Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
mamutz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexia_ada
isreb nayel , la tine ? 15+ cu |
Da,eu o sa nasc la medlife, nu vreau sa il schimb.
20+
alexia_ada spune:
deci tot la Nayel esti....ca medic este super , ca om numai zic , dar acum fiecare cat si cum poate ...
15+ cu
thaimeed spune:
Multumesc lissa_ana
Asa, acum ca am citit aproape toate mesajele din capitolul 25 si 26 sa va furnizez cateva informatii si despre mine. Asa cum am mai spus ma cheama Theodora, lucrez in IT, am (inca) 36 de ani, nascuta in 16 martie si insarcitana in 20+ saptamani cu termen pentru nastere 18.07.2011.
Acum am o singura problema cu pielea foarte foarte uscata!
Rog moderatoarea sa ne treaca si pe noi in listuta de strumfi si strumfite de iulie.
va doresc tuturor o seara frumoasa!
Theo 20+ cu Maria
lisssa_ana spune:
thaimeed,scrie te rog 10 mesaje repede,asa vei scapa de moderare si te vom putea citi in timp real
Mama de Ana si 21+
alexia_ada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Alexia , unde faci echo la spital ? la compartiment? sau sus? 16 + ........ cu Bebe |
ma duc la ea la cabinet prin Timpuri Noi . Am inteles ca la spital nu face consultatii , decat opeatii si nasteri . Acum astept TT de pe 17 martie . Pana acum nu am fost la spital...am sa o rog prin luna 8-9 sa merg sa vad si eu pe acolo si sa vorbesc cu ea de o rezerva .
15+ cu
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui thaimeed Multumesc lissa_ana Asa, acum ca am citit aproape toate mesajele din capitolul 25 si 26 sa va furnizez cateva informatii si despre mine. Asa cum am mai spus ma cheama Theodora, lucrez in IT, am (inca) 36 de ani, nascuta in 16 martie si insarcitana in 20+ saptamani cu termen pentru nastere 18.07.2011. Acum am o singura problema cu pielea foarte foarte uscata! Rog moderatoarea sa ne treaca si pe noi in listuta de strumfi si strumfite de iulie. va doresc tuturor o seara frumoasa! Theo 20+ cu Maria |
Bun venit printre noi!
Te-am adaugat in lista. Ce lucrezi mai exact in IT?
Sunt ca un ou kinder!
thaimeed spune:
cu scrisul repede ma descurc.... dar ce sa scriu in 10 mesaje? sau ma rog 8 sau cate au mai ramas.