Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor

Giovada tot acolo merem ca ne-am obisnuit de ani de zile..voi ati mai fost in Belek?Mie- mi-a fost cam teama sa schimb ca am avut in sept anul trecut la a doua tua de turci o experienta nu grozava am fost la Ela Quality..am fost complet dezamagita..au fost scumpe biletele?pe cate nopti mergeti,Giova?As fi vurt in C sagului ca acolo sta mama si mi-ar fi mai comod.Anul trecut am avut un ap langa Mall..a fost super,nu aleg numai sa fie oameni de incredere..si asa stau putin ..bine ca mananca Edi..mai ce greu cu copii astia mai ales cand sunt doi te admir!

Belly multumim..voi cum sunteti cum va descurcati cu mersul?

Ma gandesc ce anume sa fac sa mai fac ceva banuti,greu de tot aici totul e scump desi de calitate..si am cheltuieli destule..idei am dar nu sunt de succes inca..greu citeam undeva despre al doilea val de recesiune..va si jale peste tot nu numai aici la capat de tara..

un weekend fain va dorim!

Giova dc stii pe cineva cu ap da-mi te rog un pm.merci.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

hop si eu la cafeaua Iuliei!
Se poate si la ora asta?

Ca si Anemona, nu apuc s-o beau dimineata, doar la somnul de pranz al lui Filip, iar azi mi-am mai luat una bonus. Filip a plecat cu ta-su la (co)pii, iar eu am ramas acasa sa-l vad pe Pepe Aseara ne-am uitat toti 3 Noroc cu divortul ca-l da mai des la tv.
A, si abia astept sa vad Romanii au talent. Mi se pare mai tare ca America's gost talent

Iulia, cat bei cafeaua, mai scrie doua randuri dspre voi.

Giova, sunt mai bine copiii, nu? Hai, ca probabil nu e scarlatina. Enjoy the nite! Ai soacra buna, face curat, sta cu copiii noaptea.

Bely, ori nu te-ai adaptat la stilul local si esti mai grabita din fire? Sa fiti voi sanatosi, sa iasa casuta trainica si frumoasa, ca aveti o viata intreaga sa locuiti in ea, o sa te saturi sa-i speli geamurile.
Auzi, la voi cand ploua fosnesc palmierii? Asa pentru imaginea mea

Pooh, sanatate si somn mai bun!

Blanca, J al tau e in Japonia? Cred ca te-ai ingrijorat mult, e ok cu avionul de intoarcere? Spor la curatenie!

Anemona, foarte tare tatal tau! Sper ca a ajuns la voi intre timp.

Dienuta, aveti motocicleta mica? Pune o poza aici! Am vazut si eu una in parc si tare mi-a placut. Super vreme aveti voi acolo, aici e primavara dar tot sub 10 gr. Eu visez la vreo 45 asa, sa ma satur de caldura.

Apropo de comparatii, am citit ca celor mici le displac la fel de mult ca celor mari, ca ar fi ca si cum ne-ar compara sotii cu alte sotii, ca deh, unele-s mai active, unele mai slabe, unele mai cochete. Eu ma enervez cand aud babele langa Filip spunandu-le nepotilor "ia uite la el ce voinic e, ce curajos, ce frumos se urca, ce frumos mananca, tu nu esti asa, tu esti rea, esti timida, esti, esti". Nu-mi place nici sa le spuna unor bieti copii asemenea vorbe, nici sa auda Filip, chiar daca el iese bine. Ii creste orgoliul aiurea in tramvai, iar mandria e pacat greu.

Mergeti multe la turci vara asta, prin septembrie cred ca o sa forumim in turca
Mie mi-e dor de plaja romaneasca asa vara, prin august, nu am mai facut o baie in marea neagra de vreo 3 ani.

Vai, ce a fost in Japonia . Nu-mi place deloc 11-le asta, prea multi de 1 anul asta. Si am o teama si de 4 aprilie (4.4.2011).

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi a inceput iar sa arda...of si noi trebuie sa ne pregastim sa iesim...nu am niciun chef.

Anemona a ajuns tatal tau? doamne ce i-a trecut prin cap.
Bely bafta sa aveti...si la voi sunt mesteri ca la noi. sper sa vina vremea buna si la voi cat mai repede.
Muffi nu stiu in C. sagului. noi stam in partea opusa, in C. Aradului, in bloc nou, vis-a vis de Real....aici sunt o groaza de apartamente de inchiriat.
Noi mergem la Susesi, ne-a placut la Delfin, dar am zis sa mai vedem si alte hoteluri.
Ela a decazut foarte mult....ziceau si fetele, de cand au venit rusii la conducere.
Dienutza sanatate si voua, sa fie de la dintisori.
Noce da, n-am treaba pe partea asta cu soacra...vine si face de toate, ne trimite in oras, sta cu copiii, tot ce vreau si ce nu vreau...

gata...fug la copii...edi e marait, iar Marco e increzut si rau...nu stiu ce are azi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Seara mesajelor..sper sa intru in normal ce o mai fi si aia/

Giova stiu ca sunt ap de inchiriat dar am preferat sa fie printr-o cunostinta comuna ca am auzit povesti horror intra peste tine etc..iar eu cum nu voi fi pe acolo prea mult acasa..din cauza asta spuneam ca preferam sa fie cineva o prietena cineva cunoscut sa nu dea buzna peste mine cand mi-e lumea mai draga..Delphinul e ok nu extre super grizav..dar la experientele trecute-anul trecut am fost 2 sapt la D apoi 7 nopti la ela..dezastru diferenta enorma asa ca nu ma mai risc.Auzisem de bine de Rios dar iarasi pana nu vezi cu ochii tai..si sunt hoteluri noi mai frate scumpe ca naiba.La Ela camerele de lux nimic de zis dar restul jalnic..si scumpete mare.
Giova cate nopti mergeti nu mi-ai zis?E scump pe acolo?Da-mi un pm sunt curioasa dc nu vrei sa le faci reclama..merci mama si baietii fitzosi..

Noce noi merem in iulie ca Makka Pakka are sub 2 ani altminteri pret piparat..platesti in plus o miutza ca nimica,acuma cred ca depinde de hotel la turcaleti..eu am vrut in aug-sept dar cand am avzaut dif de pret m-am razgandit..plus ca biletele de avion de aici in Europa sunt cam 2 mii..asa ca//economy..ai un baiat pe cinste e special stii si tu fara comentariile tampite de prin tramvaie.

Aici avem vreo 30 grade caldura de mori,a fost vara extrem de fierbinte..acu' vine "iarna" i-am dat haina de blana sora-mii a luat-o chiar acum don RO fericita nevoie mare e perfecta pt ea..si asa nu o pot purta aici a cald o jacheta de piele cel mult..

Va pupam cu drag..greu e departe..dar tot vorbeati de tari straine eu cum stiti iubesc tara asta si cu toate ca imi este extrem de greu cateodata mai ales dpdv personal ,totusi nu imi vine a ma intoarce acasa..am fost anul trecut 2 luni si nu stiam cum sa vin inapoi.."acasa".asta este

o seara super tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc, Muffin!
Chiar este foarte special Filip pentru mine, asa cum este orice copil pentru orice mama, o minune la propriu. Nu stiu de unde apar bunicii astia cu niste comentarii de Mie imi plac foarte mult copiii, si aia mai linistiti, si aia mai zburdalnici, e atat de normal sa fie diferiti si totusi sunt atat de des comparati, la joaca, apoi la gradinita, la scoala, traiesc o copilarie intreaga in comparatiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Noce asta este moto cu care se plimba Albert zilnic:http://family.webshots.com/photo/2251038540105115818RRPXvN

Mergi la inceput

f draguta moto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna,am intrat sa va spun ca a trecut,nici nu au zis nimic politistii spanioli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Salutare fetelor!

Mama ce a fost in Japonia...chair apocalipsa! Doamne fereste! Si cica nu e "the big one". Parca aveam si noi o furumista in Japonia, Oana cu Leon, daca nu ma insel, poate intra sa ne zica si noua ca e bine.

Da, nici mie nu-mi plac comparatiile si daca poate ca toti comparam in sinea noastra, niciodata nu o sa-i zic Mariei ca ea e nu-stiu-cum si altii sunt mai buni, dar nici invers. Pe mine m-a deranjat cand cumnata mea a zis ca daca ar mai avea un copil spera sa fie la fel de bun ca primul si sa doarma noaptea, nu ca Maria mea. Si uite asa raresc vizitele la toate rudele, mai bine singura decat sa suport discutii d-astea.
Asa e, Noce, toti copiii sunt diferiti, chiar ar fi plictisitor daca toti am fi la fel. Iar eu timiditatea, pana la un anumit nivel, am asociat-o mereu cu bunul simt. A nu se intelege ca cine nu e timid nu are bun simt.

Lucialu, vad ca te-ai imprietenit cu dna Pubela, poate iesiti si la o cafea intr-o zi

Anemona, sa va fie de bine mutarea, foarte curajosi, bravooo!

Dienutza mereu m-am tinut sa-ti zic ce mult imi place de Albert imbracat in rosu!

Giova ce fac baietii? sper ca sunt mai bine!

Sanatate multa tuturor celor bolnaviori! A venit caldura cu virozele de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Sanatate bolnaviorilor!
Muffi, Corina
Muffi, nici eu nu stiu sa-ti recomand, n-am treaba in zona. dar uite aici: imobiliare.ro sau publi24.ro si cauti ce te coafeaza.
Hai mai Giova, ca te vaiti degeaba, ai ajutor, umbli prin cluburi, n-ai treabasa-ti traiasca soacra!(nu ma bate) Felicitari pt pozici!Si la cat mai profi!
Corina, am mers cu pupa mei la suc, in bucatarie, ma dau pe sfecle rosii, mere, morcovi.
Noce, mare dreptate ai cu mandria. Vezi ca e o lista cu carti pt copii pe forum aici pe DC. Poate gasesti chestii care sa-ti convina pt Filip.
Blanca sanatate, sa scapi repede de tratament!
Pt ca nu am gasit quinoa decat expandata, am luat amaranth(vedeti ca e si expandat, ala nu e pt gatit) si mei si am facut aseara cu legume, garnitura la carne. Eu m-am delectat cu garnitura mai mult. Nu are textura orezului, e neobisnuita ovcorz(deh, cine stie a cata spita napoi in timp a mancat doar mei )dar e bun si m-a convins ca pot manca fara probleme mai ales ca e ft sanatos. Si pupa a mancat cu manuta, ei i-am combinat cu piept de pui.
Mi-am luat si cafea de cicoare instantNu tin post ca halaptez si eu una sunt anemiata, dar incerc sa mai legumesc, vegetesc mai mult acum cu primavara.
Mdah, jale in Japonia. Nu inteleg treaba cu alerta cu radiatiile, sper sa nu fie nasol nici pt ei nici pt noi. Cica e luna de vina, ca s-a apropiat tare de pamant si am inteles ca in 8 zile va fi cel mai aproape, il alungeste pt ca actioneaza ca un magnet. Astia cu horoscoapele zic ca in perioada zodiilor de metal sunt cutremure multe(chinezsti)
we placut tufa si mamici de zmeurici!
aaa, Adriana esti cumva cu nasul in bloguri de n-ai mai dat pe aici?

Mergi la inceput