Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Eu o invelsc seara cu o paturica - se dezveleste nu-i nimic in casa sunt 23-24 de grade, nu ma streseaza dezvelitul ei. Si pana cum, multumesc lui Dumnezeu nu a racit deloc.
Alexia este foarte, foarte draguta.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
Cu intarziere va urez si eu o primavara frumoasa si calduroasa, cu multa sanatate si mult soareeee!
O pt fiecare mamica si delfinasa
Nu prea am mai avut timp de forum pt ca suntem in cautari de casa(apartament) si nu gasim ceva sa ne placa (vrem cu 4 camere si nu prea gasim in zone bune + sa fie nerenovat)
NU am citit toate capitolele pt ca n-am avut timp, Raducu nu mai adorme leganat pe picioare ci doar la san, deci amandoi suntem la orizontala si dorm si eu...pot spune ca sunt cu somnul la zi
iar seara el adoarme la 22 iar eu la 23
si trezirea o da Raducu la 8
Suntem bine, pe olita l-am pus doar o data si intinde manutele sa stau cu el...si binenteles ca stau!
Progrese: nu ma pot lauda dar am inceput sa spunem babababa si mamamama.
Incepe sa se ridice sa mearga de-a busilea dar f f f timid
De 4-5 zile i-am luat premergator si l-am pus in el sa se joace cate 10 minute in fiecare zi.....si azi am vazut ca sta cu picioarele mai drepte, ca sa-l fi vazut prima data cat de aplecat statea, ce sa mai vorbim era pe diagonala premergatorului......ca m-am si speriat ca n-am vrut sa-l mai pun
In iunie,pe 21, ne-am hotarit sa mergem si noi in concediu la Bulgari, am dat avansul, am facut si programul cu sotul, cine, cum si cat sta fiecare cu copilul
...dar stiti voi ca socoteala de-a acasa nu se potriveste cu cea din targ
Trimit mesajul si mai revin!
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani si din partea noastra,multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi!
![](pupic.gif)
Kata!!! Un pup de la mine pt Catalin! La multi ani!!!
Bamboleta, Racusor
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Paula, l-am vazut pe Raul! Ce freza tare are!
![](pupic.gif)
Oana,, l-am vazut si pe Matei si e tare scump cum se joaca el singurel si vorbeste cu jucariile.
am vazut ca si voi sunteti in cautare de apartament cu 4 camere...chiar azi am vazut si eu unul la et 7 din 8 (noi am stat la 4 si aceeasi problema am si eu, ma gandesc ca e prea sus:D) dar nu ne-a placut ca era pe colt si chiar nu mai vreau frig si facturi mari la gaze
![](icon_smile_big.gif)
Multa bafata si sa va gasiti ce doriti!
Victo, deci in concediu ajungi si pe la Braila...poate iti faci timp si plimbam impreuna delfinasii in parc
![](pupic.gif)
Crispro, ma bucur sa aud ca ti-ai facut timp si pt tine(masaj, sauna)
Vroiam sa-ti spun ca mie tare bine imi prieste masajul. Mai am 3 kg de dat jos
![](punk.gif)
Cris, multa sanatate lui Beatrice si tie mami, multa putere!!!
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori!!!
![](pupic.gif)
Ma duc sa fumez o tigara si dupa nani!
Somn usor si vise placute!
![](pupic.gif)