Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1300161600" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Si noi iesim afara, dupa amiaza..dimineata fiind Ioana la gradinita, iar Justina doarme in cntinuare (ziua) din 2 in 2 h. Reusim sa o tinem cu greu 3 h, cand am treaba.
Inainte sa o culc pe Justina la pranz am simtit ca e calduta si i-am luat temperatura..avea 37,9, e subfebrila si m-am uitat si in gurita ei, se vede incisivul lateral dreapta ca sparge gingia. (dintisorul nr 7)
Ar fi frumos sa-i iasa in noaptea asta sau maine de ziua sotului.
M-am gandit sa fac o prajitura cu mere (de post).
Uitati www.e-retete.ro/retete/prajitura-rapida-cu-mere-fara-blat" target="_blank">aici reteta . Daca va place o puteti incerca.
Abia astept sa o fac.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Doamne,ajuta!
Sambata,19.03.2011,cand il praznuim pe si marturisitorul Virgil Maxim,la Iasi va fi o conferinta organizata de teologul Danion Vasile.
Conferinta va fi la ora 18.00,la Teatrul Luceafarul.
Titlul conferintei :”Minunile Sfintilor Inchisorilor”.
Vor participa par.Alexandru Manolescu,Danion Vasile, Ciprian Voicila si altii. Se va lansa volumul “Marturisitorii din temnitele comuniste”.
In acest volum este si o marturie a pr.Mihai Valica,ce arata despre revenirea din coma de gradul IV a unui tanar ce a suferit un grav accident de circulatie.Revenirea a incepu dupa ce tanarul a luat Sfanta Impartasanie de mai multe ori si dupa atingerea de moastele unor sfinti de la Aiud.
Cand a putu vorbi,tanarul a povestit ca i-a aparut in vis Sfantul Nectarie ce tinea in mana racla cu sfinte moaste de Aiud!!!

Haideti sa facem cunoscuta aceasta conferinta la cati mai multi ieseni,caci nu prea vor exista multe afise.
Doamne,ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lexie_88 spune:

Buna seara

Am dori si noi sa ne inscriem pe lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni : Lexie_88 ( Alexandra si Adrian) - ortodocsi.

Doamne ajuta!

Vreau sa ajung si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Doamne ai mila de sufletele victimelor din China

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Ramona, minunata rugaciunea de copil pe care ai postat-o!
Si eu ma rog pentru cei din Japonia...sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste aceasta tragedie!
Post usor in continuare.....eu as vrea sa le intreb pe gravidute: tineti post in perioada asta?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1300248000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Astazi va servim cu o prajitura cu mere (care a iesit delicioasa ) si un de suc, deoarece azi tati al nostru implineste 30 de ani (schimba prefixul).

LA MULTI ANI, tati!
Sa fii sanatos si mereu fericit alaturi de noi!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ioanact
LA MULTI ANI SOTULUI! MULTA SANATATE VOUA SI PRINTESELOR VOASTRE.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Alina La multi ani sotului tau si Iustinei( cu intarziere
Noi mai avem pana maine seara injectii,dar speram sa fie bine! Am iesit afara in fiecare zi cate 10 min.Dupa iesire doarme bustean!
tuturor!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Revin si eu dupa o luuuuunga absenta la acest subiect.
Va rog sa corectati in lista la punctul 4 in loc de magduta sa scriei sunshine4ever.

Si daca aveti putere sa va rugati si pentru noi, eu fiind la al doilea vort anul acesta. Imi este fff greu sa inteleg de ce paote nicin nu e loc pentru ''de ce'' dar DD e mare si ma rog sa imi dea putere sa trec peste aceste incercari.

Va multumesc din suflet.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1300248000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Astazi va servim cu o prajitura cu mere (care a iesit delicioasa ) si un de suc, deoarece azi tati al nostru implineste 30 de ani (schimba prefixul).

LA MULTI ANI, tati!
Sa fii sanatos si mereu fericit alaturi de noi!

Blogul fetelor!

La multi ani fericiti!
Primiti si de la noi un pahar de suc si o cafeluta (prajitura nu am facut). Si eu implinesc astazi 30 de ani.

Mergi la inceput