LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 11

cami_05 spune:
Doamba Anaan esti suparata pe mine? Iti cerus numarul de telefon si nu mi l-ai trimis pe PM???

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Doamba Anaan esti suparata pe mine? Iti cerus numarul de telefon si nu mi l-ai trimis pe PM??? ![]() ![]() ![]() Cami mami fericita de ![]() |
Ioiiii, nici gand sa fiu suparata, doar uituca

Ce mai faceti voi?

cami_05 spune:
Suntem bine, nu stam o clipa. Am vazut pozele de la ziua Alexandrei, sarbatorita e o frumusete dar nici cu al tau fecior nu mi-e rusine. Mi se pare mie sau a mai pus cateva kg??
Voi cum stati cu piciorusele?

Anaan spune:
Olga, imi pare rau de patania cu televizorul, dar sper ca maine ii vine vreun mester mare de hac si-l repara.
Fetelor, vreau sa o sabotez pe Olga: jur ca-i mai frumoasa ca oricand, si nu mi s-a parut ca s-ar fi ingrasat vreun pic! Si doamba Novus e tare faina si bibilita in ultimul timp, la fel si Mada!

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05![]() ![]() ![]() ![]() Mi se pare mie sau a mai pus cateva kg?? Voi cum stati cu piciorusele? Cami mami fericita de ![]() |
Ti se pare din cauze frezei mesterite de mine

Cu piciorusele nu stam prea grozav, asteptam sa ni se finalizeze ghetutele ortopedice si ortezele pentru noapte si, cu ajutorul lor, speram la rezolvarea problemei...in timp...

cami_05 spune:
Of, of... multi
Si acum o intrebare de baraj: buricul copiilor vostri e tot inauntru?
La Iulia partea de sus e un pic inafara, dr a zis sa nu imi fac probleme ca nu e o hernie mare si se poate retrage. Eu nu stiu cum sa procedez....

Anaan spune:
Nu, nici al lui Andrei nu este tot inauntru. Acelasi sfat l-am primit si eu: sa asteptam, ca se mai retrage.
Ma duc la, va pup, noapte buna!

Dodo-pui spune:
Musani Cristian
ghiocel de Monnvas
O saptamana frumoasa va doresc si numai bine!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

iuca spune:
Fetelor va multumesc mult pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine.
Ieri nu am avut timp sa intru, desi tare vroiam sa va ofer cate o felie de si cate un
la fiecare.
La multi ani si din partea mea Ramonei si lui Luca
si un buchet de
lui Simply
La multi ani lui Cristian,ghiocel de Monnvas

iuca spune:
Tot din motive tehnice am mutat si noi TV sus. Ne-a avertizat Bogdanel ca trebuie sa-l mutam zgariindu-l cu matura.