Hello,
As vrea sa va intreb daca imi poate cineva recomanda un stilist vestimentar.
Si inainte aveam timpul limitat dar de cand sunt mamica, nu mai am deloc dispozitie ca in putinul timp liber sa ma plimb prin magazine.
Desi am un nivel financiar ok am ajuns sa-mi comand tot felul de porcarii pe site-uri in care hainele din poza arata grozav iar in realitate ... cu totul altfel.
In plus, recunosc ca nu am imaginatie sa combin piesele vestimentare, realmente imi cumpar mereu acelasi gen de haine (numai rochii) si simt nevoia si de altceva.
Nu vreau sfaturi despre cum sa ma imbrac (chiar cred ca trebuie sa ai un pic de talent sau viziune in acest sens, sau cel putin timp sa incerci tot felul de combinatii). Ci doar cum sa-mi gasesc un stilist ...
Vrei unul profesionist?
Colaboreaza la revistele de fashion si ii gasesti in caseta redactionala sau au si adrese de mail, nu-o problema sa-i gasesti. Asa le vezi si stilul si iti dai seama care iti este mai apropiat...unii pot fi foarte fantezisti
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis Irina Markovits, imagematters punct ro. |
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
f interesant site-ul...pacat insa ca nu e actualizat, au ajuns doar la tendinte toaman 2007. mult, f. mult in urma. |