LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)
Raspunsuri - Pagina 15
martutza spune:
La multi ani cu sanatate,noroc si bucurii tuturor albinutelor,bondareilor si parintilor lor care au mai adaugat un an varstei lor.
De 2 saptamani o tin tot in tratamente cu copiii.De la o rinofaringita la Victor am ajuns pe 13 in urgente cu otita medie,acum are si Claudia rinofaringita de la "iubitorul si darnicul " de fratior asa ca vaccinul de 4 luni l-am amanat 1 saptamana.Nu mai fac fata intre tratamentul Claudiei si aspirat de muci plus alaptat si tratamentul lui Victor.In plus a venit si vampirul si sunt epuizata.
Inainte de ziua lui Vic am fost "deportati" toti trei la tata si Cornel a ramasa acasa sa faca curat si sa mute mobila din sufra in dormitor si viceversa dupa mesterul care ne-a construit un perete astfel incat am reconfigurat apartamentul asa cum era initial.Acum avem un dormitor - obtinut din sufrageria cu trecere prin ea (asa cum era cand l-am cumparat)intre sufrageria care era intial dormitorul copiilor si bucatarie.Amvrut sa obtin astfel o camera mai calduroasa pentru copii si am reusit.Din acest motiv nu am mai avut bani sa facem petrecerea lui Victor decat acasa in familie dar ne-am spalat obrazul in fata lui comandandu-i tort in forma de locomotiva Thomas asa cum a dorit.Am dat 150 lei la Georgi's dar nu pot sa spun ca a fost excelent.Una din surorile mele chiar a zis ca eu am facut un tort mai bun de Mihail si Gavril decat asta..Pentru urmatoarea aniversare voi exersa forme din pasta de zahar si incerc sa fac eu ceva care sa fie si bun si aratos.Sper sa reusesc.
Va pup
multa sanatate.
plange Claudia
tzuna spune:
MARTA- lasa ca e mai important sa faceti camera copiilor decat petrecerea care tine doar cateva ore. Iar legat de tort.....sigur a fost mai bun al tau (ca am mancat si eu o felie , mai tii minte?).
Noi suntem bine, adica binisor mai bine spus ca de.... Mariei dupa 3 zile de gradi ii curge nasul. Nu are nimic altceva inca dar asteptam. Eu am dita mai burtoiul si de ieri ma apasa f tare in partea de jos si pe vezica nu mai spun.... burta e tare mai tot timpul.... Initial credeam ca sunt contractii si m-am cam panicat. Am sunt dr care mi-a spus ca nu ma poate vedea week-endul asta dar sa iau No-spa si sa ma mai odihnesc dar ca nu crede ca sunt contractii ci mai degraba uterul care incearca disperat sa se mai mareasca. Dc ma tin durerile astea pana nasc recuperez si partea super draguta de graviduta de pana acum. Azi la serviciu mi-a fost f greu dar am reusit totusi sa fac fata cerintelor. din pacate suntem tot in renovari asa ca prea linistita nu voi sta cel putin maine. Duminica insa am decretat zi de odihna.
Maria a primit un cadou de la nasa ei cu un bebelus care canta, rade, vorbeste in engleza si are o telecomanda sa ii comanzi ce sa faca. Gaza e fff incantata mai ales ca papusa respectiva nu plange, deloc. Tocmai s-a culcat cu ea fara sa protesteze deloc si asigurandu-se ca maine e sambata si sta toata ziua cu papusa: :"mami, esti sigura ca maine nu mergem la gradi?"
elyanne spune:
Evident ca sunt in urma cu urarile... nu-mi mai ajunge timpul deloc
La muuuuuuulti ani, Timeea !
La muuuuuuulti ani, Raul !
La muuuuuuulti ani, Maya !
La muuuuuuulti ani, George !
La muuuuuuulti ani, Stefania !
Sa fiti sanatosi si norocosi.
multumesc mult de tot pentru urari!!!
Noi suntem virusati din nou... ma bucuram data trecuta (acum 10 zile) ca baieti au scapat de viroza fara antibiotic, Elena in schimb nu... si pana la urma tot acolo am ajuns... ori au luat alta noua de al gradi, ori data trecuta n-au scapat definitiv...
Rebiana27 spune:
La multi ani sarbatoritilor:
Maya
George
Miriam
Stefania
Bryan
R, mamica lui L si a M
Rebiana27 spune:
MARTA foarte frumos ca ati amenajat o camera calduroasa si frumoasa pentru Victor si Claudia. Imi pare rau ca sunt bolnaviori, cu tratament!
R, mamica lui L si a M
Siuta spune:
La multi ani sarbatoritilor din zilele astea !
Martuza sanatate multa puilor !
Tzuna, ai grija de burtica
Eu sunt fffff obosita..ma duc sa ma inchid in baie si nu mai ies de acolo 1 ora
ralualexandrei spune:
La multi ani cu sanatate bondareilor si albinutelor!!!
Maya
George Catalin
Miriam Riana
Stefania
Bryan
Tzuna multa putere iti doresc,cat despre cea mica sa speram ca ramane doar cu mucii si nu face si altceva.
Siuta in baie ma refugiez si eu cand ma ajunge oboseala,putin ulei de baie si un pachet de sare face minuni pt mine .Deobicei vinerea fac asta ,dupa ce culc tero zac cam 2 ore in cada.
Elyanna sanatate copiilor!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! GEORGE CATALIN, STEFANIA, BRYAN si DRAGOS!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti viata presarata cu fericire si noroc!
Marta sanatate multa puiutilor, sa nu mai aveti probleme si poate CLAUDIA nu face ceva grav.
Elyanne sanatate si voua si poate reusioti sa terminati lantul slabiciunilor ca tot vine primavara.
TZUNA ma bucur ca sunteti bine si poate reusesti sa nu te obosesti prea mult, bafta cu renovarile.
Rein sanatate multa si voua.
noi suntem bine, avem petreceri de copii in fiecare saptamana, am cam obosit dar copii se distreaza si asta e tot ce conteaza.
am reinceput de saptamana trecuta gradinita, sper sa nu racim sau sa facem ceva mai grav.
vreau sa vina iar vremea frumoasa sa putem iesi la aer.
va pup, sa aveti o duminica lnistita si sanatate multa tuturor.
tzuna spune:
Maria e bine, nu-i mai curge nasul si ma gandeam s ao duc la gradi maine cand surpriza: ma suna educatoarea ca au un baietel in grupa care a facut scarlatina si s-a internat vineri. Acum asteptam dar e posibil sa ia si altii adica si Maria si in plus nici eu nu sunt departe de situatie intrucat am lucrat cu baietelul respectiv miercuri si joi. Eu panicata vroiam sa ma duc maine sa -mi fac exudat si eu si maria dar cica e prea devreme si tb sa mai astept 1 saptamana.
Cam atat ca in rest suntem ocupati cu lucrarile care inainteaza destul de greu....