Puiuti de Sept-Oct 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, pai stiu,dar daca ei nu vor sa mi dea,ce pot sa fac, sa ma bat cu ei:::)))))))))..si mie mi-e cam teama,ca na,daca ma dau afara?eu cum dem ca le-am dat? ce chestie si ce oameni
Oana, da,ganfuri d'astea imi fac si eu,dar probleme inseaman chair probleme,care nu ma lasa s adorm noptilesi nu ma lasa ziua sa zambesc:(..si trebuie sa iau decizii,si e fff greu ( decizii de genu daca divortez sau nu )..aidk totul este asa de complicat,si ti-am zis, sunt mult mai multe...nu simt si nu ma ot bucura de perioada asta deloc

Zubi, mami13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Bujo, ai dreptate. Fara stres :)
Oana, poti sa mai ceri si ceva dezinfectant pentru maini. Nu degeaba se spune ca banii sunt murdari. Ridica-te mai des decat o data la doua ore, oricum tre sa te duci la baie mai des. Si sa stii ca si lucrul singura (izolata) e un risc. Ideea e ca daca lesini, in cat timp o sa fii gasita?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna ziua burticute

Nane bine ai venit felicitari sarcina usoara si fara greturi iti doresc.Si nu te speria acele intepaturi, dureri, sunt normale daca ele nu sunt persistente.Dar ca sa te linistesti poti lua nos-pa atunci cand le simti.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, pai stiu,dar daca ei nu vor sa mi dea,ce pot sa fac, sa ma bat cu ei:::)))))))))..si mie mi-e cam teama,ca na,daca ma dau afara?eu cum dem ca le-am dat? ce chestie si ce oameni
Oana, da,ganfuri d'astea imi fac si eu,dar probleme inseaman chair probleme,care nu ma lasa s adorm noptilesi nu ma lasa ziua sa zambesc:(..si trebuie sa iau decizii,si e fff greu ( decizii de genu daca divortez sau nu )..aidk totul este asa de complicat,si ti-am zis, sunt mult mai multe...nu simt si nu ma ot bucura de perioada asta deloc

Zubi, mami13+

Draga mea , nu stiam ca e vb de lucruri atat de grave. Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa nu te pripesti in deciziile pe care le iei , sa iti acorzi timp de gandire si sa iti pui increderea in DD care sigur la un moment dat iti va arata ce e de facut.

Noi suntem alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie de cineva cu care sa discuti.

Oricat ti-ar fi de greu , gandeste-te la bebe intai si la ce e bine pentru el , apoi la tine si la sfarsit la cei din jur.

Acorda-ti timp sa gandesti !

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Zubi, ce divorturi? Alea chiar ca sunt ganduri intunecate.
Si cu datul afara, numai daca iti fac hartii de somaj, tu sa nu semnezi nimik, nici o demisie, nici o hartiuta ca pleci cu acordul partilor. Si daca vor sa-ti faca dosar de somaj, ala ajunge la ITM.
In plus, nu il pot face daca esti in medical, de oricare fel. Legea e de partea ta, si tu asa trebuie sa gandesti.
Te duci la medic, iti da risc maternal. Si vezi cu cine aveti contract de medicina muncii, te duci frumos la ei sa-ti vizeze concediul si gata.
Asta daca saptamana viitoare sefii tai dau intentii de a te trimite la plimbare. Altfel, le spui ca vrei sa pleci in concediu, ca sa nu ii incurci.
Dar daca sunt nesimtiti, poti lupta si tu la fel.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Zubi hai sa zicem ca inca o sapt pana vine sefa nu mai e asa mult, sora ar putea spune ca ea n-are niciun drept sa se bage in firma. Si cred ca asta e si problema, ca nu vrea sa ia decizii in firma lu sora-sa a altfel n-are niciun motiv si niciun drept sa nu-ti inregistreze insiintarea. Asa ca mai asteapta pana vine sefa si spune-i ca ai nevoie de nr de inreg. si daca intr-adevar nu vrea poti face reclamatie. Desi ma indoiesc ca n-o sa vrea.
Eu de exemplu n-am instiintat decat verbal (la prima sarcina, ca acum lucrez prin PFA) pentru ca ma intelegeam cu sefa. si totul a fost ok. Cand aveam nevoie de invoire pt analize nu era problema.

bujo mami de Filip si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

mersi bujo. deci sa nu ma agit. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Bujo, ai dreptate. Fara stres :)
Oana, poti sa mai ceri si ceva dezinfectant pentru maini. Nu degeaba se spune ca banii sunt murdari. Ridica-te mai des decat o data la doua ore, oricum tre sa te duci la baie mai des. Si sa stii ca si lucrul singura (izolata) e un risc. Ideea e ca daca lesini, in cat timp o sa fii gasita?

8+

Nu lesin eu ...drac mort ai mai vazut ?!?!

De spalat pe maini ma spal destul de des ...am si spirt langa mine. De cand muncesc cu banii nu m-am imbolnavit (ex. coproparazitologic a iesit ok). Cand ma duc la pipi ma spal pe maini si inainte si dupa.. magaoaia de langa mine ma streseaza in schimb.

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Oana, eu mai mult glumeam. Mai trebuie sa ne si destindem putin.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Zubi hai sa zicem ca inca o sapt pana vine sefa nu mai e asa mult, sora ar putea spune ca ea n-are niciun drept sa se bage in firma. Si cred ca asta e si problema, ca nu vrea sa ia decizii in firma lu sora-sa a altfel n-are niciun motiv si niciun drept sa nu-ti inregistreze insiintarea. Asa ca mai asteapta pana vine sefa si spune-i ca ai nevoie de nr de inreg. si daca intr-adevar nu vrea poti face reclamatie. Desi ma indoiesc ca n-o sa vrea.
Eu de exemplu n-am instiintat decat verbal (la prima sarcina, ca acum lucrez prin PFA) pentru ca ma intelegeam cu sefa. si totul a fost ok. Cand aveam nevoie de invoire pt analize nu era problema.

bujo mami de Filip si 13+
pai da,dar ei de la inceput cand m-au angajat in decembri 2010, mi-au zis ca nu prea vroiau ca sunttanara si ca daca raman insarcianta,si mie mi-e s anu ma dea afara,si eu sa nu am nici o dovada c ai-am anuntat,daca eu nu imi semneaza ca au primit????

Zubi, mami13+

Mergi la inceput