Mamici inimoase de Constanta *145*
Raspunsuri - Pagina 13
Leditia spune:
Neatza dragelor..
Sanatate multa bolnaviorilor.
Simona,o sa fie bine..curaj.
O zi faina tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
cris_82 spune:
diana si mie mi-e dor de un mers la padure si kinder lasat sa oboseasca bine de tot ca sa-mi fac si eu sera de cap cu ta-su
lulu pai incep sa se anunte caldurile,asa ca sper sa fie si la voi ultima tura de muciuleti la baiat
giorgi sanatate maxima la copilasi sa treca raceala asta o data
simona super atmosfera ati avut la party ,multi copilasi fain decorat.Sanatate soacrei si recuperare usoara dupa operatie.Capul sus si fi barbata ca o sa fie doar un pic mai greu la inceput cu reacomodarea la munca,apoi o sa fie usor
dodo nu stiu cum pui tu imaginile astea asa cafeloase pe aicea,dar in fiecare dimineata mi se scurg balele
incerc sa tin pasul cu voi dar uneori scrieti asa de multttt, si tocmai cand ma aglomerez eu cu treaba
Dati si la mine pls o gradi.cresa care sa nu fie la naiba in praznic si cat de cat ok la bani ca vreau sa-mi incriu copila ca din iunie o sa fiu si eu la munca pe teren si nu am pe nimeni baza cu cine sa o las
Mirunel terorista
BAZAR
lulu77 spune:
cris, bine ai "aparut"..eu gradi iti pot recomanda numa' din cea cu program normal, adik pana la 12.
in rest..experienta nasoala la una si in rest nu cunosc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
cris_82 spune:
ms lulu,dar eu vreau ceva cu program prelungit ca vom fi la munca noi adultii si cea cu program normal iese din discutie.Am "gasit" eu ceva mai ok,dar e departe tare rau,fac cu masina mea proprie si 40 minute pana acolo,daca nu,chiar mai bine.. .vara mnu ar fi o problema,dar cand e timpul rece si polei si toate cele,cum trezesc eu copilul la 6 dimineata ca sa o duc?
Grele rau cu kinderii..
Mirunel terorista
BAZAR
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 .. .vara mnu ar fi o problema,dar cand e timpul rece si polei si toate cele,cum trezesc eu copilul la 6 dimineata ca sa o duc? Grele rau cu kinderii.. |
ai uitat sa pui la calcul pentru vara turisti ,trafic la greu si aglomeratie
eu nu mai am referinte despre nici o gradi din Ct
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 o gradi.cresa care sa nu fie la naiba in praznic si cat de cat ok la bani |
adica in ce zona? ca la mine naiba in praznic e probabil in alta parte decat pentru altii
diana2242 spune:
Salutare offffffffffffff dar nu se mai duc o data toate virozele si mucii astia?noi mai avem putini dar tot in picioarele goale umblam pe gresie asa ca chiar daca am 24 grade gresia e totusi rece eu umblu cu papuci indiferent de sezon ai mei in schimb nu au atata grija de ei asa ca ii las in pace.Simo frumoasa petrecerea si tortuletul unde l-ai facut si cat costa pe kg?noi anul trecut l-am facut la Grande Brioche ca doar un copil au mami si cu tati dar acum desi nu cred ca imi mai trebuie asa mare ca anul trecut nu vreau parca sa mai dau 70 lei/kg asa ca astept idei.Eu ar trebui sa intru la cura dar nu am atata bunavointa ca Lulu sa fac pt baieti o mancare si pt mine alta asa ca as vrea la o sala a si inca ceva daca stiti cumva unde se poate face in orasul asta un curs de apicultor sunt f interesata.
Pupici si sanatate sa toti virusatii
emaaimee spune:
vin si eu la semnat condica primavara asta.
am trecut de perioda de proba( 6luni) cu bine si am obtinut si marirea de salariu dorita
am petrecut un weekend f frumos, mi-am aniversat sotul si am am avut party sambata, a fost superfun- prieteni, rude: gratar, mancare si iar mancare, dulciuri, tort, bautura, tot tacamul. copii alergand prin casa
sanatate bolnaviorilor si noi suntem un pic raciti/racite.
abia astept sa vina ziua de joi sa mergem la parada de Sf. Patrick! maine trebuie sa imi pictez cupila pe fata ori cu shamrock, ori cu irish flag pt ca au Green Day, se imbraca in verde, maine e party la scoala. apoi au minibreak pana marti. si noi off work pana luni
vremea vad ca nu tine cu noi totusi.
ma duc sa ii citesc povestea de nani(& ea imi citeste una in engl/romana) drei mele careia ii cresc deja 2 dintisori noi.
va pup
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dodo vreau o sorbitura din cafeaua aia a ta..am uitat de turisti si traficul asta fantasic
roxanez ceva mai apropiat dde cumapanca acolo stau eu
diana ai PM
Mirunel terorista
BAZAR
mihaela77O spune:
la multi ani,Lucian de Simona!sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...