Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)
Raspunsuri - Pagina 12
Lili_g spune:
Pretul vietii unui nou-nascut este pretul unui avort! Daca ne-am imbolnavi de cancer, oricat am cheltui pentru vindecare oare ne-ar ajuta sa ne prelugim viata? Mult prea putin si mult prea putini. Atunci de ce oare nu pretuim vietile celor mici pe care asa de usor le putem salva?
Din "proiectul anti-avort" - Provita
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonacopil VA ROG FETELOR INVATATI-MA CE SA FAC!! Verisoara mea m-a sunat astazi sa-mi spuna ca e insarcinata si ca a luat decizia sa faca avort. Gandul asta nu-mi da pace. Simt ca daca nu fac nimic e ca si cum l-as ucide eu. Imi doresc sa fi avut puterea sa-l scot si sa-l pun la mine. "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si v-as aduce din nou acasă." mama va canta http://www.youtube.com/watch?v=RSZ4T_ll_SM https://picasaweb.google.com/115966029651162300820 |
Buna!
danuk ti-a dat cateva idei.
Ma rog sa-i lumineze Dumnezeu mintea si sa nu faca avort!

ALINA
de
IOANA http://lb4f.lilypie.com/q39sp2.png%22%20width=%22400%22%20height=%2280" target="_blank">(11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA http://lb1f.lilypie.com/6LuHm7.png" target="_blank">(14 Aprilie 2010)http://ioana-justina.blogspot.com/" target="_blank"> Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Uite o marturie a unei fete care voia sa avorteze sa-i dai verisoarei tale: http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1823. Am sa-ti mai trimit ceva pe e-mail. Alina, sanatate multa fetitelor. Ce mamica buna esti tu, curajoasa si puternica! |
Aceasta marturie o stiu si eu, e vb de o prietena pe care o stiu.
Multumesc mult pt complimente!

Si tu esti o mamica minunata cu patru copilasi.

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Iata si :
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1300420800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI! 
Si as vrea sa va rog sa va rugati si pt mama mea..urineaza cu sange , are nisip la rinichi (o pietricica care (cred) ca a eliminat-o) si infectie urinara.
Ma gandesc sa nu-i afecteze si celelalte organe, cancerul. 
Luni merge la Spitalul Judetean (a fost pana Joi la spitalul militar, dar nu stiu ce tratament i-a dat ca Joi cand a ajuns acasa urina cu sange (probabil oboseala) si are greata si dureri).
Multumim mult daca o pomeniti in rugaciune. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
cami_antonia spune:
lili esti minunata
... te admir mult de tot
FETELE
am primit vesti de la SYRIS din japonia
a zis ca li se opreste lumina de 2 ori pe zi
ca aproape totul e rationalizat
ca are incredere in japonezi
ca fiecare stie sa rationalizeze
sa nu foloseasca mult curent
sa se descurce cum pot
sa stea calmi
in schimb au fost speriati
au inca cutremure zilnice
destul de mari
dar ei sunt bine
daca mai aflu ceva va zic
i-am promis ca ne vom ruga pt ei toti
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE
MaraAnisia spune:
Cami_antonia, multumesc de vestile despre syris, ma bucur ca sunt bine dar ce greu trebuie sa le fie sa stea sa im temsiune.

georgia_c, esti o draguta 

ioanact
pt mama ta
livsy, pe unde esti si ce noutati mai ai?

viotimis, pe prima pagina scrie despre ceaiul din frunza: Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul) sper sa-ti fie de folos.
ramonacopil, imi pare tare rau de gandul verisoarei tale, dar te rog sa nu consideri nici o secunda ca ai putea sa fii de vina pt gestul ei groaznic. Dumnezeu i-a dat ei aceasta incercare si responsabilitatea va fi tot a ei. stiu ca e greu sa simti neputinta de a-l ajuta pe cel de langa tine sa vada calea cea buna, sa faca alegerea corecta. 
poate ar fi util sa vb cu sotul verisoarei?
Lili_g, ce frumos povestesti despre bebe 
aristica, ce mai faci? cand aveti cununia? 
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
ramonacopil spune:
Fetelor va multumesc de sfaturi. Din pacate din cauza lipsurilor au luat aceasta decizie. Mai au 2 copii mici 4 si 3 ani (pe cel mic l-am botezat eu) si nu se descurca deloc. Cat timp am avut eu servici i-am ajutat dar acum nu am de unde. Anul trecut a mai facut un avort. Atunci i-am propus sa-mi dea mie copilul dar m-a refuzat.
aristica spune:
Mara sunt bine, va citesc din umbra, ca nu ma "incadrez" foarte bine la acest subiect, deci nu pot interveni cu adaugiri demne de luat in seama, dar nici indiferent nu-mi este
. Cununia religioasa este pe 14 mai. Preotii care vor sluji, sunt doi frati, prieteni foarte buni de-ai mei, din timpul facultatii, iar diacon este chiar un coleg de-al meu, coleg de facultate....deci va fi superb! Corul va fi format din 7 persoane care fac parte din Corul Madrigal.
Unul dintre frati, preot, m-a sunat prin toamna si mi-a spus ca va trimite o scrisoare pentru mine si pentru sotul meu la o manastire de pe Muntele Athos, unde a trait un preot cu mare har, care a murit in urma cu cativa ani. Dupa inmormantare, pe mormantul lui a rasarit o vita-de-vie. Toate cuplurile care nu pot avea copii, primesc boabe de struguri din aceasta vita-de-vie, trebuie sa tina un canon si se spune ca pot avea si ele copii.
Dar, neaparat trebuie ca aceste persoane sa fie casatorite. Noi asteptam cununia religioasa, apoi vom tine si acel canon, caci urmeaza cel de-al treilea fiv. Pana atunci...sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa las tigarile!
Numai bine, fete dragi
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
MaraAnisia spune:
Aristica, ce frumos ca ai oamenii de-ai Lui Dumenzeu in apropiere, si sunt si tineri, mare lucru in ziua de azi.
referitor la canonul cu boabele de struguri de la Athos, parca Oanka80 a incercat sa-l tina.
felicitari pentru lasatul de fumat, asta e o mare realizare. in afara de vointa ai mai avut si alt "ajutor"? incerc sa-mi convign sotul si mama sa renunte si dar inca nu am reusit.
Un weekend frumos,dragutelor 
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
Lili_g spune:
Am patru copilasi ![]()

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Aceasta marturie o stiu si eu, e vb de o prietena pe care o stiu. Multumesc mult pt complimente! ![]() Si tu esti o mamica minunata cu trei copilasi. ![]() ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |