Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

LA MULTI ANI! Cu intarziere va urez si eu. Si primiti un buchet de flori de la mine.

Si de asemenea sa aveti un post cat mai linistit si fara ispite prea mari.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1299646800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrok spune:

La multi ani!Sa fiti sanatoase ,fericite si iubite!Dumnezeu sa va asculte rugile!
Iertati-ma ca sut atat de intarziata dar imi e asa de rau!
O primavara frumoasa(vine maine primavara!!!!!!!!!!!)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannette spune:

Buna fetelor,
Am si eu o rugaminte. Daca se poate, sa ne inscrieti si pe noi pe lista de aspiranti la un copilas? Ne dorim foarte mult, macar un copilas! Noi suntem Diana-Magdalena si Constantin. Locuim in alta tara si nu avem posibilitatea de a duce acatiste la biserici sau manastiri, de aceea ne-ar fi de mare folos daca ne-ati include si pe noi in listuta pentru rugaciuni! Cu ajutorul Domnului, poate vom dobandi si noi copilasi buni, la momentul potrivit! Va multumesc.
P.S. Daca este ceva ce ar trebui sa fac, in mod special, va rog sa imi spuneti. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

de azi e primavara...............

.uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

DOAMNE AJUTA!
o primavara frumoAsa, cu multe realizari!post usor, fara ispite!

alina , si multa sanatate la toate trei, acum am vazut ca toate aveti probleme de sanatate ! de dimineata cand am vorbit am crezut ca doar Justina!

si eu am zacut , dar m-am ridicat, in schimb cu Nectarie o tragem! de ieri am intrat pe antibiotice si ventolin, speram macar pana la 1 an sa nu avem parte de antibiotice! Doamne daca il vedeti cand ne vede cu sticlele in mana cum face si se baga mititelul cu capul in perna sa nu ii mai dam medicamente.....cauta suseta si o tine strins in gurita ca sa nu ii mai dam.... mi se rupa sufletul.....pana ieri a vomitat mult si des, tatii a stat cu el si-a luat zile din concediu ca si mama mea care sta cu el ziua are gripa.Azi a venit randul tatei sa ne anunte ca il doare in gat, il doare capul si ii curge nasul!Trebuie sa trecem si peste asta!Eu la servici am zile incarcate cu program aproape in fiecare zi pana la ora 18. Ma simt slabita, am ameteli ( cred ca de la neodihna), dar noi suntem mari si o putem duce, mai rau este de copilas!

Va dorim la toate multa sanatate, liniste in case si intelegere, si sa va dea Bunul Dumnezeu impliniri, realizari!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannette spune:

Doamnelor,
Ma scuzati ca insist. Voiam sa stiu, suntem si noi pe listuta? Trebuie sa facem ceva in mod special? Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vvvvv

alina , si multa sanatate la toate trei, acum am vazut ca toate aveti probleme de sanatate ! de dimineata cand am vorbit am crezut ca doar Justina!

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU CA SUNTEM SANATOSI SI ARE GRIJA DE NOI!
ERICITA MAMICA DE BEBE COSMIN NECTARIE

Doamne Ajuta!
Multumesc!
Toate trei am fost bolnave, insa Justina luand ultima raceala ii trece m greu.
Mesajul a fost postat in urma cu cateva zile.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

diannette bine-ai venit la Rugaciune!
Te-am trecut in lista..nu tb sa faci ceva special, decat sa te rogi.
Doamne Ajuta , sa ramai insarcinata!

vvvvv sanatate multa!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput