
Muffi, cand te aud cu kilele tale
in plus
unde palari le tii? Ieri am papat la resto si m-am vazut intr-o oglinda de era sa fac cu inima
sunt unele de ingrasa, noh stiu ca nu sunt manechinuita nici in somn
dar aia chiar m-o pocit rau
uita-te pe site-urile alea, cred ca mai bine sa vorbesti din timp ca sunt unii care inchiriaza cu ziua-orele si te jupoaie, iar cei care inchriaza cu lunile vor clar mai multe decat o luna. In plus mai vezi poze sa-ti faci o idee.Cred ca voi muriti dc mereti undeva une e mai frig, auzi la ei cauta canicula
Pupam Makka Pakka. Uof ce le mai trageti si voi!
Giova super ca sunt baietii mai bine!

Motana, nasol cu blogul. Eu nu ma indur sa scriu, sunt porca, che de citit citesc pe altii
Pe mess intru din an in paste si mai mult pe aici si cam atat.
Moniland, bafta la casuta! Si la bona, poate deja ai rezolvat!
Nou ne da ultimul coltisor, adica in sfarsit sta sa sparga, dar si tzitzile mele sunt praf.
Va dorim o saptamana buna plina de intamplari frumoase!
noce spune:
La multi ani, Anemona!
Multa sanatate, iubire si viata frumoasa in Spania! Sper ca ai petrecut frumos!
La multi ani, Alex@Sara!
Sa te bucuri de copii sanatosi si frumosi, de soarele care rasare frumos in curtea ta, viata pasnica cu multa iubire! Ne-ar placea sa ne mai scrii ce mai faci.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
adrianafedorca spune:
salutare mamici si zmeurici
noi am lipsit ...motivat...mami, tati, printesica muciosi...cezar doar 1 zi racit, noi de 1 saptamana ne chinuim , bine ca de data asta fara febra si alte complicatii ca data trecuta
asta a fost primul motiv, al doilea lipsa de timp si oboseala, v-am zis ca si-a schimbat iar programul...adica nani la 9 seara , cere lapticul, apoi ma cheama in pat sa facem nani, trezirea 6 dimineata...eu zombie normal ca ma culc dupa 11-12 noaptea, la pranz nu pot dormi ca mai fac una alta prin casa ...azi chiar simteam nevoia sa beau o cafea...dar mi-a fost lene sa-mi fac asa ca am renuntat
am profitat si noi in we de vremea frumoasa si am stat cat mai mult afara , doamne ce bine a fost fara cojoace
la cresa tot n-am ajuns, sper saptamana asta
cam atat , noutati nu prea am
nici de cotit n-am apucat sper azi sa ma lase
va pupam
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
Alex@Sara La Multi Ani Fericiti!!!
Anemona La Multi Ani Fericiti!!!
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:

Intru rapid sa va zic ca analizele lui Marco sunt ok. Cica sa fiu sigura, ii mai fac ASLO peste 3 sapt. dar cine sa-l intepe pe Marco? la cum a urlat, parca nu-mi vine sa mai merg cu el.
mai bine ii iau lui Edi un exudat sa vedem. Picea e fara febra dar cu muci, ochi mici si tuse....cred ca-l bag pe aerosoli.
Alex@Sara
, multa sanantate si fericire alaturi de cei dragi!
Blanca frumoase pozele...Eva e o fotogenica si dulcica rau. sper sa i se regleze burtica cat mai repede.
Adriana of...si voi cu viroza asta...sanatate maxima.
merg sa ma pregatesc pt. curs. poate reusesc sa si citesc ceva.
Maine la 11 pleaca soacra, azi a frecat iar prin casa si am lasat-o cu copiii vreo 2 ore, eu am umblat dupa analize si prin magazine.
de maine va merge Marco la gradi. gata cu vacanta.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Hello si de la noi!!!!!Timea de ieri nu mai are febra,insa tuseste,ii curge nasul,stranuta non-stop....Dar facut febra Balazs,a luat si el virusul,sper sa scapam usor

Blanca,wow,ce frumoasa e Evita!
Ioi,fetili,ce spuneti voi acolo despre culcat/adormit copil.....la noi e usor si simplu![]()
![]()
...Dupa pupaceala imbracat copilul in pijama,bagat in patut cu sticla de lapte si iesit din camera![]()
....Isi bea lapticul si adoarme singur si la pranz,si seara...
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
bely spune:
Salutare tufa, cica azi e ultima zi de ploii, sa vedem ca m-am saturat deja
muffi stam bine cu mersul, multumim. A inceput pe la 17 luni si tot intr-o fuga a tinut-o, dar inca se observa ca merge cu frica chiar si cand fuge tot cu manutele usor desfacute, dar face curba,se roteste pana numai poate.
pe MP si pe mamica lui.
noce sincer nu am observat daca fosnesc palmierii
cand ploua, am avut 2 in curte unde inca stam dar cu epidemia ce a fost anul trecut au putrezit, pacat ca tare faini au fost. Stii problema e alta cu casuta noastra si mesterii nostri, nu ca m-as grabi chiar asa de repede sa ma mut ca tot vom locui in ea dar trebuie sa platesc in 2 locuri chiria si rata, si asa ne usca
si asa am cheltuit destul si asta stie mesterul, doar clar i-am explicat
anemona cu intarziere iti spun si eu La multi ani sanatosi si fericiti ori unde te-ai afla 
alex@sara La multi ani sanatosi si fericiti 
giova super ca a'ti iesit putin din rutina..eu la asa ceva nici nu visez
..dar vine o prietena buna la mine in Mai asa ca macar voi iesi seara pe o terasa la un suc,un cocktail..si tata acasa cu pitica
, off ca numai stiu nimica de 2 ani numai lapte,schimbat pampersi,zmeurica in brate si servici, contra cronometru tot timpul..nu ca nu mi-ar placea dar asa cate-o iesire e bine venita. Ma bucur ca sunt mai bine baietii
Am baut ieri un ceai cica pt slabit dar eu l-am baut pt tranzit ca tot constipata sunt de cateva sapt. si-a facut efectul la tranzit darrr mi-a atacat ficatul ca tare rau ma simt de aseara, dureri de cap oribile,frisoane,gust amar in gura..pff vai de capul meu
, dimineata cat pe ce era sa si lesin de am crezut ca nici la servici nu voi veni.. ma rog, incep sa-mi revin dar durerea asta de cap nu ma lasa.
Aaa ca tot vorbiti de vacante, eu as prefera la munte,multa natura,verdeata.. de canicula sunt satula, doar ploiile nu-mi plac prea dese sau abundente, asa din cand in cand merge.
blanca000 spune:
Multumim fetele 
Vad ca kk bubulinei sa reglat. Adica a facut 2 pana acum insa legati nu diaree. I dau in continuare Debridat si Hidrasesc..am zis ca macar o cura de 3 zile daca am inceput. Si tot regim.
Astazi am facut o ciorbita de legume si perisoare de pui, fara cartof, mai dietetica, buna la gust dar Eva a strmabat din nas.
Pentru dupaamiaza chiftele din pui cu multe legume in ele la cuptor...poate mar copt sau banana.
Si diseara, la noapte vine J. Cica i-a luat Evei kimono..acuma sa vedem ce o intelege el prin asta...oricum aba il asptept.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
muffinuta spune:
Buna fetelor
Lucialusper sa ne vedem in august cu pupa,Edilinul si Makka Pakka..pun pariu ca oglinda de la restaurant deforma..am si eu una la dormitor de fapt tot dulapul are usile oglinda si cand vad soncul ..unde kile?pe posterior acolo se pun cu tata hamaleala la care ma pune MP..am scris un email proprietarului de la ap de anul trecut da' am un feeling ca nu e liber..plus ca e departe tre sa conduc fiecare zi la mama..alta nebunie masina sa inchiriez asa am avut anul trecut.Dar m-am hotarat cred ca stau la mama dc nu gasesc cum vreau,ai dreptate pe o luna e jumuleala curata.trecem prin destule crede-ma incerc sa nu mai zic nimic despre asta ma gandesc la vacanta cu Makka Pakka pe valuri..lol
Belyti-am spus eu si Mp a inceput la 17 si alerga nu-l mai puteam opri,te-ai necajit degeaba..si acum cu vorbirea el mai mult vocale,dar ce problema ?are vreme toata viata a vorbeasca..well depinde de nevasta-sa..lol
Blanca kimono..mama ce poze vei face..sper sa fie rosu Eva va fi superba.
Ce dezastru in Japonia mi se face rau cand ma uit la stiri..nu ma mai plang de nimic,bietii oameni ce indura.
Elenada..ce e cu tine?sunt piticii bine?
Ma intreb ce face Alina si mama ei dc e mai bine.teribile momente traiesc sper sa aibe taria sa treaca peste incercarile astea.
Va las MP se uita la Tinker Bell fan absolut..eu sunt varza am dormit descoperita noaptea trecuta si m-a lovit o nenorocita de cinstita..lol..am niste dureri ,am luat pilule dar pauza deocamdata..am adormit ca fraiera langa Nikolai c toate geamurile deschise si e frig noaptea,s-au scurtat deja si zilele e clar ca la voi vine caldura si aici iarna..
o dupa-amiaza linistita va dorim!