LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 22

novus spune:
Anaan, faina zi ai avut, era sa te sun si eu dar mi-a deturnat Pisi planurile, m-a invitat romantic la Metro unde am primit flori
revin ca sunt izgonita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Relatare zilei pe scurt :
- pupacit si pazit toata noaptea Ada asa ca de dimineata eram cam cheauna de somn
- mers la birou pt pupaceli si urari + flori
- plecat mai repede din motive de sarbatoare
- mers cu Pisi la Metro, achizitionat dresuri faine pt petrecerea de maine de la birou si primit flori
- vorbit la telefon muuuult ca de obicei cu multe doambe bine inclusiv cu sarbatorita zilei Ela care am aflat ca vroia sa vina la Deva si ea
- primit orhidee superba de la Pisi + cina romantica adica macaroane cu branza
- jucat si pupacit Ada care se pare ca este mult mai bine sper sa nu mai faca febra
In concluzie, o zi foarte frumoasa !!

novus spune:
Am uitat sa zic ca astazi mi-a placut mult atmosfera din jur: aproape toate femeile aceau flori in mana si un zambet mare pe fata !! tare frumos !!

Floric spune:
Prezenarea zilei...
pe langa flori de dimineata si venit mai repede de la serviciu...nimic deosebit. Am consumat o juma de sul.a de servetele d-alea de bucatarie tragand de nas. Ma tot intreb de unde mai produc atatia muci.
Ilinca....SA TRAITI...se aude cum am batut din picior? Nu ma culc pe nici o ureche, ba mai mult acum cand nu pot respira normal...Inca o data vin si spui ca sunt intr-o perioda cand nu prea poci manca de toate, nu vreau sa pare un motiv, dar nici un stres suplimentr pt mine. Inteleg si mai ales, cunosc ce si cum sa combin numai ca majoritatea alimentelor mancare in post sunt glucide si carbohidrati. Ca sa nu spun ca mi se face pofta de dulce
dar constiinta ...mananca o portocala.
In schimb, continui cu sala. Acum sunt la pauza "lunara" care pe mine ma tine o sapt, dar apoi revin in forta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

novus spune:
Floric, am uitat sa zic ca am admirat si pozele voastre, fain locul de joaca , sarbatoritul la inaltime si mama la fel

Kea spune:
La multi ani fete dragi!
Un la multi ani special si sarbatoritelor de pana acum: Mireal, Ramona
, Iuca
, Doranna
!
La multi ani Ellaaaaa (faina zi ti-ai "ales")!