Lipsa menstruatie aproape o luna

Lipsa menstruatie aproape o luna | Autor: alexa1986

Link direct la acest mesaj

Fetelor va rog sa imi dati un sfat.Problema mea este urmatoare:
Ultima menstruatie am avut-o pe data de 12.01.2011.Am sunat doctorul si mi-a spus sa i-au 10 zile utrogestan si daca nu imi vine menstruatia sa ma duc la el pe 14 martie.Am luat 10 zile utrogestan si nu mi-a venit.Test am facut acum o saptamana, l-am facut seara si a iesit negativ(nu stiu daca era prea bun).Ce ar putea fi??

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Incearca sa faci testul dimineata la prima ora, prima urina.
Eu cand am facut testul am facut seara dupa ce bausem destule lichide si a iesit negativ. Am repetat peste cateva zile dimineata cu prima urina si a iesit pozitiv. acum are 1 an si jumatate aproape:)
Incearca testul Barza. Mie mi se pare printre cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Sau Sure Check sau Blue Clear. Mie imi suna a sarcina in toata regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am avut si 4 luni de pauza menstruatie. Si nu era sarcina. Ai ovare polichistice? La mine aia era cauza ... si mi-a dat dr. niste pastile ca sa imi vina menstruatia. Oricum, mergi la dr., cu sau fara sarcina.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bradraisa spune:

Daca iti doresti un bebe, ai rabdare si fa ce a spus doctorul, in plus testele de sarcina nu strica dar ar putea dauna psihic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri,
Bradraisa ai dreptate, de aceea evit sa fac teste de sarcina pentru ca ma demoralizeaza.
Abramburika in noiembrie am fost la ultimul consult si totul era in regula ovare curate, papanicolau bun, menstruatia venea ceas la 35 de zile, iar acum pauza.
Danuta sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii.
In weekend am de gand sa fac testul de sange daca intarzie sa apara.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Fetelor am facut un test de sarcina sambata dimineata si a iesit tot negativ.Deja incep sa ma ingrijorez :(.
Oare de la ce sa fie intarzierea asta asa de mare???Tin sa mentionez ca nici acum nu mi-a venit menstruatia.

Mergi la inceput