Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

simo mai ai atat de putin pana la intalnirea cu bb mic

catank tu ce bunatati ai mesterit azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haide simo!!!!haide mami frumoasa!!! sa ai o nastere superrr usoara si un bb sanatos!!!!
haide bb arsenie!!!

strumf, catank, ssbrya

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Stefy, da, cum ar veni maine trebuie sa merg la icere, dar mi-a spus sa beau ricinul asta acasa...cica sa rezolv partea cu clisma...dar de fapt ea cred ca vrea sa pregateasca terenul mai bine. La mine problema e ca nu stiu cand ma apuca si sunt cu copiii acasa si n-o sa stiu ce sa fac si pe cine sa sun mai intai, de aceea imi doream asa programare...Acuma ca mai asteptam 2-3 zile nu era foc...dar e situatia naspa...de aceea prefer sa fie maine.
Alina, Roxy, cat de scumpi sunt, mi-e dor rau de tot de bb mic si gingas, de alaptat, de plimbari cu carutul. Haaaai odata bb Arsenieeeee!
Strumpf, pai n-ai pus pozicile cu burti, pai noi nu vrem sa vedem, ce crezi bre???
lavi ca mi-i dor de tine, hai mai intra pe la noi!

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

succes mult atunci maine...o sa fie totul bine,sunt sigua...o sa facem galerie mare

daca esti acasa si te simti in stare da si tu un 'anunt' si spune cum te simti cu uleiul

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza a crescut burticuta chiar ca se vad vergeturile dar lasa, dupa nastere se mai ratrag ele. mergi si tu la mare, la soare , te bronzezi cum a zis si bb_yasmi
trece-ma si pe mine cu APGAR 9.

catank tu n-ai stare deloc. cam multa treaba faci. mai stai si tu locului. ai luat-o pe urmele lui strumphitza?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Hello all,

Tinand cont ca ma plictisesc rau de tot in zilele astea pana vine Cristi, am adunat pozele cu bebelusii de februarie si le-am compilat. Sa-mi fie cu iertare daca nu va place, daca am omis pe cineva, daca am gresit cu ceva. Sunt toti niste frumosi si niste haiosi.

:) Poza e pe picasa, in albumul bebelusii de februarie. Again scuze daca e ceva iesit din normal.

Stefy, ma pui pe ganduri cu uleiul de ricin. Astept sa vad ce se intampla cu tine si cu Simona:)) si poate fac si eu un cocktail.

Simona, dar tu ai colul moale/copt/dilatatie ceva? Al meu e inchis, e lung, are 4 cm. Are vreun efect daca iau ulei de ricin acum? Sau trebuie sa fie mai buna situatia?

:) Pupaturi la toata lumea.

P.S: Cami, iti dau add pe mess, ca-s online 24/24 :)

38s3z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

din ce am citit eu ajuta si la maturizarea colului...dar este fff posibil sa nu ajute...eu m-am decis sa astept pana marti sa vad ce spune dr si apoi sa incerc....
sunt si eu curioasa sa vad cum raspunde organismul simonei
oricum,rau nu face....singurul rau care se poate intampla este sa petreci cam multe ore pe 'tron'...

poza e super

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ssabrya, vesti bune de la eco deci ma bucur ca stiu ca erai ingrijorata azi am stat mai mult, acum pe seara m-o pocnit harnicia iar si am pus sa fac de papa, am spalat o tura de rufe, am scos si pus la loc vasele din masina de spalat, deci poti vedea ca m-am rupt undeva de la atata treaba

catank, ce te lauzi ca ti-ai facut manichiura si pedichiura singura, ce crezi ca eu nu pot ? nu vezi ca numai cu rosu ma fac glumesc , manichiura mi-o fac fara probleme mereu dar la picioare ma cam gafai cand ma aplec sa tai si sa dau cu oja unghiile dar n-are nimic, pot trai si fara daca si cand nu s-o mai putea te pregatesti pentru data de 5 ? bafta maine la eco daca am inteles bine ca te duci sa vezi ce face Ioana

danielle, burtica poate n-o fi asa mare si de speriat dar vergeturile da mda..asta e , se vor trece ele dupa ce nasc, se vor albi poate si nu vor ramane asa purpurii, ca tot imi place mie culoarea

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy fiecare organism reactioneaza diferit mai ales ca simona este la a treia nastere fata de prima la care esti tu ... si pe mine ma batea gandul sa incerc peste doua saptamani da mai stau

da lavi
cred ca putem incepe galeria pt simona
deci

HAI SIMONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAI BEBE ARSENIEEEEEEEEEEEE
NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy, tot nu ne-ai spus cum ai nascut ..cum ti s-a rupt apa, ce ai facut , ce ai simtit? cum ai ajuns la spital si ce si cum a fost dupa ce ai ajuns la spital? ce ai simtit cand s-a nascut printesa si cand ai vazut-o prima data si tinut-o in brate ??

O sa trec apgar 9 in listuta , numai sa ma loghez cu userul comun

Cat despre vergeturi si bronzat , neah... nu ti-am spus ca eu iubesc muntele la nebunie? Nu mi-a placut nicodata sa stau sa lenevesc la soare pe plaja la mare, imi place sa vad marea, sa ma plimb pe plaja dar nu sa stau ca o soparla la soare

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stefy fiecare organism reactioneaza diferit mai ales ca simona este la a treia nastere fata de prima la care esti tu ... si pe mine ma batea gandul sa incerc peste doua saptamani da mai stau

da lavi
cred ca putem incepe galeria pt simona
deci

HAI SIMONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAI BEBE ARSENIEEEEEEEEEEEE
NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

sunt constienta ca nu reactioneaza la fiecare la fel si chiar la aceeasi persoana poate fi diferit de fiecare data ...am tot citit despre asta ca este singura solutie la care as ajunge...nu am nici o sansa cu al meu ubit, masatul sfarcurilor am citit ca pot produce contractii f puternice care pot stresa bebicul, plimbatul nu prea cred ca ajuta ca ma tot plimb de 8 luni...uleiul de ricin a tot fost folosit..mamei mele la ambele sarcini iau dat in spital...deci e cel mai sigur

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 39+

AMR PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

simo mai ai atat de putin pana la intalnirea cu bb mic

catank tu ce bunatati ai mesterit azi?

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

O tocana de cartofi, dulceeeeee si bunaaaaaa (tata nu doreste carne deloc) si un pilaf cu spanac si fripturica de pui...musai de casa.

Desert ...fructe

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput