Petrecere copii 4-6 ani
Va rog frumos, ca mamici de copii mai maricei, sa-mi dati o idee ce i-ar putea atrage pe ei mai mult in cadrul unei petreceri, petrecere tinuta la un centru de joaca. Ceva sa nu fie prea banal, sa nu-i plictiseasca, ceva atractiv...Ce le-ar suscita interesul la varsta asta?
Raspunsuri
mari78 spune:
Buna,
Cati copii sunt ? Mai multi baietei sau fetite ? Eu daca as face petrecere la un loc de joaca si as vrea mai mult decat locul de joaca cu tot ce presupune el, as chema si un personaj/printesa (sau mai multe, in functie de cost) care sigur i-ar distra si pe cei mai mofturosi.
Eu am "experienta" doar in petrecerile unde sunt mai mult fetite si de fiecare data cand a venit o printesa, toti s-au simtit minunat ! Ii antreneza la joaca (cu corzi, cercuri, dans, etc) si ii picteaza. Cand nu am avut personaj, chiar daca stam la curte si aveau tot ce isi doreau (tobogan, leagan, castel gonflabil pt topait, casuta, etc), se plictiseau cam dupa vreo 3 ore...
Petrecere frumoasa !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Ilinca_M. spune:
Multumesc foarte mult de raspuns! Noi de fapt nu vom avea o petrecere (adica vom avea curand dar pentru copilasi de 2 ani) dar verisoarea mea va participa la un interviu pentru un post de animatoare la un centru de joaca si trebuie sa se prezinte cu 2 "planificari" de petreceri, una pentru copii de 1-3 ani (unde ma pricep si eu, ca doar suntem in "target":)) deci am putut sa-i dau sugestii) si una pentru copii de 4-6 ani unde habar n-am ce sa-i zic! Ea s-a gandit la variante: personaje costumate (zane, clovni, magicieni etc.), face-painting si nu mai stiu ce zicea, dar se gandea ca poate astea sunt prea banale si poate le vor zice toti candidatii.
De aceea m-am gandit sa va intreb ce ar fi atractiv pentru copii de asa varsta? Sa fie intampinati si distrati de personaje din desene animate? Sau personaje de poveste mai degraba? Ce jocuri le place sa joace? Ce muzica sa asculte? Deci cat mai multe chestii concrete pe care le-ar putea face cineva care vrea sa organizeze o petrecere de 2-3 ore, ca atat dureaza la acel centru de joaca. Eu chiar nu-mi imaginez ce ii distreaza pe copiii de 4-6 ani din zilele noastre
Bebe Beca spune:
Ilinca, de mare efect sunt magicienii la vasrta asta. Succes verisoarei!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)