Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani David Andrei!!!

Sa fii sanatos, fericit si norocos!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Spor la pregatirile de aiversare tuturor mamicilor.
Maine imi fac si eu lista cu ce voi pregati, am aflat si unde pot comanda tortul. Trebuie sa spun ca deja ma stresez, pentru ca e un eveniment atit de important si pe de alta [parte pentru ca asa e firea mea...

Sunt sigura ca totul va iesi perfect!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani David Andrei! Iti urez sa ai parte de o viata presarata de multe bucurii, iubire, realizari si multa sanatate! Pupam iepurasul si mamica!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Sensibila! Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani Theodor Stefan de ate_09,Tanya Ioana de bluekidoo, Tudor multa sanatate,fericire voiosie si noroc in viata

la multe lunite Cezar de CastelanaC multa fericire,voiosie,sanatate

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani urmatorilor iepurasi ce au implinit si implinesc azi 1 anisor

Eric Andrei, David Andrei,Theodor Stefan , Tudor si Tanya Ioana

sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Astazi se implineste 1 an de cand o minune ne-a implinit viata de famile, fericirea noastra a sporit odata cu aparitia minunii noastre.. La multi ani minune mica! Sa fi sanatoasa si cel putin la fel de fericita pe cat suntem noi ca te avem!

La multi ani si iepurasilor TudorStefan si Tudor! Sa aveti parte de sanatate si fericire pana la batranete!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata fetelor!

ieri am lipsit de la apel caci aici a fost zi de carnaval asa ca ne-am dus in centru sa vedem carele alegorice. ne-am distrat f bine si am dansat cu musiu in brate care era tot un ritm si dantzuia de mama focului si cand il puneam in carucior

Am ramas restanta cu felicitarile ptr DELIA 13 si puiul ei

LA MULTI ANI DRAGA DAVID ANDREI ! SA AI O COPLARIE SENINA , FERICITA SI SA ADUCI MII DE BUCURII PARINTILOR TAI! SPER CA ATI AVUT O PETRECERE REUSITA SI UN TORT DELICIOS

Astazi vad ca avem multi iepurasi de sarbatorit!

LA MULTI ANI FERICITI DORESC LUI THEODOR STEFAN DE ATE , TUDOR SI TANYA IOANA DE BLUEKIDOO

Sa aveti o zi superba si cadouri pe placul puilor

BLUEKIDOO - cum mai e arcada Tanyei? imi pare rau ca tocmai de ziua ei se prezinta lovita in aripa dar bine ca s-a lasat doar cu umflatura si n-a fost mai rau! eu stiu ca unguentul de galbenele ajuta la refacerea rapida a vanatailor, ptr umflatura ceva rece cred...dar banuiesc ca ai facut asta deja imediat dupa incident!

Gata cu vorbitul ca ma trage musiu de bluza. trebuie sa mergem la smarket caci avem frigiderul sexi rau.

Un weekend superb va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! TANYA IOANA!

Sa cresti mare si sanatoasa puiuta mica si mult dorita, sa ai viata toata plina numai de bucurii si multa fericire!

Mami sa te bucuri de printesa ta si sa fi-ti fericiti toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI THEODOR STEFAN!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput