A inceput o noua campanie de constientizare cu privire la protejarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Este singura rezervatie naturala de o mare complexitate din Europa si din pacate se tot distruge. Gunoi aruncat aiurea, braconajul, sunt doat 2 exemple de amenintari. Proiectul “Delta Dunarii-paradisul aproape pierdut!” isi propune sa contribuie la conservarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii prin activitati de informare si constientizare a principalilor actori: comunitatile locale, operatorii economici, turistii, publicul larg si factorii de decizie la nivel local, regional si national. E finantat prin POS Mediu (fonduri europene). Eu n-am apucat sa merg in delta si imi pare rau. Sper sa reusesc anul asta. Voi ati fost in Delta? Cum vi s-a parut? Ce recomandati?
Si eu as vrea sa merg ,dar nu stiu exact ce traseu sa fac ,ce trebuie vazut ,tinind cont ca noi nu sintem pescari.Copilul are 7 ani.Parca as merge in primavara ,poate nu-s asa multi tintari.Cite zile ar trebui sa aloc?In vacanta asta dinainte de paste ar fi indicat?
De ani de zile-mi doresc sa ajung in Delta, nu stiu de ce nu ne iese niciodata sa ajungem acolo, zici ca ar vreo insula exotica si extrem de scumpa. Poatre m-as mobiliza eu si i-as mobiliza si pe ceilalti, sar problema este ca stiu ca in Delta conditiile sunt de 2 Stele cu minus
Gasesti conditii ok, dar la preturi mari. Eu am fost in TB la Cormoran. Cazarea ok, masa buna, piscina pt baie, posibilitate de inchiriat barca pt plimbare. Cu familia am fost in Sulina ca sa am si acces la mare. Si de aici poti inchiria barci pt plimbare.