Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!
Raspunsuri - Pagina 18
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 neata!!!!!!!!!!!!! Sorina vazut pustioaica...........e de bine!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
...inseamna ca suntem pe calea cea buna..probabil ca o sa mai dureze pana se echilibreaza complet...ea are si capsorul usor spre mare...49 cm perimetru cranian la 1 an...ma gandesc ca ii este greu sa-si tina echilibrul...Bine ca e de bine, saru-mana!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
neatza!
ayanna, mancat singur... Kay mananca singur cu furculita! si nu ne murdarim... prea tare, mai mult in jurul gurii ca nu nimereste gaurica tot timpul... adica si eu ii dau dar prefera si singur, si-si ia bucati mari, si eu i le fragmentez...
azi dimineata circ... taica-su i-a luat telefonul din mana (ca trebuia sa se duca la servici), prima reactia a fost de tzipat, apoi s-a resemnat si a intors capul si statea cu el intors ostentativ si cu buzuca pe dos normal (ca si cum ar spune ca "nici nu vreau sa ma uit acum la tine") si se uita doar piezis cu coada ochiului sa vada reactia lui taica-su... deci avem si un bebelus bosumflat, suparacios, nu doar urlacios...
dece, Ela vroia sa faca liceu militar si ma exaspera in ultimul hal... (cineva le facuse reclama in scoala), dar si-a dat seama singura ca nu are conditia fizica pentru asa ceva (platfus si oboseste pe distante ceva mai lungi si o dor picioarele)... aaaa, si socrul meu (pe care nu l-am cunoscut niciodata) a fost militar de cariera, ofiter... dar pe sotul meu nu l-au omorat cu instructia pe acasa, dar stiu ca se adresa parintilor cu "dumneavoastra"...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani Gratiana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita neatza! ayanna, mancat singur... Kay mananca singur cu furculita! si nu ne murdarim... prea tare, mai mult in jurul gurii ca nu nimereste gaurica tot timpul... adica si eu ii dau dar prefera si singur, si-si ia bucati mari, si eu i le fragmentez... |
Oaaa, bravo Kay!...singur cu furculitza...
...are mami baiat mare!Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
...inseamna ca suntem pe calea cea buna..probabil ca o sa mai dureze pana se echilibreaza complet...ea are si capsorul usor spre mare...49 cm perimetru cranian la 1 an...ma gandesc ca ii este greu sa-si tina echilibrul...Bine ca e de bine, saru-mana! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
clar merge! si noi am avut o problema cu data in calendar ca nu stiam cand sa tercem evenimentul ca tentative a avut de la 11 luni, dar am zis ca vom considera mers abia cand va putea face mai mult de 3 pasi, sa-si tina echilibrul singur, sa stea mai mult copacel... si asa am ajuns sa zicem ca merge abia la un an si o luna... nici acum nu merge toata casa, doar pe distante scurte, 1-2 metri, dupa care se intampla ceva, pica in fund, il ia cineva pe sus... Ela insa il alearga si li ii place ca moare de ras... il tine de manute si il ia la pas alergator pe distante de 3 metri dus in intors (exercitiu inainte de somn pentru un somn linistitor si rapid).
Iris merge chiar mai bine decat Kay! deci merge!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:

La multi ani Gratiana!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
clar merge! si noi am avut o problema cu data in calendar ca nu stiam cand sa tercem evenimentul ca tentative a avut de la 11 luni, dar am zis ca vom considera mers abia cand va putea face mai mult de 3 pasi, sa-si tina echilibrul singur, sa stea mai mult copacel... si asa am ajuns sa zicem ca merge abia la un an si o luna... nici acum nu merge toata casa, doar pe distante scurte, 1-2 metri, dupa care se intampla ceva, pica in fund, il ia cineva pe sus... Ela insa il alearga si li ii place ca moare de ras... il tine de manute si il ia la pas alergator pe distante de 3 metri dus in intors (exercitiu inainte de somn pentru un somn linistitor si rapid). Iris merge chiar mai bine decat Kay! deci merge! |
Multumesc mult...Eu eram in dubiu oarecum, ca pasi asa, cate doi, trei...face tot de vreo luna...Si tot asa am zis, ca o sa spun ca merge, cand o merge si ea vreo catziva metri ..Deci consemnez 3 martie, 1 an si 9 zile...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Neatza...
Sorina
pt coffee. N-am vazut inca filmuletul (nici nu stiu daca pot
) dar te cred pe cuvant, asa ca zic si eu:
BRAVO IRIS !!!
lumea e a ta....
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
blue_flower spune:
Neata fetele,
Parerea mea e ca armata nu cladeste si defineste un barbat.
Sotul meu nu a facut armata. Dar nu de asta zic. Pentru mine barbat inseamna sa se descurce singur la toate. Dar toate.
Stiti ce l-a facut barbat? Faptul ca a locuit singur mai mult de 1 an. Singur, absolut singur. Parintii la 250km. El isi spala hainele, el face curatenie in garsoniera, el calca camasile si pantalonii, spala lenjeria, spala geamurile, facea mancare. Bine, poate nu le facea pe toate f bine si mi-a zis ca mai chema pe cineva sa il ajute la curatenie, dar grija ca trebuie sa se duca la piata, ca trebuie sa puna rufe la spalat si ca trebuie dezghetat frigiderul ca avea unul vechi fara no frost...toate astea l-au transformat intr-o persoana mult mai responsabila decat era inainte.
Eu l-am cunoscut si inainte si dupa perioada de singuratate.
Inainte nu punea mana pe nimic. Ca na, avea prietena....pe post de menajera. Acum? Acum face cot la cot cu mine tot ce e nevoie de facut in casa si in gradina.
Responsabilitatea e cea mai importanta, nu dormitul in zapada, garzile, umilinta, frustrarile, sa nu raspunzi la urlete si ordine tampite, etc,etc. Asta e parerea mea, nu inseamna ca persoanele care au facut armata nu sunt barbati sau toti cei care nu au facut-o sunt sigur barbati. Nu, eu zic doar de cazul pe care il cunosc.