Bazar umanitar (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!
La multi ani Boticelina, cu intarziere si scuzele de rigoare dar acum am vazut. o viata lunga linga si frumoasa!
Vreau si eu 3 saculeti: Mihnea-Spiderman; Irina - Minnie si Nadia...tot Minnie . Imi plac desenele tale...poate ca si un Winnie ar fi frumos si in cazul asta pentru Irina l-as prefera pe Winnie dar nu vreau sa complic mai rau lucrurile, ce se poate face sa se faca.
Multumesc frumos si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna fetele!!!! Azi am trimis colete pentru Corap imi cer mii de scuze ca am intarziat dar Alex a fost racit tare a avut o bronsita urata si nu am putut iesi deloc. Sper ca nu te superi pe mine. Am mai pus colete pt Valentina 22, Caludia.Andrici, Mari-paun chiar daca nu sunt platite nu e nici o problema. Sa aveti o zi cat mai frumoasa.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

boticelina- Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Boti vreau si eu 3 saculeti pe albastru toti 1 pentru Alex cu Winnie, si 2 pt vecine mea cu Spiderman cu numele unul Rares si unul Octavian. Te pup

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

boti- e perfect ce ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, uitati cum arata saculetii pt piticii mei: https://picasaweb.google.com/branzarul.vesel/InJoaca#

Deci sunt in 2 culori brodati, dar eu le-am facut alb/negru pt ca asa are nevoie aplicatia care le transforma din ce lucrez eu in instructiuni pt masina de brodat

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

buna fetelor sunt in incurcatura si nu stiu ce sa fac am primit un meil cu plata la un produs dar nu pot vedea produsul ca imi zice ca a fost sters si nu se vede si nu stiu daca e de la mine sau de la altcineva a trecut o saptamana cred ,eu am trimis meil acelei persoane si am rugato sa imi zica ce produs este ca ,eu nu il mai pot vedea dar nu mi-a dat nici un raspuns in cazul asta ce fac ca,nu as vrea sa iau un negativ fara sa fiu de vina .
Atasez si mailu sa vedeti poate imi dati o sugestie .
--------------------------------------------------------------------------------

Buna ziua
Azi sora mea Florenta Coman a facut plata in contul lui Raul de 15 lei, pentru asta :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11584
Imi cer mii de scuze de intarziere

Va multumesc mult .Si imi cer scuze inca o data .
Sanatate multa!

Sabina.p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imi puteti spune si mie ce e cu saculetii aceia? Pot lua si eu? Cat costa? Banii se doneava pentru vreun caz?

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Alexa saculetii sunt cusuti si brodati de tinerii cu handicap locomotor de la Fundatia Carmen Sylva, doar ca ei pana acum au brodat din modelele cu care a venit masina, eu insa i-am vizitat saptamana trecuta si le-am propus sa-mi faca mie saculeti de pijamale personalizati pt copiii din grupa fie-mii de la gradi, ca sa aiba fiecare copil saculet cu numele lui pt pijamale la dormitor. Eu intentionez sa le fac cadou de Paste si pentru ca noi suntem la o gradi unde parintii nu-s foarte avuti trebuie mereu sa caut cadouri inedite si ieftine.

Acuma, cei de la fundatie daca au vazut ca se poate, m-au intrebat daca nu mai am prietene care sa vrea si ele si cum voi aici sunteti prietenele mele, pe voi v-am intrebat.

Nu stiu altii cum sunt dar eu am "a sweet tooth" pt lucrurile personalizate, am cautat de-am albit asta vara o cuseta unde sa brodez saculetul de pijamale al fetitei mele dar toti m-au refuzat, au zis ca nu-si bat capul pt 2 saculeti (pt fi-mea si finutul meu imi trebuiau)

Edit: Costa 12 lei/bucata iar banutii merg la ei, la fundatie, pt materiale, ate, accesorii...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

boticelina vreau si eu doua. nu conteaza culorile, iar modele Micki si Minie ( cu numele Lavinia). Cum fac plata?

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput