Mamici inimoase de Constanta *145*
Raspunsuri - Pagina 17
Ontica Camelia spune:
Salutare doamnelor!
La multi ani Patrik!
Roxana felicitari pentru puii tai frumosi, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de satisfactii din partea lor!
Va doresc o seara buna!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
georgipuia spune:
Buna seara... ce dor mi-a fost de voi...
Cu scuzele de rigoare LMA Luci si Patric
Lulu tin pumnii pentru operatie
Eu am plecat marti de la munca pe la 12 ca am avut iar noapte alba cu Teo... febra si culmea... frigea rau de la buric in sus si era rece de la buric in jos... la axila avea 39,4 si anal avea 38,4 (ciudat, nu?)... de muculeti nu am scapat de acum 3 saptamani, aspiratorul nazal nu mai face fata... am dat si cu pivalone, si rinonef... acum ne-a dat pufuri cu Bioparox... acum 3 saptamani i-am dat si Augmentin suspensie si nici asa nu am scapat de muculeti... acum a facut si uldori verzi... probabil de la infectia din nasuc... Am vb cu Dr. Ursuleanu si sper sa ne primeasca duminica si pe noi (intarziatii)
Dr. Dumbrava zice ca probabil din cauza polipilor nu se curata infectia si nu se aspira nasucul deloc...
Eu inca tusesc sec am inceput sa iau Ketof, sotul a ajuns cu febra 40, radiografie pulmonara, vase de sange inflamate, antibiotic si el... Ce mai.. suntem niste egoisti.. tinem virusul in familie... nu-l dam la nimeni...
As fi sperat sa se incalzeasca afara, dar vad ca nici vremea nu ne ajuta... Net nu am ca am dat banii pe alte siropuri si tratamente... am luat un stick de la fratele meu sa-mi vad bazarul sa pot achita si eu restantele...
Va urez noapte buna si sa citesc de bine cand revin.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
neataaa
lulu am de alergat k lumea se pare cu gradinitele astea..
georgi sanatate multa trupei si sper sa scpatai de virus cat mau repede
Mirunel terorista
BAZAR
Leditia spune:
Lulu.,sanatate multa si sa va intoarceti cu bine acasa.
Sanatate multa bolnaviorilor.
O zi frumoasa si un weekend minunat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
simonapro spune:
Neata!
Eu muncesc cu drag si spor Ma bucur ca m-am acomodat destul de repede.
Georgi: multa sanatate, sa scapati mai repede de virusi!
Si eu tot trag cu Sebi cu boala, ma bucur macar ca nu a mai facut febra si tuseste mai putin.
o zi frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
emaaimee spune:
am vazut pozele cu Patrick& Eva, ce frumosi sunt si ce mari au crescut.
multa sanatate bolnaviorilor, mici su mari
nu am stiut ca vreti sa vedeti poze de Paddy's Day. fac acum album cu poze din ultimii 3 ani De Sf. Patrick
diana2242 spune:
Buna tuturor mamicilor inimoase.
Lulu va tinem pumnii stransi sa fie bine si sa venit refacuti acasa.
Georgi uffffffffffffff imi pare rau pt voi(dar apropos iarasi de aspirator Rares al meu chiar sufla nasucul bine nu mai folosim aspirator decat ser si suflat normal,eu ma gandesc ca si prea mult aspirator sa nu sensibilizeze ceva,nu stiu e doar parerea mea)insanatosire grabnica si pupici
Simo felicitari pt ca ai re intrat in campul muncii mie imi este groaza ca nu am unde sa ma mai intorc si tot caut si nu ma suna nimeni.
nu mai stiu cui vroiam sa mai raspund.
LMA Patrik
David cum mai este Ledi??este mai bine?pupici si lui caci este un scump mic.
Acum sa va zic si ce facem noi?cred ca au fost prea multe schimbari deodata la noi si de asta Rares nu le accepta,am renuntat la pampers de vre-o luna dar ii puneam in somn iar el cred ca a vazut ca poate face si pe el si ca e ok si a inceput sa faca iarasi pe el fara sa imi mai spuna ca face si il certam si ii dadeam si o palma la fund uneori si l-am si pedepsit 5 min in camera lui si tot degeaba,apoi l-am pus sa arunce biberoanele la gunoi,apoi sa nu se mai trezeasca noaptea sa umble prin casa il bagam intr-un sac de dormit si sus il legam sa iasa mai greu din el si cred ca toate astea l-au enervat aseara l-am lasat fara sac si nu s-a mai trezit deloc noaptea si dimineata s-a trezit la 7 nu la 6 ca pana acum si a adormit singurel fara sa mai planga ca nu este cineva langa el iar astazi nu a mai facut deloc pe el daca nu il vad ca duce mana unde trebuie vine si tipa la mine pana ii acord atentie si vine cu olita dupa el.offfffffffffffffff sper sa fim pe drumul cel bun in sfarsit hai ca m-am lungit cat o zi de vineri de post pupici bolnaviorilor si sa va faceti bine repejor ca o sa vina ea si caldura.
georgipuia spune:
Diana el isi sufla nasul destul de bine, dar aspiratorul il foloseam pt muculetii ascunsi mai in spate... mai adanc... problema este ca acum aud muculetii ca haraie, il deranejaza si-i provoaca tusea, ii da chiar senzatie de voma... dar cand aspir nu iese mai nimic... se duc direct in gat si ceva optureaza aspiratia... deci... e cam clar...nu?
V-am pupat si ma retrag! WE placut va doresc!
georgipuia spune:
Ema ce soare stralucitor e pe strada ta Ai o fetita superba , sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea...
Va rog sa ma goniti... daca ati stii ce ma asteapta pe mine...