Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ha ha Isa vad ca are multi admiratori.Rodyyyyyyy acusi te trezesti cu cārdu de baieti la usa ta .

Fetelor cum e DA?Caci Paul are de vreo 2 saptamani niste pete pe obraz ca si cum ar fi ars de soare.Nu stiu cum sa explic.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La Stefi sunt zone delimitate de piele uscata, aspra si inrosita pe piciorus si un pic pe obrajor. Dupa 2 zile de Exomega parca s-au mai atenuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara s-a umplut de bubite, din cap pana in picioare la 1 luna jumate doua, si acum mai are doar pe obraji, pielea uscata, uneori se inroseste si face cojite. laurica, la mara se vad deja ameliorari dupa 2 aplicari de exomega. in ritmul asta intr-o saptamana o sa aiba pielicica fina fina

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie imi place raducu de pufescu
si andrei de imaya
si andrei de racusor

mie toti imi plac :D dar si domnisoareleee

imaya, cu cine ai nascut la Elias? si mie mi-a placut tot pt ca e usor de curatat, ca Mara imprastie peste tot mancare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

acu tot vorbeam cu sotu unde dumnezeu o sa bagam noi calabalacul ce ne trebe sa mergem in concediu prelungit- ca se vor face vreo 3 saptamani de umblat..din care 10 vrem sa stam la mare.(la noi)
imi tb pat pliant, imi trebuie carucior..un maldar de haine..jeeess..
tre sa ma uit nu exista carucioare ieeeftineeee..si miiiciiii..sa intre nici nu stiu unde in masina, ca in portbagaj nu..pe la picioarele copiilor ma gandeam.
sau sa imprumut unu, ca eu nu mai cumpar, am 2 deja.
oare nu au la hotelurile noastre si carucioare??

vrem sa mergem asa..cu 2 opriri de cate 2 nopti, la pensiuni (zona sibiu-bv si inca undeva, mai in vrancea)..
apoi 10 zile la mare
apoi la bunici la braila
apoi la strabunici la tara(jud Vaslui)
apoi inca o oprire la o pensiune, intre moldova si cj.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La voi stau bbii cumintei la schimbat? Mie mi-e groaza sa-i mai schimb pampersul...Nu mai sta deloc, se rasuceste, tipa, da din maini, din picioare, zicea Cosmin, ca noi ne luptam de fiecare data cand schimbam pampersul si ne imbracam. Si culmea, cand il imbrac cu hainele groase de iesit afara, asa cuminet sta .
Azi am avut circ, marait, nu statea deloc linistit. Doar la mine in brate se mai calmeaza...demult nu am mai avut o zi asa grea, dar de dimineata asa a inceput...tb sa ma astept. Acum a adormit un pic, sper sa se trezeasca mai bine dispus.
Iar l-am tuns, dar i-am taiat doar bretonel, ca nu mai vedea deja. Numai ca l-am taiat cam adanc si cam drept, ca doar nu a stat linistit. E ca un roman, ca aia aveau bretonul scurt si drept. Am zis ca nu ii mai fac poze , pana nu ii creste, dar ii fac una sa-l vedeti...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am uitat de piscinuta..:):) si colac pt stefan..deci imi trebuie un van..:):)

ioi paula si mihai zici ca are ceva in fundulet, zau.. ii mai dau cate un scutec in mana..cel mai bine il linisteste pachetul de servetele umede.
nu ar sta frate sa se joace in legea lui acolo..nuuu..de se pune pe urlat, nu se mai linisteste veci.maxim 5 minute de sta linistit si apoi il las sa urle inca 5-10..depinde..

nici al meu nu mai mananca legumele, nu stiu ce are..:(

in alta ordine de idei,ca de aia m-am si deprimat..cred ca se amana sau se anuleaza cadoul meu de 8 marte..ca tb sa platesc gazu cu banii aia
mai am 2000 lei..800 gazu, 950 gradi ..pana in 10 martie mai este..so...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Poza cu noua lui freza. Sa stiti ca nu asa voiam sa fie, dar sper sa ii creasca repede.
Fetele, eu mai nou blenduiesc legumele cu LP. Super ies. Incercati si voi, poate o sa le placa copiilor.
Victo, poate au gresit aia la facturare. E enorm de mult. Nu ai intrebat?

Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, nu cred ca gasesti in Ro hotel cu carucior de bebe.. si de ar fi, cred ca e mai rentabil sa nu stai la acel hotel si sa iti cumperi tu carucior.

Din seria "ce face/nu face copilul meu" - al meu inca sta in fisher, fara centuri!!! nu vrea sa se dea jos, nu se intoarce... cand se plicti, maraie. Oricum, fisherul il tin acum jos pe covor, in speranta ca se va da jos din el!!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Poza cu noua lui freza. Sa stiti ca nu asa voiam sa fie, dar sper sa ii creasca repede.
Fetele, eu mai nou blenduiesc legumele cu LP. Super ies. Incercati si voi, poate o sa le placa copiilor.
Victo, poate au gresit aia la facturare. E enorm de mult. Nu ai intrebat?

Poze luna 8

dau o bere ...nu stiu daca e coincidenta sau nu dar a papat 295gr
mai manca cred, dar nu i-am mai dat eu
sa vedem maine ca pana acum maxim a papat 200 gr

mie imi place freza

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput