Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Fetle, intereseaza pe cineva un reducator wc alb, simplu, folosit de fi`mea cateva luni , dar in stare impecabila ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
buna ziua si de la noi...pot sa spun ca am revenit la viata,dupa o sapatmana de neiesit din casa si 4 zile de zacut in pat,am zis ca daca n-am murit acum,nu mai mor,nu mi-as fi imaginat,ca o raceala sa ma rapuna in halul asta,si-i multumesc lui Dumnezeu ca a fost Paul in concediu ca nu stiu ce as fi fcaut cu copiii...
astazi la ora 12,avem programare la comisie la protectia copilului,iar dupa ce ma linistesc mai pe dupa amiaza,revin cu raportul lunar!
va rog din suflet sa ma scuzati ca n-am trimis nici coletele,maine merg la posta si cu ele!
va doresc o saptamana buna si sa va fereasca racelile si boala,mai ales pe copilasi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ellinia spune:
Mari, te rog sa ma bifezi platita!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
boticelina spune:
Fetelor, wow, ce surpriza placuta, cate urari! Va multumesc din suflet si vi le intorc si eu de azi pentru maine, inzecit!
Am avut si noi azi serbare pt Ziua Mamei, haos general nene, nu stiau de ce ii imbracam frumos, apoi ne punem pe scaunele si ne uitam la ei ca la urs . S-au emotionat, au bocit, valea plangerii era acolo...
Si sa va zic ce le fac cadou la copii de Paste... le fac saculeti de pijamale (pt la gradi) personalizati, cu broderie, cu un calut de mare si numele lor, daca mai vrea vreuna din voi sa-mi ziceti ca sunt foarte dornici copiii de acolo sa lucreze. Sunt facute de catre persoane (tineri) cu handicap locomotor care acolo (Fundatia Carmen Sylva) invata sa devina independenti, invata o meserie, eu colaborez de ceva vreme cu ei, numai frumuseti ies din mainile lor. Costa 12 lei bucata, daca va intereseaza spuneti-mi!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ellinia spune:
Boticelina, eu as vrea, ca si asa Stefan mai are un an de gradinita deci il vom folosi. Sa-mi spui cum procedam.
Noi azi avem serbare. Deja am emotii... numai cand il auzeam prin casa repetand poezia imi dadeau lacrimile nu's ce-am sa fac acolo. Sper sa ma pot abtine. Anul trecut n-am fost la serbare pentru ca Stefan avea varsat de vant, asa ca e prima data.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
szivarvany spune:
Boti, sa ne inscrii si pe noi pt un saculet. Daca se poate roz si sa ne explici cum facem
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Serialbastre spune:
Daca mai e loc pe lista de saculeti, vrem si noi! Ca la vara mergem la cresa.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
boticelina spune:
iubitele mele, ce ma bucur ca va place ideea Deci trebuie sa-mi fac o lista cu doritorii, si fiecare sa-mi ziceti ce vreti sa adaugati langa nume ca designul eu l-il fac pt ca ei nu se pricep. Pot fi deci cu numele lor si Thomas sau McQueen sau vreo sirena, fluturasi, sau cu ce vreti voi/le place copiilor, eu le-am facut cu caluti de mare pt ca grupa lor de numeste "calutii de mare". Promit ca pun diseara o poza cu saculetul facut pt mine de model ca sa-l aratam parintilor...
Eu vreau sa le propun parintilor ca pe langa saculet sa le cumpere (daca vor si pot) si o pereche de pijamale noi, sa le mai punem si un iepuras de ciocolata/un ou kinder in saculet si gata cadoul ieftin (pana in 20 de lei)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"