Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:

Este adevarat este cel mai bine sa faci TT in sapt 18?
_
15+

habar n-am. dar ti-am raspuns

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Iti voi ramane vesnic datoare!

Laura -asta a fost faza zilei

eu am facut TT la 16 sapt si 3 zile ..medicul mi-a zis ca pot sa il fac intre 16-18 sapt

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_
15+

Poze Daniel

Mamici din Iasi

vezi ca salvez pe undeva pagina sa nu te faci ca uiti

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Babyblue...opa se pare ca tot raul spre un bine ! ma bucur tare mult ...eu incerc sa nu imi mai fac ganuri negre ca de ceva vreme, sapt asta , ma gandesc ca daca bebe numai este la locul lui ? daca pierd sarcina trebuie sa sangerez sau nu este obligatoriu ?? banuisc c tot gargaunii isi spun cuvantul .
Alinafilif ( daca nu gresesc ) dar uit de la o vreme ( si nu este batrantea :D) nu cred sincer ca are rost sa o iei personal , dar daca asa este interpretarea este gresita . Uite si eu tot fetita o sa am si chiar m-am obisnuit cu ideea incat daca vine doc si imi zice de baietel o sa ma obisnuiesc mai greu , cu toate ca u sexul copilului conteaza , mai important este sa fie sanatos, sa vina la termen iar noi sa invatatm cat mai multe .
Asa ca te rog nu te supara si nici nu pune la suflet si ca sa te convingi ca suntem fete de gasca te invit special la urmatoarea noastra intalnire, sa ne poti cunoaste si personal
iti doresc si eu sarcina usoara in continuare si sa aduci pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Citat:

vezi ca salvez pe undeva pagina sa nu te faci ca uiti

Poze Daniel

Mamici din Iasi

[/quote]

M-ai prins! Voi uita, iti garantez! Astazi am crezut toata ziua ca suntem in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Va multumesc ca m-ati "felicitat" pentru fetita. Am observat ca pe acest forum daca nu scrii zilnic nu esti bagat in seama, oricum va doresc sanatate la toate si bebei sanatosi.Probabil m-ati fi felicitat daca aveam baiat?

18+
Imi cer scuze ca te-am sarit . intr-adevar care scrie mai mult poate ca e tinuta minte mai usor. SA stii ca eu imi doresc mult fetita asa ca felicitari din partea mea si nu te supara ca suntem mai uituce uneori

20+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari alina!

nu o lua personal, se scrie atat de mult aici incat uneori mai sari cate o postare, doua, nu din rea vointa.

este absolut superb ca ai fetita si cred ca orice mamica isi dorest fetite. nu cred ca erai felicitata neap pt baietel.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

babyblue cred ca daca reactionam asa, insarcinata sau nu, ma ajuta sotul bucuros sa-mi fac bagajele si sa merg la mama .

Sper sa nu te superi pe mine , nu te cunosc foarte bine ca sa-mi dau cu parerea insa stiu ca in general oamenii, chiar si cei ce iubesc foarte tare, sa satura de mofturi la un moment dat .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_
15+

Poze Daniel

Mamici din Iasi

15+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

maine vine patutul, maine vine patutul

abia astept

eu felicit pe toata lumea pt fetite asa in grup, ca recunosc ca mor de ciuda ca numai altii pot, io nu

cu cumparaturile dupa nastere
prima problema va fi timpul, ca poate bebe suge din ora in ora sau mai des si in putinele minute libere o sa vrem sa stam un pic
a doua problema e ca poate nu e perioada de promotii - eu si la carol am luat toate la promotie, am inceput din timp si am asteptat pana la momentul potrivit pt fiecare
oboseala mare dupa nastere

eu sunt mai linistita daa cumpar eu tot, daca apuc sa spal si sa calc toate hainele inainte (dupa nu mai fac sporturi din astea extreme), sa pot apoi sa stau linistita. dar acuma am noroc ca am deja multe lucruri.

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc fetelor pt felicitari
Eu TT l am facut la 15 saptamani si 4 zileLAura sunt de acord cu tine chiar daca sunt la primu copil si sunt foarte entuziasmata..nu am inceput sa cumpar nimik si nici nu am de gand ...la patut ne am hotarat amandoi ce model si o sa l cumpere el cand eu am sa fiu la spital ..depinde..la hainute ma abtin cu greu dar mai bn astept sa iasa bb

19+

Mergi la inceput