Aspirante optimiste >20 ani (645)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Gaby acum am vazut ca am raspusn in acelasi timp! Gata comand si eu pe ovulatest... luna trecuta am dat 26 de euro pe 9 teste si aici vand 60 de teste la 24 de euro.

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nerama

ceau fetelor
la mine iara e maroneala urata

la 2 ma duc la dr... poate imi da medical...

7+ DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

nerama tu iei ceva pentru sustinere?utrogestan, arefam ceva?
Doctora mea cand are paciente cu sangerari le interneaza 3-5 zile in spital sa stea linistite ca zice ea lasa ca acasa nu stai tu ca la spital le fac perfuzii cu nu nu stiu ce si utrogestan cate 6-8 pe zi apoi 21 de zile de concediu, si daca se mai simt rau iar concediu.

Eu nu am patit asa ceva iti urez numai bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Alina spor si ai grija de bebe

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, Mada si nu sunt rele, sunt exact ca cele barza, in caz de le stii.

Nerama, sa de-a DD sa fie bine

gata, revin in o ora, ma duc la medic

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Nerama sa fie bine si sa vi cu vesti bune de la medic!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

sophia merg la murariu alin... e la odobescu si la policlinica la grigoras...

racheel de la inceputul sarcinii iau tratament de sustinere, mai exact din ziua urmatoare ovulatiei ca am facut inseminare... am luat utro 2/si, la 4 sapt au aparut maroneli si mi-a crescut doza la 6/zi dar cum nu treceau m-a trecut pe duphaston... cu duphaston s-au mai dus dar de luni mi-au aparut iara... iar asta-noapte am avut o durere de burta si azi dimineata era mai urata maroneala si mai inchisa la culoare... luni am avut o zi urata... m-a pus dr sa repet beta, am facut sambata, mi-a iesit 14929 iar luni (la 48 de ore) mi-a scazut la 13600... a fost o zi de cosmar, am plans mult, toti medicii pe care i-am sunat mi-au zis ca e oprita in evolutie... luni de la atatea suparari iara mi-au aparut dar am fost la eco si s-a vazut inimioara... m-am linistit si maroneala se mai estompa putin... pana azi dimineata acum iau 4 duphaston pe zi... 2 dimineata si 2 seara

gabiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

ms fetelor o sa comand si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

nerama suntem langa tine
ne rugam sa mearga sarcina in continuare bine

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nerama

sophia merg la murariu alin... e la odobescu si la policlinica la grigoras...

racheel de la inceputul sarcinii iau tratament de sustinere, mai exact din ziua urmatoare ovulatiei ca am facut inseminare... am luat utro 2/si, la 4 sapt au aparut maroneli si mi-a crescut doza la 6/zi dar cum nu treceau m-a trecut pe duphaston... cu duphaston s-au mai dus dar de luni mi-au aparut iara... iar asta-noapte am avut o durere de burta si azi dimineata era mai urata maroneala si mai inchisa la culoare... luni am avut o zi urata... m-a pus dr sa repet beta, am facut sambata, mi-a iesit 14929 iar luni (la 48 de ore) mi-a scazut la 13600... a fost o zi de cosmar, am plans mult, toti medicii pe care i-am sunat mi-au zis ca e oprita in evolutie... luni de la atatea suparari iara mi-au aparut dar am fost la eco si s-a vazut inimioara... m-am linistit si maroneala se mai estompa putin... pana azi dimineata acum iau 4 duphaston pe zi... 2 dimineata si 2 seara

gabiv

7+ DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

nerama nu te mai stresa sa nu faci rau bebelului.Totul o sa fie bine.Ai sa vazi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

lia sarut-mana

racheel de luni seara cand am vazut inimioara m-am linistit... dar nu stiu de ce a mai aparut maroneala asta nesuferita
ma duc la 2 la dr sa vad ce zice...am citit pe undeva ca cica e si din cauza uterului meu retrovers... sa fie asa si sa nu aibe bebe nimic ca si asa a venit tarziu.... dupa mai bine de 3 ani de incercari, tratamente si operatii... si dupa 3 inseminari abia a teia a reusit...

Mergi la inceput