Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lauriciu si cami, multam de cafea, ce bun ar fi una pe bune acum...
deea si madutza, am iesit din casa ca am pus mana pe iubi de dimi si putea sa vina sa care, si noi numai aveam fructe deloc...si nici lactate...si a fost nice impreuna... desi ma luase cam repede la pas... i-am zis stai ca ai o gravida de aproape 9 luni cu tine..., chiar cand intri in 9 luni cand ai implinit 36 de saptamani?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- fetelor,multumesc ca sunteti alaturi de minem-am trezit acum dupa un somnic, cu o greata..dar culmea afara imi trece.deci e cu ceva panica in ea
- deea - ce nu-ti place ziua de azi? la mine e liniste,nu bate vantul, crengile de la vita de vie sunt acoperite de zapada, curtea la fel, au vecinii niste copaci, niste brazi sunt asa frumosi de parca as fi la munte, si parca nu e nici chiar asa de frig.eu zic ca e bineia ghiciti cand mi-am pus eu baba? pe 9
-apropo-deea,ce imi place ca ai reinceput sa scrii si tu mai des.imi lipsea stilul tau..al fiecarei de fapt..deci,nici tu nu ai luat cerceii? foarte bine. sa nu fiu singura. eu maine asta fac,il vrajesc pe sot sa ma duc macar in zona pe undeva sa aleg ceva..incep cu vb buna,si continui cu scandal,dc nu vrea sa ma ia un pci cu masinaca dc nu, stiu ce o sa visez maine noapte,ca ma cert cu cineva ca n-am luat la fata cercei

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- deea- apropo- ca vb noi de ras.alaltaieri dupa baie am intrat in frisoane, varsaturi..asa ca ieri cand i-am spus sotului dim.ca seara avem treaba- treb sa ma faci frumoasan-a comentat nimic.si seara a fost foarte serios la operatiunea agentul 007,ma punea sa pipai dupa el- ma tot intreba -e bine,nu? si m-a facut si pe picioare..iar la baie, m-a spalat pe picioare,nu m-am mai aplecat eu,si pe cap..bine,mi-a bagat apa in gura , dar ce mai conta? si mi-a tras si pantalonii de pijama dupa.eram in soc.ma bucuram pervers- in gandul meu.deci- se poate si asa. concluzia - ieri dupa baie, am fost fresh- fara varsaturi,frisoane..ca deja aveam un ritual,dusul si astea dupa,bleh.iar barabatului lacriza,ii cedeaza toata mandria.deci, s-ar putea cand vin bebicii sa fie exemplarminunat, ca doar de-aia m-am maritat cu el

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lavi tuseste expectorant?
indiferent cat de putin tuseste
ca ei sunt mici
mergi sa il asculte la plamani
nu e de gluma cu ei
se imbolnavesc super repede
nici antonia nu avea atunci muci curgatori
tocmai de asta am stat si eu acaa cu ea
dar se acumula\sera in spate
si apoi i-a varsat
erau deja verzi
suprainfectati
si mari cat o palma de adult

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- deea- apropo- ca vb noi de ras.alaltaieri dupa baie am intrat in frisoane, varsaturi..asa ca ieri cand i-am spus sotului dim.ca seara avem treaba- treb sa ma faci frumoasan-a comentat nimic.si seara a fost foarte serios la operatiunea agentul 007,ma punea sa pipai dupa el- ma tot intreba -e bine,nu? si m-a facut si pe picioare..iar la baie, m-a spalat pe picioare,nu m-am mai aplecat eu,si pe cap..bine,mi-a bagat apa in gura , dar ce mai conta? si mi-a tras si pantalonii de pijama dupa.eram in soc.ma bucuram pervers- in gandul meu.deci- se poate si asa. concluzia - ieri dupa baie, am fost fresh- fara varsaturi,frisoane..ca deja aveam un ritual,dusul si astea dupa,bleh.iar barabatului lacriza,ii cedeaza toata mandria.deci, s-ar putea cand vin bebicii sa fie exemplarminunat, ca doar de-aia m-am maritat cu el

AMR 5 zile

viss , ce am mai ras... si eu mai aplic "santajul" si primesc ajutor.

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

neata viss din nou
cum e cu emotiile?

lalely da-i un stimul
stai intr-o pozitie care nu-i place
pe vine de obicei
sau dai ceva dulce
sau apaa minerala rece
si tre sa semnalizeze cumva prezenta

simonaaaaaaaaaaaaaaa cum mai esti?????

deea eu nu stiu cum e cu operatiile
daca ai voie sau nu sa bei cafea inainte

acu m-a luat si pe mine alta temere
daca nu iese bebelina din circulara de cordon?
si voi fi obligata sa fac cezariana?
offffffffffff
si eu nu vreauuuuuuuuuuuuuuu operatieeeeee
offffffffff

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu cami nu e expectorant....si nu se chinuie sa tuseasca....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetelor, eu sunt tare bucuroasa, am reusit s ama programez si eu la eco, dupa ce ieri am sunat o zi intreaga si nu a raspuns nimeni...
ma duc joia viitoare sa imi vad fetita
am asaaaaa niste emotii ca totul sa fie bine...

va pup si ma duc sa ma apuc si eu de treaba, ca zilele astea am cam stat...
ma asteapta multe rufe la spalat si o mare curatenie !

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

fetelor da pe unde sunteti?
hai sa facem galerie lui bebe arsenie
sa iasa
sa se intalneasca cu familia lui minunata

HAI SIMONAAAAAAAAAAAAAA
HAI BEBE ARSENIEEEEEEEEEEEEEEE

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata

simonaaaaaaaaaaaaaaa cum mai esti?????

AMR 4 SAPTAMANI

bai tata...am fost sa iau paine si iaurt (sa am la mine la spital)..Nimic, nici la toaleta nu am mai iesit, totul e ok, am mers sprintena ca o caprioara
ma intreb de una singura ce sa-i spun dritei cand o sun...sa fiu sincera sau sa-i spun ca am contractii, sa exagerez putin..

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput