Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Ceci, bine ai venit printre noi. Sa stii ca greturi aveai si daca era un singur bebe in burtica. Eu am sarcina gemelara, iar greturile le-am avut pana la 12 saptamani, dar fiecare organism reactioneaza diferit. Ai facut FIV, de ai tripleti ? Eu zic sa fii optimista, sa ai incredere in medicul tau, sa tii legatura cu el, sa stii ca-l poti suna la orice ora din zi, iar asta te va ajuta foarte mult.
Bafta in continuare cu sarcina, sa scapi repede de greturi...
Te asteptam sa ne povestesti cand ai timp cum te mai simti.
35+ viitoare mami de 2 baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:


Ma refer la cea galbena cu ratuste, dar ai mai multe in ultimile poze trimise, cu piciorus si capse pe fata, din bumbac ma intereseaza.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Buna fetele.
Sunt in cautare de scaune de masa si vreau sa va intreb ce fel de scaune de masa ati folosit la copii? de la cate luni? As vrea ceva practic si care poate fi folosit cat mai multe luni, dar nu ma hotarasc la un model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

CECI, e normal sa ai greturi. La sarcinile multiple, simptomele sunt mai accentuate, dar nu-ti face griji! Vor trece. Mie mi-a fost rau cam 1 luna, din sapt. 9 pana in sapt. 13.

VISS, ma gandesc ca deja ai nascut. Sa stii ca si aseara m-am gandit la tine. Sa va dea D-zeu sanatate!

Pupici dulci!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariadan

Buna fetele.
Sunt in cautare de scaune de masa si vreau sa va intreb ce fel de scaune de masa ati folosit la copii? de la cate luni? As vrea ceva practic si care poate fi folosit cat mai multe luni, dar nu ma hotarasc la un model.


Buna,

eu le-am luat scaunelewww.littlebaby.ro/695--scaun-de-masa-mambo.html" target="_blank">acestea,mai mult pentru jucaria atasata,ca la noi la inceputuri masa se lasa cu "cantec" .Masuta cea mica,cea atasata pe picior nu am folosit-o niciodata,nici nu am montat-o. Se curata usor.Noi,odata la 3-4 luni ne petrecem cate o luna la parintii mei in alta localitate si atunci ne luam cu noi si scaunele de masa ... nedezmembrate ocupa destul de mult spatiu in portbagaj.Exista multe modele de scaune de masa pe piata, mai ieftine,mai usoare,mai etc.... eu nu am facut neaparat cea mai buna alegere,dar asta a fost optiunea mea la momentul respectiv..... acum ma gandesc daca sa investesc sau nu in modelul de scaun care se prinde de blatul mesei...


Dragos si Eva _30.11.2009


mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ceci bine ai venit. Eu nu am avut de exemplu greturi de loc..Asa ca nu e o regula. Uau tripleti, FELICITARI! Sa stai linistita ca va fi bine. Starea psihica influenteaza mult cum decurg lucrurile. Mai povesteste de tine! La ce dr esti? ce spital? Ai fiv? sau natual trei dodata?! ce emotionant, trei bebeeee!

Camelia-noi am avut noroc si am primit marea majoritate de hainute, si din America de la niste cunostinte, si de la cumnata care ara fata mare acuma. Sau care coleg la servici la dady mai auzea pac ne dadea sacosi cu haine.Aia cu rate galbena e Carter's , e primita din state.
Astea cu labe si capse sunt cele mai bune sa stii, ca ii pui body pe dedesubt si salopeta pe deasupra si se si schimba bebele usor.

La un moment dat ma cam suparasem ca toti ne dau haine, si ca unele erau maari..da acuma ma bucur ca vad ca costa f muult, si haine schimbam in fiecare zi la baita de doo ori-deh doo pufe,si deci cat de multe ai avea o sa ai impresia ca nu iti ajung.. Asa ca daca cineva vrea sa iti dea iti recomand sa accepti cu draga inima pt ca vor ramane mici asa repede...
Acuma am cateva sacosi cu haine mari asteptand pufele sa se lungeasca si aici si la mama. Ce bine!
In rest mai cumparam si eu, dar putine asa si de drag,mai ales deastea la fel. Ca sincer nu avem haine la fel deloc..

Ne pregatim in sfarsit sa iesim si noi afaraaa! Ca nu mai e vant. De maine lucra dady si nu mai iesim iarasi

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna fetelor!sper sa va mai aduceti aminte de mine..
Am fost ieri la morfofetala de trim 2 si medicul a zis ca gemenii mei sunt suspecti de sindromul tranfuzat - transfuzor .stiti ceva ? orice informatie este binevenita.si unul are cordinul bivascular adica doar o artera si o vena.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatie ar fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Am uitat sa va spun ,sunt in sapt 23 si unul din ei are 437g si cel mare 605g .diferenta dintre ei nu este f mare ?raportata la perioada sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

MISSPII, am auzit de acest sindrom de la dr. mei. Imi pare sincer rau!
Dar medicul nu ti-a spus ce e de facut? Mie intr-adevar mi se pare cam mare diferenta, dar eu nu sunt specialist. Asadar, trebuie consultat cineva abilitat in domeniu.
Din cate eu imi amintesc, dr. meu mi-a spus ca exista remediu pentru a fi viabili amandoi.

Sanatate multa la toti 3!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceci25 spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri si incurajari.Am 35 de ani si am facut fiv la biogenesis fetility center si din 4 embrioni s-au prins trei, din prima incercare. Ma simt cu adevarat binecuvantata ca s-a intamplat acesta minune, adica 3 minuni!!!As vrea sa ma supravegheze pe timpul sarcinii Dr Poiana care la inceput mi s-a parut genial dar la ultima ecografie am fost putin dezamagita....nu prea a avut timp de mine....poate sunt eu exagerata, dl dr fiind foarte ocupat... dar am o mie de inrebari si am nevoie de o gramada de informatii medicale care imi lipsesc.
Dupa doua saptamani de stat la pat azi a fost prima zi in care m-am simtit putin mai bine.....sper ca luni sa merg la munca sa nu mai stau acasa sa ma gandesc la tot felul de prostii.

Fetelor sunteti geniale si va multumesc inca o data!

va pup pe voi si pe bebeii vostrii

Mergi la inceput