Aspirante optimiste >20 ani (645)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

bella, eu l-am facut inainte cu 7 zile de ciclu si a iesit negativ, apoi la 2 zile de intarziere a ciclului pozitiv
mai asteapta putin, ca sa nu-ti pierzi sperantele asa aiurea din cauza unui test prost si fara suflet
sper sa fie cu ochisori si gurita dulce

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Bella yo nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu intepaturile,si pe mine ma mai inteapa,chiar si in fiecare zii,dar nu stiu de la ce
E cam devreme sa faci acum test,incearca sa te linistesti

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

Lia,mi-au dat acasa dvd-ul cu operatia filmata

Lorena, merci..de venit va veni el repede dupa ce primesc unda verde, problema se pune cum va veni iar
dar sper ca va fi bine..nu cred ca-i placea zodia in care avea sa se nasca, cred ca vrea sa fie in pesti ca ta-su

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.

ai cerut tu sa se filmeze?
sau cum?

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

lia, dar din cate stiu eu.....doamne fereste daca o persoana pierde ambele trompe mai poate face fiv ca ovocitele sunt extrase prin punctie si embriotransferul se face apoi direct in uter
stiu ca asta nu e o consolare....doar iti ziceam asa

lia, sophia si eu am trecut pe langa cutin la ambele sarcini....mai ales la prima cand mi-a dat un tampit de dr. bilet de internare pt operatie...si scria pe bilet hemoragie interna....de tot plansu`.....daca nu lucram in domeniu acum aveam o trampa taiata fara sa am sarcina extrauterina
normal ca am dat semnatura pe raspunderea mea ca plec din spital
la mine erau multe semne de ectopica dar nu a fost asa....si ii multumesc Lui Dumnezeu pt asta
beta nu crestea corespunzator, ajunsesem la aproape 8 sapt si nu se vedea nimic in uter....nici macar urme de sac .. nimic .... si sangerarile astea.....iar dr care voia sa ma opereze a vazut lichid in douglas si a zis ca am hemoragie interna dar eu nu aveam dureri deloc, nici stari de rau....am inteles ca ai ameteli mari....eu nu aveam simptome nici de gravideala nici dureri...si asta ma convins ca se inseala....si foarte bine am facut
la mine de fapt era o sarcina oprita in evolutie pe la 4-5 sapt si era foarte mica ca sa fie vizibila la ecograf....doar ca placenta inca mai secreta beta hcg dar nu in cantitate suficienta astfel incat sa se dubleze la 48 ore.....crestea dar incet....ca atunci cand am pierdut sarcina la aproape 8 sapt aveam 800 unitati la bta....foarte putin...si s-a eliminat singura....dupa o sapt de pete maronii apoi nergre si dupa era rosu

la fel s-a intamplat si la a doua sarcina doar ca am pierdut-o mai devreme....povestea s-a reluat.....suspiciune sarcina ectopica.....m-au inebunit dr astia....cretini rau unii...
sarcinile le-am pierdut acum aproape 2 ani si locuiam in bucuresti.....
singurul dr convins la prima sarcina ca nu e ectopica a fost dr rotaru de la spitalul elias acolo unde am fost si internata

cam asta e povestea mea....si asa s-au dus aproape 2 ani pe apa sambetei....parca nu imi vine sa cred

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Doamne Doamne!!!
Mare noroc ai avut ca te pricepi...
ma ia cu fiori...cate suntem care habar n-avem
e si aici vorba de noroc
tu ai avut noroc cu tine

ce te-a facut sa te muti in Sibiu? e un oras tare frumos, epic.....
ma inspira foarte mult la visare asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Lia, eu am facut operatia laparoscopica la spital privat, cred ca asta e procedura lor, plus un fel de asigurare, sa nu se trezeasca ca vii sa-i acuzi dupa aceea de te miri ce
pe mine m-a batut doctorita mea la cap dupa ce m-am trezit din anestezie, ca sa vina cu dvd-ul sa imi explice pas cu pas ce au facut acolo si bla bla...nu eram pregatita pentru asta, i-am zis ca ma uit eu acasa

va pup, plec in treburi

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Lore, CM'ul tau ce lungime are?
ca ne-a venit amandurora Duminica ciclul.
al meu are cam 24-25 zile
poate facem amandoua dansul bebicului fericit :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna
m-am intors de la medicul de familie si mi-a recomandat sa imi scot amigdalele...hmmm, nu cred ca o sa ajung chiar la asta.
Ok, deci continui sa iau antibiotice si tot felul de siropuri.
Sper sa imi treaca odata si odata, ca am inceput sa ma enerveze. Oricum mi-a zis sa stau vreo 5 zile in casa, ca sa nu mai ies la frig.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, chiar mare noroc am avut

cm-ul meu e cam de 27-30....fara spoting....ca ala la mine dureaza de regula vreo 3 zile inainte sa-mi vina
cam asa a fost in ultimul timp

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

situatia ma trimis la sibiu....
dupa cele doua sarcini pierdute am crezut ca stresul si mulca si agitatia bucurestiului sunt de vina
locuiam in berceni si lucram langa gradina zoologica baneasa.....iti dai seama cat faceam zilnic cu transportul....plus ca pe atunci nu era gata pasajul de la baneasa si acolo la aeroport pierdeam minute in sir....uneori chiar si o ora la intoarcere....stiti ce se creea pe d1 la intrare in bucuresti....nu stiu acum cu pasajul cum e dar inainte era jale

plus ca venise criza si intrasem in ceva neajunsuri....dar mare prostie am facut....degeama avem acum multa liniste, pace si timp daca pe plan financiar .....dezastru ca eu pe meseria mea nu prea ma sanse decat sa pa reprofilez.....pacat ca am facut facultatea si masterul din pasiune....asa mult mi-a placut.....dar ce sa fac cu dilplomele....mor de foame cu ele in mana....ma gandesc serios sa fac alta facultate....chiar daca nu imi place
orasul e frumos....munti aproape....poluare mica...liniste....dar e bine de unii....iar ceilalti....straiec cum pot....nici aici nu e totul roz, moni
peste tot sunt avantaje si dezavantaje

e fetelor, din toamna se deschide maternitate privata in sibiu....deschide polisano
in sfarsit, ca aveam mare nevoie....ca ce e la stat....iti vine sa nu mai faci copii

Mergi la inceput

fetelor, iar ati fugit toate?

Mergi la inceput