Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

cris merci!
pinuta haios bebe..dar se cam sperie.
Eu nu prea sunt de-acord cu produse pt imunitate.
Nu i-am dat nimic Justinei nici Ioanei, cu toate ca a mai racit de la gradinita, insa nu f des.
Azi am vrut sa fac gogosi cu ciocolata, dar n-a gasit sotul ciocolata de post.
Aa..referitor la ceaiul de musetel= eu ii dau Justinei, mai ales cand e constipata.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sincer nici eu nui dau nimic ptr imunitate pana la 1 an....ii dau mereu fructe....suculete naturale facut de mine...si e mai bine

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1301112000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Weekend placut tuturor!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!
eu am omis poate ca pruncisorii vostri sunt mici,prea mici sa fie bombardati cu medicamente de orice natura; este bine ca organismul sa lucreze; pe acest principiu am mers si eu avand avantajul alaptarii m-am incapatanat sa-i dau vreo ceva printesei si slava Dnului e bine,insa acum am inceput acest program de imunitate la 1 an si 10 luni tocmai in dorul lapticului matern si din dorinta de a fi protejata,desi de racit nu prea a racit,dar schimbarile de temperatura sunt periculoase.

M.am speriat acum cand a racit,insa nu am realizat ca la mine era teama pt ceva nou si ju la o raceala simpla caci ea nu mai tusise niciodata,si am hotarat sa-i incep programul de imunitate recomandat si de homeopat.

Pupici si sanatate multa si ajut cu ce ma pricep sau stiu si oricand aveti nevoie si-mi sta in putinta,aici ma gasiti;

scuze pt acest mesaj care este off topic pentru celelalte fete

Va imbratisez cu drag;

fetele,daca in perioada postului te infrupti fara sa iti dai seama nu se opreste postul,nu? Se continua?

Pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Alina multumim pentru sinaxar.Daca n-ai gasit ciocolata pentru gogosi sa stii ca sunt foarte bune si cu gem in interior sau simple, date prin miere si pudrate cu scortisoara.
laurraa deocamdata este mic, dar e bine de stiut pentru viitor.
Pogonici ce face Nectaria?
Rares a trecut de la constipatie la scaune multiple,reduse cantitativ,dar moi. Are usoare urme de sange, dar nu in scaun, la fundulet, probabil de la atat sters.Oricum a fost cam moftorici azi si taaare imi este frica sa nu coaca iar ceva. Temperatura insa este 37,7, dar sper sa nu creasca.
Sper doar sa doarma la noapte ca sunt franta! Toata ziua si dupa ce il adorm sa fac si eu . Maine , daca e caldut mergem la biserica cu si o sa-l impartasim.

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pinuta

Alina multumim pentru sinaxar.Daca n-ai gasit ciocolata pentru gogosi sa stii ca sunt foarte bune si cu gem in interior sau simple, date prin miere si pudrate cu scortisoara.
Rares a trecut de la constipatie la scaune multiple,reduse cantitativ,dar moi. Are usoare urme de sange, dar nu in scaun, la fundulet, probabil de la atat sters.Oricum a fost cam moftorici azi si taaare imi este frica sa nu coaca iar ceva. Temperatura insa este 37,7, dar sper sa nu creasca.
Sper doar sa doarma la noapte ca sunt franta! Toata ziua si dupa ce il adorm sa fac si eu . Maine , daca e caldut mergem la biserica cu si o sa-l impartasim.

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Da, ies bune si cu gem, insa n-am m facut.
S-a iritat Rares sau cum are urme de sange?
Noi maine mergem sa ne spovedim (eu si sotul).
Sa ma (ne) iertati daca v-am gresit.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara

Draga Laurra, iti raspund eu, am citit in mai multe randuri, in diverse locuri, de oameni care posteau si fiind invitati sau nimerind la masa la oameni care nu posteau, din iubire, ca sa nu-i raneasca, mancau ceeace li se punea in fata, iar dupa aceea cu toate ca mancasera de dulce, reluau postul. Poate vor raspunde si alte fete, eu te indemn sa continui (daca era vorba de tine).

Dragi fete, va doresc in continuare un post binecuvantat, spor la treburi si vesti bune! Sanatate copilasilor!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

pinuta...noi suntem fresh si Nectaria e duracel..are o energie de ma doboara, mai nou probeaza niste rasuciri in patutul ea latul.. in fundulet...se sprijina in coate ca sa stea singura intre perne...in schimb nui place pe burtica...rostogoliri nu a avut decat vreo 4 de toate..are timp..nu o fortez.....a inceput sa duca tot la gurita..si prinde intre degete tot ce ii place ei mai interesant.....si mai nou a inceput sa doarma mai bine nopate..deci sunt si eu mai fresh

din pacate azi nu o pot duce la impartasit din motive de...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

fetele,daca in perioada postului te infrupti fara sa iti dai seama nu se opreste postul,nu? Se continua?

Pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Doamne Ajuta!

Sa se opreasca postul? (n-am auzit de exprimarea asta)
Continui postul, mai ales ca nu ti-ai dat seama (chiar si asa tot il continui daca vrei).

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

din pacate azi nu o pot duce la impartasit din motive de...

cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

De ce nu o duci la impartasit?
Daca e sa fie virus e si pe strada..oriunde.
O sa m raceasca (sa sper sa nu m raceasca deloc) si va fi coincidenta tot la biserica. Dai vina pe biserica?
Eu zic sa mergi sa o impartasesc (cu atat m mult impartasania o va ajuta sa nu se m imbolnaveasca, nu crezi?).
O impartasesti si daca vrei m stai , daca nu nu.
Parerea mea!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput