Regasiri (54)
Raspunsuri - Pagina 16
ank999 spune:
Dbuuny las pe soacra in bucatarie. Burtica ce mai face?
Cred ca de la o masea m-am umflat, da culmea e ca nu se vede nimic la ea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank o fi cariata in interior, asa am avut-o eu, alba frumoasa si mi-a crapat in doua in la un mom dat si cand am fost la dr ce infectie a gasit acolo ceva de groaza.
Dbunny stai linistita cu burtica, ai vazut ce am patit eu cand m-a mancat undeva sa bucataresc, de atunci a inceput problema cu piciorul si am tras o vara intreaga.
Dastefa ce rame culege a ta fiica, brrrr!!! Sau nu e vba de vietatile alea lipicoase si scarboase=))?
Eu sunt epuizata, am ramas cu amandoua, casa vraiste, tipa care vine sa imi faca curat i-am dat si eu liber azi, m-am gandit ca asa e frumos, acum regret ca de mare ajutor mi-ar fi fost. Fa-i mancare Anei, Theei, schimba copilul de 4 ori, joaca-te cu ele, am facut ordine si acum am picat lata in pat cu dureri de spate super mari. Am vopsit azi si oua, uitasem, apoi le-am decorat cu Ana cu abtibilduri. Am incercat eu varianta eco si nu a iesit nimic, am cumparat sfecla rosie citisem ca ar vopsi ouale, ma deloc, am fiert la ele, apa era super rosie, grena, nu s-a lipit nimic de ou. Asa ca am dat fuga la vecina sa-mi dea si mie vopsea, nu mai avea decat verde, verzi le-am facut. As fi vrut sa-mi fac macar un cozonac, imi place mult cum imi ies, dar nu cred ca mai apuc. Soacra face multi, dar nu ma omor dupa cum ii ies. Poate diseara daca ma simt mai bine ma apuc sa fac.
Un Paste fericit sa aveti, multa lumina in casa si in viata, sa fiti sanatosi cu totii!
bamboletta spune:
Salutare
Nu am mai intrat de mult...nici nu am avut chef de scris..am fost bolnaviori intr-o veselie...nici acum nu suntem prea bine...dar mergem pe drumul cel bun sper
Paste fericit alaturi de cei dragi !!!sa va aduca iepurasul tot ce va doriti
iulia-stefy spune:
Fie ca Lumina Invierii sa va ocroteasca si lumineze sufletul! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Maya, varianta eco la vopsit oua era cu coji de ceapa. Ale emle au iesit super. Eu fug de vopseaua de oua ca de altceva... e ata de toxica.... Piu foile in oala cu apa si oualae odata si le lasi sa fiarba.... Pana fierb sunt gata rosii. Eu vopsesc asa de multi ani.
Dodo-pui spune:
Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
Hristos a inviat!
noi savuram la maxim bucuria de a fi impreuna sanatosi acum de sarbatori.Anul trecut eram eu cu Miruna in spital iar tati cui Daria ,cu scarlatina in alt spital.
De fapt ,ca sa nu fie chiar totul perfect ne-am trezit ca are Daria cateva bubite de la vreun paianjen ceva,si e jale cand ii ies,se moftuireste ceva de groaza.Parca v-am mai povestit eu ca face reactii alergice destul de urate la piscaturi
Maya si mie mi-a vopsit mama oua cu coji de ceapa dar ea fiind la tara are un ceaun cam pt asta. Fierbe muuulte coji si ies f bine,sunt aproape grena-am sa fac si o poza sa le vezi .Deci la anu daca vrei eco mergi in supermarket iti ei o sacosa de coji si sigur iti ies
cat despre rame-da e vorba de chestiile ale lipicioase,urate.Dar ea nu are inca treaba cu scarba-pune mana si pe soparle,broaste
si nepotica mea cam la fel de pasionata era,acum e intr-a 5 ,i-a mai trecut dar cred ca nu va fi niciodata dintre cei care se scutura cu scarba numai cand aud de astfel de vietati
iar Miruna e si ea fascinata de scormonitul in pamant
Daria a rezistat aseara eroic si a mers cu taicasu la Invioere.Noroc ca stam chiar langa biserica ca era totusi destul de obosita
Miruna a prins acum de dimineata 2 oua rosi si ce incantata a inceput sa le ciocneasca unul de altul,pana le-a facut coaja flenduri
Bambo multa sanatate ,voi o trageti destul de urat cu racelile de o bucata de vreme.Poate vine caldura si scapati si voi
Roxana tu ce mai faci ?Mai da un semn de viata
iulia-stefy spune:
Hristos a inviat!
dastefa, la noi pana acum a fost cum a fost, dar de azi dimineata am trecut la batista bebelusului si am aspirat deja de 3 ori in ultima ora.... Parca are ... De suflat nu poate sufla, dar e plina... Si am pus aspiratorul ca m-am saturat deja... In rest e vesela nu are nici o treaba....
Si ea a mers la Inviere, sa i-a lumina... Au vorbit la gradinita despre asta si m-a inebunit ca vrea la slujba....sa i-a lumina....
Ieri am fost cu ea la nasi si a stat toata dupa amiaza afar si s-a jucat.... La pranz n-a dormit si cand am adus-o aseara acasa a picat franta..... De la iepuras a primit pe langa dulciuri doua carticele de la Teora, din colectia "Puisorul Nazdravan". Sunt carticele ce au atasat langa ele niste pungute cu ochisori, ciucurei, lipici... din care confectioneaza diverse.... I-au palcut tare mult... Si acum tot asta face...
Dbunny spune:
Adevarat a Inviat!
dastefa ce amintiri urate de anul trecut, dar sunteti o familie mai puternica acum
iulia spala nasul inainte de a aspira, cu ser. 4 ml in fiecare nara.Daca-i posibil de 3-4 ori pe zi. La noi e cel mai eficient.
Iepuras n-am avut, aci nu e moda Iepurasului. doar iepuras de ciocolata si ousoare.
maya si eu vopseam pe timpuri cu coji de ceapa, strangem cojile de la ceapa cu o luna-doua inainte, si daca-i posibil si de la ceapa rosie, apoi bagam ouale crude intr-un colant si faceam nod dupa fiecare ou. Ne trimitea mama in gradina dupa frunzulite si floricele diferite si deosebite, pe care le puneam pe ou, inainte de a trage colantul. Banuiesc ca asta-i metoda traditionala. mai era si metoda acuarelelor si degetelelor, dar nu-i deloc ecologica
poze nu aveti nicicare? chiar si cu oua verzi, sunt ale noastre
bambo sanatate multa, timpul anapoda isi spune cuvantul...ba frig, ba cald...
ank, dodo, angi, roxana
Eu sunt bine, bebe e bine, avem 14 saptamani, si inca mai avem greturi. Am primit drob si oua vopsite de la prietena mea romanca. Eu am gatit f putin, joia mare o budinca de paine cu caramel, iar vineri au venit niste amici si facui o salata de beouf, niste somon la gratar...nu ma mai omor cu gatitul, chit ca mi-e dor. In schimb cresc acusi am 70 de kg
Dani e si el f bine, l-am scos de la atletism si il duce tac'su la tae-kwon-do de 3 ori pe saptamana, e super incantat, chit ca am fost si eu prima zi cu ei, si mi s-a parut foarte drastic si rece maestrul. Si sunt muuulti copilasi, mici ca Dani doar vreo 2,3, dar vad ca se adapteaza rapid, abia astept sa inceapa cursul nou in septembrie sa-i iau uniforma d'aia alba si centura
Nu vrea sa fac fetita(nu stim inca ce e), zice ca daca-i fetita, atunci sa facem altul, baiat, el surioara nu vrea
Va pup pe toate si mi-e dor sa vad poze.
14+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Hristos a Inviat! Ne-am petrecut Pastele cu socrii si cumnata, a fost liniste, frumos, am papat de toate, cred ca am pus 3 kg lejer:)). Si pe Ana a prins-o putin raceala de la vant, au stat mai mult pe afara, dar acum e ok. O sa sparg eu gheata si pun prima poze cu papusicile mele aici.
dastefa spune:
buna dimineata
Maya aveti intr-adevar niste papusi minunate
eu f slab cu pozatul
am avut un timp in care nu mai aveam acumulatori ca lumea ,dar acuma mi-am cumparat si tot uit mereu de aparat
ieri am fost eu cu fetele in parc,prima data singura cu amandoua.si ne-am descurcat minunat.Bine pot spune asta in conditiile in care la intoarcere ne-au adus niste prieteni cu masina ,ca daca mai luam iar 2 autobuze s-ar putea sa fi avut alta parere acum
in parc Daria si-a vazut de joaca cui cei mari iar eu am alergat dupa Miruna.Isi lua asa un avant cate odata,nu voia sa o tin de mana asa ca am tot stat aplecata sa o tin de guler ca mi-era frica sa nu o scap in nas
aveam in gradina pana acum un hamac,de la care evident se certau daria si nepoata.Acum am mai pus unul,dar ce credeti ca e liniste? nuuu ca unul e mai nu stiu cum si e favoritul