LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Va multumim mult detot! Sunteti tare dragute. Am petrecut frumos cu copilasii. S-au distrat. Au venit toti si a fost super pentru ei. Pun maine, cred, poze pe facebook.
Pupici multi cu mare intarziere pentru Rares de ziua lui!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt suparata. Pana la urma cica gaurile pentru tevi (din bucatarie in dormitor) nu se pot da cu carota (ca e prea mare masinaria si nu incape din cauza caloriferelor care sunt montate strategic si in bucatarie si in dormitor. Si s-ar putea sa nu mearga date nici cu bormasina normala cu percutie. Sunt plina de nervi. Dc trebuie sa asteptam pana putem scoate unul din calorifere s-a zis cu noi ca astia inca mai dau caldura. Cine stie cand vor goli instalatia de apa....

In rest suntem bine. Am fost la biserica dimineata si apoi cica intr-un parc din cartier de langa biserica .... am plecat in 10 minute pentru ca m-am umplut de nervi :mirosea a urina pe sub tobogan, gunoaie peste tot, jegul d epe lume.... Si ma intreb cine a putut face asa ceva.... acum ca vine primavara gunoaiele se vad si mai bine. Suntem un popor de mizerabili ce sa mai.... si saracia nu justifica nici 5 % dezastrul din jurul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tzuna suntem, n-avem ce comenta. am vazut si eu ieri pe DN1 o bucata de camp plina de gunoaie, pungi, etc. urat ... f urat.

ce vreti sa faceti cu caloriferul?
vezi ca noi avem calorifer in balconul-bucatarie si nu l-am folosit deloc. i-am dat drumul de vreo 2 ori sa ne asiguram ca merge.
nu te enerva. mereu exista o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimi!
Poftiti la !
Manuela, nu-ti mai face ganduri rele pentru lucruri care nu tin de tine. Stiu ca nu te pot lasa rece astfel de lucruri. Azi dimineata cand am dus gunoiul, era un dezastru pe acolo. E adevarat ca erau pline si pubelele, insa nu intr-atat incat sa nu mai incapa cate ceva in ele. Dar lipsa de civilizatie sau mai degraba de simt civic isi spune din ce in ce mai tare cuvantul. Si, Doamne apara de ce mai vine! Generatii educate de facebook, hi5 si de parinti plecati de dimineata pana seara sau plecati detot... Greu, tare greu.
Cu caloriferele, se poate gasi o solutie, pana la urma. Tinem pumnii!

La multi ani Arthur! Sa fii sanatos, fericit si norocos! Pupicei muulti de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Hello!

Am intrat sa pup virtual multe albinute si multi bondarei!
Tuturor va doresc din inima sa aveti aniversari din ce in ce mai frumoase sa cresteti mari, sanatosi la fel de frumosi cum sunteti si Dumnezeu sa va dea noroc si sa va duca pasii pe drumul cel mai lin in viata!

E greu sa povestesti ce s-a intamplat si cum s-a intamplat aasa ca nu intru in detalii. Am avut o pasa proasta .... ne-am mobilizat ... suntem ok.

Se pare ca incepe sa rasara soarele si pe strada noastra ... nu dau detalii pana nu vad ca in sfarsit se finalizeaza ceea ce atat de mult ne dorim.

Iaca nici nu apucai sa scriu ca se trezi balonela ... aka Bianca.

Voi reveni cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Lucrarile noastre.....

IOANA- caloriferul ne deranjeaza pentru ca nu poate fi scos sa incapa masina de gaurit. Din pacate pentru noi instalatia blocului e plina de apa si inca se mai da caldura. oana cand nu stie nimeni ca azi am intrebat. Deci noi at tb sa scoatem putin caloriferul si apoi sa-l punem la loc dar cum nu are robineti pe tur si retur si cum stam la etajul 5 e complicat... In fine.... Pana la urma am gasit 2 baieti super draguti care au venit si ne-au dat gaurile pentru hota si pentru tevi dar doar din balcon in dormitor (ca va tb sa trecem cu tevile de apa si scurgere toata casa). Eu vroiam sa te intreb insa altceva: cum e cu bucataria in balcon? Face fata hota incat sa nu miroase a mancare toata casa? Noi am comandat o hota mai bunicica si teoretic face fata la suprafata de acum a bucatariei (bucataria e pe balcon si deschisa spre sufragerie iar in fosta bucatarie ne facem camera noastra a parintilor).

In rest toate bune... e pacat ca s-a stricat iar vremea....dar poate se mai incalzeste putin in cateva zile.

Maine o iau pe Maria cu mine la serviciu ca am mai putine ore si inca nu as duce-o la gradi. Voi suna sa vad dc au facut totusi dezinfectia ca sa o duc de miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Doar s-a miortzait olecutza!

Puradeii din dotare sunt acum in stare de functionare dupa ce au facut-o lata la jumatateaa lui februarie, Tudor merge la gradinita fiind apreciat pentru frecventa .
Am fost solicitati financiar destul de mult si se pare ca incaa suntem ... am avut 2 botezuri si 2 aniversari "grele" si urmeazaa inca 4 aniversari in luna aprilie si 2 nunti in luna mai .... .
Peste tot mergem cu trupa ... copii se poartaa chiar bine si nu ma obosesc deloc, doar ca trebuie sa stau cu ochii pe ei preventiv. Ii tinem cu noi cat rezista si apoi ii aducem acasa sa doarma, cu bunicii supraveghetori. In acest fel am evitat total crizele de gelozie ale lui Tudor, ne simtim si noi si ei bine si ii cam obosim pe bunici, dar nu in exces.
Tudor a facut progerese uluitoare din punctul meu de vedere... adica al mamei care nu a invatat nimic copilul . Este avid de nou si este si autodidact. Are un calculator in engleza/spaniola si cum la unul din "jocuri" aude si cum se rostesc cifrele/literele a invatat singur sa numere pana la 10 in engleza. Acum e foarte atenta la Baby tv la un desen in care sunt prezentate fie obiecte fie fructe fie animale si incepe sa le invete si pe acelea.
E foarte amuzant atunci cand numara in engleza si spune one, two, trei .... six, philip, eight ...
Sustine ca asa se spune la 7 ... philip .

Bianca este si e ok ... mananca de rupe tot ce ii dai ... sau cat ii dai ca de multe ori nu ii mai dam. Mananca singura, daca o las, cere la olita, bodogane pe limba ei toata ziua, e extrem de fericita cat vine Tudor de la gradinita si il ia in brate si il pupa de nu se mai opreste si la fel de fericita e sambata si duminica atunci cand se trezeste si suntem toti acasa. E destul de matinala si se si culca tarzior dar are zile in care recupereaza.
Aaa si cea ce este un record absolut ... merge pe jos! muuuuuult! Pe Tudor nici acum nu pot sa il duc asa de mult pe jos cat merge ea. O sa ii cumparam si o tricicleta mai buna .. caci cele (au fost 2!) pe care le-am avut pentru Tudor nu sunt extrem de stralucite si apoi se te tii plimbari cu fata!

Tudor a primit de ziua lui printre altele si role ... ghiciti cine merge cu ele? Bianca!

O sa incarc si filmulete cu poznasii si o sa ii vedeti.
Mi-am facut de lucru cu ceva joculete pe FB si m-au ajutat sa imi spal creierul de tot si toate! Sunt niste jocuri care nu te solicita si iti permit detasarea de orice ganduri. Mi-au prins bine.

Acum trec la cratita caci m-ai am un pic de mancare de facut.
Va pup!

Mergi la inceput