Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

corry, ma bucur pentru tine ca esti calma si senina.
sincer, chiar am apreciat mereu persoanele relaxate care nu se consuma din nimic, sau reusesc sa se detaseze suf. cat sa se controleze.
eu de cand ma stiu am avut o fire patimasa.
e drept ca nu m-am manifestat pana acum, la modul negativ, dar acum chiar am luat-o razna.
si cred ca s-a acumulat ff multa oboseala si nervi, pt ca de 2 sapt jumate stau cu casa plina de moloz, n am baie si ma spal la bucatarie si asta ma oripileaza, s-au dus extrem de multi bani pt casa si am impresia paranoica ca pt copil nu mai ramane nimic si nimeni nu se gandeste si la el, doar la renovarea casei.

sotul meu ma intelege, asa cum si eu il inteleg pe el, cand are toane.:)

nu mi-ar fi placut sa am in jurul meu oameni rigizi si seriosi care sa se uite in gura mea, la fiecare perla pe care o scot si la prima eroare sa ma faca pachet si sa ma trimita la mama. dc ne iubim, ne acceptam fiecare cu calitati si defecte, pentru ca eu ma stiu pe mine, sunt cainele care latra si nu musca, sunt suta la suta pentru sot si pt familia noastra si el stie asta, de asta nu se sperie de niste chitaieli de femeie gravida si plangacioasa.:)
dc s ar uita in gura mea de cate ori o deschid, ar insemna sa divortam de o suta de ori pana akm.

dar lumea se compenseaza prin faptul ca exista si femei calme, rationale si intelepte.:)

legat de sarcina, da, chiar am simtit nevoia sa fac toate acele ecografii si pana acum nu m-am bucurat mai deloc de sarcina, pentru ca nici nu reuseam sa cred ca voi reusi cu adevarat. poate mai tarziu o sa mi para rau ca n-am reusit sa ma bucur de ea cu calm si seninatate, dar asta ar insemna sa mi para rau ca exista si asa sunt eu. oricat as vrea, nu ma pot schimba. si m-am invatat cu mine asa. o alta babyblue, mi-ar da de gandit.:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alina, n-am inteles de ce te-ai suparat, eu la prima sarcina mi-am dorit din tot sufletul sa fie fetita, intotdeauna m-am vazut mama de fetita. Nici eu nu cred c-am felicitat pe cineva pentru culoarea caruciorului, tocmai ca sa nu sar peste...Astfel de incidente se mai pot intampla, mai incolo apar supararile legate de felicitatul de rigoare la fiecare noua lunita implinita

Savvy, corect! Pana la un an nu-i intereseaza in ce culoare sunt peretii sau ce personaje au pe ei. In plus, te trezesti ca puiului putin ii va pasa de zanele de pe pereti, cum a fost fii-mea, ea era fan Pocoyo si Miffy, de care nici n-auzisem inainte sa nasc. Ce m-am mai stresat cand avea copilul vreo luna sa-i comand o steluta care facea luminite si ursuleti pe tavan pe un fundal muzical placut, cand a sosit nici macar nu vedea pana acolo. Am folosit-o incepand de pe la 10 luni pana pe la trei ani, intr-adevar a fost de baza la adormit. Steluta "Vise placute", o recomand.
Ce cumperi si ce e strict necesar depinde numai de tine, de banii disponibili, de tipul de parenting pe care-l vei aborda, si care exista deja, e undeva acolo si va iesi cat de curand la suprafata. Eu cred ca e inutil sa cumperi pompe de san, biberoane anti-colici, formula, sterilizator si suzete daca intentionezi sa alaptezi. Alte fete se tem de nereusita si vor sa le aiba in casa.
Patuturi bune si frumoase sunt la IKEA la preturi mai mici decat in alte parti. Eu am carucior MagEngland, este foarte comod, am dat 5 mil pe el in 2007, nu mai stiu cat o fi acum.
Eu nu cred ca o mama la primul copil poate sa aiba strans tot ce-i trebuie, cand va veni copilul sigur va mai aparea ceva.

Florina, TT intre 14-18 saptamani, eu n-am facut chiar la 14, am zis sa mai creasca sa se vada mai bine la eco

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Referitor la subiectul cu "ignorarea".
Nu am sentimentul ca sunt neglijata sau ignorata.
Am observat ca mie imi raspunde x,y, eu raspund la z,q.
Fiecare cum prinde sau cum se pricepe.
Nu consider ca sunt "bisericute", doar ca suntem foarte multe.
Pe mine m-au ajutat foarte mult pozele comune, pentru ca acum imi este mai usor sa va retin: va asociez id-urile cu chipurile (ale frumoase si burticoase )

15+cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Am avut o dicutie mai aprinsa acum cu sefa mea(care imi e si nasa de nunta si viitoare nasa a copilul,cand ma cununat nu era sefa mea)si printre altele i-am zis sa faca cum vrea ea ca oricum eu in 2 luni plec..si a fost foarte socata si dezamagina sa auda ca imi iau prenatal :(((

chestia asta ma adus intr-o stare de kk maxim...de 8 ani sunt in frima asta am muncit pe branci..am facut miiii de ore suplimentare neplatite ..compromisuri maxim...plus ca stie de cati ani ma chinui sa am un copil si cat de mult mi-l doresc...mi se pare sf... nu pot sa cred...asta e :(

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

imi pare rau pt tine, sincer.
sa stii ca majoritatea oamenilor NU inteleg pe cei care reusesc greu sa faca copii.
considera ca grija lor sau anxietatea sau orice alt sentiment, este un moft si suspecteaza femeia ca e nitel isterica. sau ca se rasfatza singura.
cel mai bine e sa te menajezi pt copilas. am o colega dar din exces de zel, a stat si peste program la serviciu si a nascut prematur la 7 luni, la final.
parerea mea este ca doar copilul tau este acum o prioritate.
iti doresc sa te impaci cu nasha si sa fie iar totul bine!

_

15+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

lisa daca vrei rochite iti fac pe cand vii in tara, doar sa imi dai masurile anei

eu am deja 2 pompe de san, ca prima data am mers pe laptele de mama vine de la natura si am dat gres, de data asta pompez din prima zi dupa nastere cat pot eu de mult.

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

si cu neraspunsul#536; eu de ex raspund doar la ce stiu. nu am facut tt dau dt sau amnio asa ca nu stiu despre ele, nu zic nimic. da nu inseamna a nu bag o persoana in seama, decat sa zic vreo prostie tac mai bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Referitor la subiectul cu "ignorarea".
Nu am sentimentul ca sunt neglijata sau ignorata.
Am observat ca mie imi raspunde x,y, eu raspund la z,q.
Fiecare cum prinde sau cum se pricepe.
Nu consider ca sunt "bisericute", doar ca suntem foarte multe.
Pe mine m-au ajutat foarte mult pozele comune, pentru ca acum imi este mai usor sa va retin: va asociez id-urile cu chipurile (ale frumoase si burticoase )

15+cu si

ar mai trebui sa ma supar eu acum, ca am propus sa ne vedem si ne-am vazut doar 4 fete.:)) sa ma simt ignorata si neapreciata pentru intentia mea.:)

fetelor, eu cred sincer ca e ceva hormonal in supararile astea.:)

corry, da ne reteta de calm si seninatate!!!

_

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Babyblue
eu ma stiu pe mine si ma cunosc pe mine ... sunt foarte convinsa ca daca nu "munceam" 3 ani aproape sa reusim sa avem acest copil , eram mult mai relaxata .
am fost la peste 5 medici ce ne dadeau sanse de 1% sa avem propriul nostru copil...este cumplit fetelor, sa ti se spuna ca nu poti avea copilul tau in viata asta ...cititi despre azoospermie, cu asta ne-am confruntat.
Si sincer , frustarile si grijile, si teama si toate s-au acumulat in acesti ani,incat acum sunt disperata sa stiu oricand si la orice ora ca bebe este ok , asta nu inseamna ca devin obsesiva , este doar o grija exagerata , pe care o recunosc , dar nu imi pot permite, sa zic asa , sa merg mai rar la doc, nu pot dormi noaptea de griji .
La noi poate este singura sarcina si sansa pe care ne-a oferit-o Dumnezeu !!!
scuze ca m-am lungit dar am vrut sa vedeti si un punct de vedere al altei persoane ce nu poate trai fara o ecografie saptamanal .

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

adra,eu am 2 prietene cu patuturi de la Ikea si nici una dintre ele nu este multumita. Sunt ieftine si calitatea este cum este. Sunt bune pentru primul an,nu sunt rezistente deloc. Nici una nu mai folosesc patul acum la varsta copiilor de 2 ani.
Eu cred ca in patut se poate investi,Ana are un patut care ii va fi bun pana la 4-5 ani,dupa care in pat normal,nu cred ca am sa o las atat pe Ana in patut ca vine bb si il ia.
Deci noi ne-am hotarat:
vine mama la noi pentru 3 luni,din pacate mama sforaie de stie tot Chicagoul(e de la varsta plus ca e mai grasuna),asa ca vom dormi noi toti,inclusiv bb in camera ANei,care e cea mai mare si mama la noi in dormitor. Initial am vrut ca mama sa doarma cu Ana in camera,dar ne riscam ca Ana sa nu doarma toata noaptea . Sper sa nu fie vreo problema.
Pentru burtoasele care au deja copii,cum si unde veti dormi??

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

eu am zis deja ca ii pun in aceeasi camera, daca vad ca chiar nu se poate mutam juniorul in living si gata. cand doarme toata noaptea il mutam inapoi in camera lor

Mergi la inceput