LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 15

Anaan spune:
Tufete, de azi intr-o saptamana voi presta in campul muncii...Asa m-a apucat o stare de sfarsit de lume
Sa ma mai inveselesc: azi a aterizat Gulia de la plimbare si mi-a povestit ce a mai vazut nou prin peregrinarile lui: "Piu-piu mici casa be" = Am vazut bibilici ( pentru el pui mici) la casa cu oi- va spusesem eu ca am un vecin care are oi

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Cand voiam sa zic si eu "cuburile" si sa imi arog si eu titlul de Mama Omida, mi-a luat-o Ilinca inainte ![]() ![]() ![]() |
Of, sorry

Acum s-a trezit si a aparut langa mine...no, amu ghiciti voi ce vrea...Anaan, ai ocazia sa raspunzi prima!:)))

denisamada spune:
Anaan, ai pm.
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

simonapro spune:
La multi ani Don Injiner Chiscuta, sa ai o viata frumoasa cu multe bucurii si impliniri
Monica: multe si
La multi ani fericiti Doranna
Foarte frumoase pozele de la Deva
Floric: insanatosire grabnica iti doresc! Ati reusit sa-l mai sarbatoriti pe Rareselu, la cum te-ai simtit?
Eu zilele astea numai prin doctori am tinut-o, le-am facut analizele, cu Sebi am fost, ca tuseste de vreo 2 saptamani si ia mai iesit si crocobauri la analize, are stafilococ auriu in gat+ o infectie urinara si acum suntem pe tratament 10 zile.
Maine am zi de mers la politie, in legatura cu procesul si uite asa imi petrec eu ultimile zile pana sa incep munca
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Mada, rezolvat problema! Du-te inapoi la link si admira combatantii ![]() ![]() |
Merci.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Anaan Titi!!! Multumesc, Ilinca, pentru ocazia de a-mi remonta self-esteemu' ![]() ![]() ![]() |
Hihi, daaa... numai ca la ea se numeste "maaamaa":))))

Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Hihi, daaa... numai ca la ea se numeste "maaamaa":)))) |
Pai, ni se intampla si noua sa denumim produsele recurgand la numele producatorului:))) Nu zicem noi adidasi?

edit: ca am ratat un "a"