Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 31
katteryna spune:
Buna fetelor!
Am mai adaugat cateva hainute pentru copii:
Tricou Guess-9 luni
Bluzita 6-12 luni
Bluzita Reserved Kids 6-9 luni
Bluzita Esprit 6 luni
Bluzita GF Ferre 6-9 luni
Tricou Little star 6-9 luni
Tricou 6 luni Doll and me
Bluzita Topolino 9 luni
Bluzita Baby club 9 luni
Rochita Miniblu 3-6 luni
Sper sa va placa!
Un weekend placut va doresc!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
szivarvany spune:
Incep prin a scrie ca im icer sucze celor care s-au suparat din cauza mea, cand am scris aici pt produsele de la Olim. Am preferat asa, decat sa-i dau pm-uri. Asa mi s-a parut corect.
Va putea confirma si ea, insa, ca pt ea asa a fost cel mai usor, noi doua nici nu ne-am intalnit, noroc ca firma la care lucrez este exact in frontiera, ei trecand noaptea prin Oradea, iar la posta nici nu s-a pus problema sa le poata pune.
Vreau sa le rog pe fetele care nu ma au la suflet, sa faca abstractie ca la produse apar eu ca expeditoare si sa liciteze cu incredere, sunt produse frumoase, oferite de Olim. O parte din ele vor merge direct la Leditia.
Sunt haine de dama, masuri mai maricele si cateva accesorii.
Va invit cu mare drag sa le vizualizati, pt orice detaliu va rog sa imi scrieti.
Pretul include si transportul, ca de fiecare data, iar plata trebuie facuta pentru David
L-am ales iar si iar pe David. Cine stie povestea lor, stie si de ce.
Va las link la produse si va multumesc ca m-ati ascultat:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mamagiuliei&searchtype=2
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
diannaalex spune:
Buna dimineata fetele!!!! Noi azi plecam pentru 2 saptamani la Bucuresti asa ca in perioada asta nu voi putea face confirmari la plati si nici nu voi putea trimite colete. O sa revin mai tarziu cu ultimele produse donate de Ana 25. Sper sa va placa si va invitam la cumparaturi. Toate produsele sunt in stare buna sau foarte buna. Unele sunt aproape noi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Selene_Bunny spune:
De la mine, pentru Raisa: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19384
(Atentie la detalii!)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Incep prin a scrie ca im icer sucze celor care s-au suparat din cauza mea, cand am scris aici pt produsele de la Olim. Am preferat asa, decat sa-i dau pm-uri. Asa mi s-a parut corect. Va putea confirma si ea, insa, ca pt ea asa a fost cel mai usor, noi doua nici nu ne-am intalnit, noroc ca firma la care lucrez este exact in frontiera, ei trecand noaptea prin Oradea, iar la posta nici nu s-a pus problema sa le poata pune. Vreau sa le rog pe fetele care nu ma au la suflet, sa faca abstractie ca la produse apar eu ca expeditoare si sa liciteze cu incredere, sunt produse frumoase, oferite de Olim. O parte din ele vor merge direct la Leditia. Sunt haine de dama, masuri mai maricele si cateva accesorii. Va invit cu mare drag sa le vizualizati, pt orice detaliu va rog sa imi scrieti. Pretul include si transportul, ca de fiecare data, iar plata trebuie facuta pentru David L-am ales iar si iar pe David. Cine stie povestea lor, stie si de ce. Va las link la produse si va multumesc ca m-ati ascultat: http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mamagiuliei&searchtype=2 Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Dar de ce iti ceri scuze?
Adica...mie nu mi s-a parut ca s-ar fi suparat cineva:)
ioanacarmen spune:
Am de donat mai multe hainute si incaltaminte purtate de fetita mea. Sunt pentru varsta de 2-3 ani. As putea sa fac un pachet si sa-l trimit la cineva care se poate ocupa de tot ceea ce inseamna vinderea produselor si distribuirea banilor in mod egal catre toata cazurile umanitare. Sau daca stiti niste copii fara posibilitati materiale sa trimiteti catre acestia hainutele si incaltamintea.
multumesc
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ioanacarmen Am de donat mai multe hainute si incaltaminte purtate de fetita mea. Sunt pentru varsta de 2-3 ani. As putea sa fac un pachet si sa-l trimit la cineva care se poate ocupa de tot ceea ce inseamna vinderea produselor si distribuirea banilor in mod egal catre toata cazurile umanitare. Sau daca stiti niste copii fara posibilitati materiale sa trimiteti catre acestia hainutele si incaltamintea. multumesc |
Pentru Bazar, preiau fetele responsabile de fiecare caz in parte. Pentru copii defavorizati, pot si eu prelua.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa tuturor...
Daria
ioanacarmen in regulament nu este trecut ceea ce ai spus tu
vinderea produselor si distribuirea banilor in mod egal catre toata cazurile umanitare |
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mikaeela spune:
citat din mesajul lui ioanacarmen Am de donat mai multe hainute si incaltaminte purtate de fetita mea. Sunt pentru varsta de 2-3 ani. As putea sa fac un pachet si sa-l trimit la cineva care se poate ocupa de tot ceea ce inseamna vinderea produselor si distribuirea banilor in mod egal catre toata cazurile umanitare. Sau daca stiti niste copii fara posibilitati materiale sa trimiteti catre acestia hainutele si incaltamintea. multumesc |
Si eu as putea prelua din hainute ,dar doar cele donate ptr Ionela