LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani, Eduard!

La multi ani, Caterina!

La multi ani, Rares!

La multi ani, David!

Multa sanatate, o copilarie frumoasa si numai bucurii!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor din ultma saptamana fie ei bondarei,albinute sau parintii lor.sa va dea D-zeu sanatate,noroc si spor in toate.

am intrat doar sa va urez ca eu sunt virusata rau.Am zacut 2 zile si ma simteam de parca m-ar fi calcat trenul.Acum au trecut ametelile si s-a ameliorat durerea in spate dar tusesc rau si parca am bolovani in gat.Toti trei am fost visusati grav,Claudia a scapat doar cu mucisori.Baietii sunt mai bine dar eu nu am voie muulte medicamente si ma tratez cu patlagina,oscilo si homeovox si ma refac mai greu.

pentru Giulia sarbatorita cu varicela oricum frumoasa si temperamentala....Ca si Dragos de altfel tot sarbatorit cu varicela.
Matei cel serios si oaspetii lui.
pentru Alina si minunile ei
pentru Alina,Petru si Calin sa nu mai ajunga in spital decat cand le-or naste nevestele.

Manuela stai cuminte ca mai ai putin,nu grabi fata sa vina inainte de termen.Menjeaza-te.

Rebiana...pai trebuia o camera calduroasa ca in sufra avem 3 pereti exteriori si m-a luat ameteala cand a venit factura la curent (bagam calorifer electric in fiecare noapte ca scadea temp la 16-17 grd).

Pisik sper sa nu ai probleme care sa te tzina departe de noi.Sanatate Norei,tatalui si celor dragi tie.

Va pup dragelor ca nu am putere sa stau mai mult.Poate de luni intru mai dfes ca va merge Goe la gradi.
Weekend minunat.

Mergi la inceput

Rugaminte
Fetele cu cont pe FB ne dati si noua un like www.facebook.com/home.php?sk=group_201438056550710¬if_t=group_activity" target="_blank">AICI ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Marta e atat de frumoasa urarea ta pentru noi ca iti cer permisiunea sa o folosesc si eu cand am motiv. Multumesc.
Sa va spun ca acum tati e cu toxiinfectie alimentara? el din fericire se reface fara spital. A mers la un training cu 13 colegi si 10 din ei au aceleasi simptome, unul mai in varsta e in spital. Din ce au mancat la un vestit hotel de 4 stele... In ultimele 2 luni am facut permanent pilaf, paine prajita, ceai de menta. Mi s-a luat.
Azi am aflat ca au avut si in grupa la Petru si in alte grupe enterocolita in aceeasi perioada cu el, dar Doamna zicea ca nu a auzit de asa ceva. Oricum, la ce bun sa fi recunoscut?
Eu le dau acum si vitamine Alvityl care mi se par super si la gust si la modul de administrare si mai ales le face o foame de lup.

De Pisik eu am retinut ca nu mai intra aici ca se muta si nu altceva.

Din iarna pana acum am vazut si eu printre picaturi un serial de pe net, se cheama Lie To Me, mi-a placut mult, vi-l recomand. Atat doar ca are 3 serii dar un episod e de 45 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

da, au mai trecut oarecum virozele dar vad ca la scoala si gradi infloreste iar varicela, putina scarlatina si enterocloite asa ca sa nu ne plictisim.
Maria pana una alta e acasa. la ea in grupa mai sunt doar 6 copii care frecveanteaza gradinita. Noi parintii mai strans bani pentru dezinfectie generala ca cei de la sanepid vin doar de la 9 cazuri in sus.

Eu sunt bine.... ne-am luat o mica pauza de la renovari pentru ca sotul a ajuns f tarziu de la lucru zilele astea. probabil reincepem de sambata sau ascultam sfatul celor din jur si nu mai facem nimic....mai vedem noi. Pana una alta ma simt bine, la serviciu sunt f ocupata dar inca fac fata iar maine dimineata merg si la control sa vad ce-mi mai spune dr de bebelina mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

REIN ,,...superrr filmul am bagat deja 2 episoade , dar nu mai pot sta , mi se inchid ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!

Rein si mie imi place serialul, doar ca am stat rau cu timpul in ultima vreme!

Martutza refacere rapida iti doresc!

Plin de boli si pe la noi, ieri i-am tinut ziua Giuliei la gradi si erau 15 din 30, pana si la Raul la scoala lipseau 11 din clasa si cei ramasi tuseau in cor, ceea ce e foarte rar, ca ei sunt mari deja.

Si o invitatie, ca in fiecare an sa sarbatorim www.orapamantului.ro/" target="_blank">Ora pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! EDUARD DARIUS, CATERINA, [blue]RARES TEODOR[/blue], DAVID RADU GEORGE.

Sa cresteti mari si sanatosi, viata sa va fie plina de noroc si multa fericire!

Iertare pt intarzaiere, dar am avut si noi o mica problema, ne-am intarcat si cam greu si eu si ea, eu mai mult emotional, dar sper ca va trece.

va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ALINA ai niste copii superbi, sa va traiasca.

MARTUTZA sanatate multa si sa va reveniti cat mai repede.

REIN sanatate multa taticului si baietii sa nu mai pateasca nimic.

Si ai mei mai au mucisori, dar dr a zis ca nu e nimic grav asa ca mergem doar pe niste picaturi, STEFI e foarte incantat ca merge mereu la gradi si se iubesc asa de mult cand ne ducem sa-l luam acasa, ii iubesc de mor cand ii vad, a invatat si mandra sa pupe si el e tare incantat ca vrea sa-l pupe decat pe el.

TZUNA sa vii cu vesti bune de la dr si mai relaxeazate un pic.

Mergi la inceput

Alina ai acordul meu .... sanatate sotului.Ai si tu grija de tine.

Stefimic dar de ce ai intarcat-o?

Manuela....mai faci si dupa botez treaba ca e vara...nu te mai agita...stai cumintica....sanatate Mariei si tie

Kitty merci

Eu vreau sa merg la teatru cadou de C-tin si Elena si pentru schimbarea prefixului din vara vreau ceva memorabil....o exercusie sau un concert....cred ca strang bani pentru o excursie mai deosebita cand o avea mandra mese fara tzitzi...sa plec doar io cu tasu ...daca nu ma bag la un Sting sau Scorpions...

ies la plimbarica. si un weekend minunat

am uitat, ne dati si noua LIKE www.facebook.com/photo.php?fbid=201340476556209&set=o.201438056550710&theater" target="_blank">AICI -DACA VA PLACE

Mergi la inceput