Puiuti de Sept-Oct 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ancaroro , tu cate saptamani de sarcina ai ? Nu treci la semnatura?

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Lary imi pare nespus de rau AM PLANS eu care nu sunt plangacioasa de fel am plans pentru ca si eu am trecut prin ce ai trecut tu si mi-am adus aminte

Azi am acceptat sa fac transvaginala cu tot cu eminenta mea de avort si l-am vazut pe bebe care defapt are 1.64 cm si 171 bpm si corespunde unei sarcini de 8 saptamani FIX si are manute picioruse ( muguri ) o sa pun poza maine, poimaine nu se vede mare lucru dar e al meu . Iar mi s-a schimbat DPN dar nare importanta asta. Mi-a marit doza de ultrogestan de la 200 mg/zi la 600mg/zi + 3 no-spa si 1 acid folic de 5 mg pentru ca am colul scurt 2.54 cm. si aveti grija de voi.

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 8+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Felicitari Alina pentru vestile minunate ! Abia astept si eu urmatoarea consultatie!Cand am fost la eco , la 7s si 3 zile bebe meu avea 1.68cm si 174 bpm Zicea doctorita ca e un pic mai mare (8s si 2 zile)...Vad ca se probeaza ce mi-a zis.

Oana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Acum am semnatura

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Acum am semnatura

8+

Oana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor nu va stresati cu herpesul. cel bucal nu prezinta niciun risc, iar cel genital doar in caz de nasterel naturala. Dar daca prezentati vezicule genitale o sa va faca medicul cezariana oricum, pentru ca riscul de transmitere la fat este foarte mare si poate fi fatal la un copil asa mic.

bujo mami de Filip si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Salutare fetele!

Imi pare tare rau de fetele care au pierdut sarcina, incercati sa nu va demoralizati de tot si sa stiti ca e adevarat ce se spune ca ramaneti foarte usor gravide dupa chiuretaj, va zic din experienta. Incercati sa faceti ceva ce va place, luati-va liber 2 zile pentru voi Va pup si sper sa veniti cu vesti bune cat mai repede.

Fetele care vor sa isi ia concediu de risc maternal, acesta trebuie aprobat si de medicul companiei, sau ceva de genul asta... La mine a fost destul de greu sa il obtin, lucrand la o companie foarte mare, prima data nu mi l-au aprobat, au zis ca serviciul meu nu implica nici un fel de risc asupra fatului. Apoi m=am mai internat o data si mi-a scris doctorul pe biletul de externare ca se recomanda repaus total, am mai facut o data dosar si abia atunci am obtinut aprobarea... Si am stat acasa de la 3 luni pana... acum si se pare ca o sa mai stau

O zi minunata sa aveti, si un weekend si mai minunat, eu nu prea o sa mai intru, am de facut niste referate pentru master , sa veniti numai cu vesti bune

Mamica lui Andrei (23.03.2010) si din nou in 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Hop si eu! :) am aflat de vreo 10 zile ca-s gravi asa incat ma alatur subiectului. :)

Intrebare... la mine sunt 6 sapt si am asa... o presiune constanta parca in uter de vreo saptamana. O fi din cauza ca se mareste? Si ati avut cumva junghiuride 2-3 secunde intense? Ca pe mine m-a trecut unul mai adineauri si m-am speriat un pic. E drept ca sunt la job si ma cam strang pantalonii (tocmai m-am desfacut la un nasture ), cand m-am lasat pe spate a trecut. Nu stiu daca sa ma agit sau nu. :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Anca, Loredana, Racheel, multumesc frumos pt raspunsuri, o sa vad cum o sa fac acum cu concediul, astazi am anuntat in sfarsit in scris, plus adeverinta de la medicul de familie, sefii mei sunt plecati in concediu de vreo 2 sapt si se intorc peste inca una,asa ca nu mai puteam sa astept pur si simplu, si am dat doc sorei sefei,care a reactioant cat de cat bine, mi-a zis felicitari,sa ams aricnausoara lalala..si a zis ca e anu site ce trebuie sa faca cu asta,si eu i-am zis ca doar trebuie sa ii dea un nr d einregistrasre,si ca ea nu s ebaga, pana nu vine sora ei..si i-am zis ok, eu mi-am facut datoria, am anuntat in scris, doc raman la tine orocum,fie ca vrei sa imi dai un nr d einreg sau nu

Zubi, mami13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Dar acuma nu stiu, pot sa am vreo probl eu ca ei nu imi dau nr d einregistrare?pana la urma sunt obligati sa imi dea,dar daca ei nu vor eu ce pot s afac....
Si asa, ma gandesc mereu la bebe..o fi bine,fetelor, nu prea m-am putut controla,adik am avut numai perioade asa de rele de cand am ramas insarcinata, probleme din toate partile,parca toate m-au ajuns din urma si m-au incoltit, si am fost tot timpul asa de trista si plang multt....sper sa fie bine bebe acolo

Zubi, mami13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Michelle nu trebuie neaparat avizat de medicul companiei ci de un medic de medicina muncii. Asa ca, daca tu vii cu el avizat n-au ce sa mai comenteze.

Nane este normal sa simti presiune si greutate in partea de jos a abdomenului. si junghiurile, atata timp cat nu sunt permanente sunt ok. Eu de exemplu cand stranut mi se pune cate un junghi de raman blocata.

bujo mami de Filip si 13+

Mergi la inceput