STILIST VESTIMENTAR - unde gasesc ?

STILIST VESTIMENTAR - unde gasesc ? | Autor: Ana_Perianu

Link direct la acest mesaj

Hello,

As vrea sa va intreb daca imi poate cineva recomanda un stilist vestimentar.

Si inainte aveam timpul limitat dar de cand sunt mamica, nu mai am deloc dispozitie ca in putinul timp liber sa ma plimb prin magazine.

Desi am un nivel financiar ok am ajuns sa-mi comand tot felul de porcarii pe site-uri in care hainele din poza arata grozav iar in realitate ... cu totul altfel.

In plus, recunosc ca nu am imaginatie sa combin piesele vestimentare, realmente imi cumpar mereu acelasi gen de haine (numai rochii) si simt nevoia si de altceva.

Nu vreau sfaturi despre cum sa ma imbrac (chiar cred ca trebuie sa ai un pic de talent sau viziune in acest sens, sau cel putin timp sa incerci tot felul de combinatii). Ci doar cum sa-mi gasesc un stilist ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vrei unul profesionist?

Colaboreaza la revistele de fashion si ii gasesti in caseta redactionala sau au si adrese de mail, nu-o problema sa-i gasesti. Asa le vezi si stilul si iti dai seama care iti este mai apropiat...unii pot fi foarte fantezisti

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Irina Markovits, imagematters punct ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Multumesc fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

f interesant site-ul...pacat insa ca nu e actualizat, au ajuns doar la tendinte toaman 2007. mult, f. mult in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

f interesant site-ul...pacat insa ca nu e actualizat, au ajuns doar la tendinte toaman 2007. mult, f. mult in urma.

Actualizat e blogul Irinei, stylediary punct ro

Mergi la inceput