Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Salutare.

Daca tot e timpul prezentarilor, ia sa zic si io: sunt Adriana, 27 ani, casatorita de 2 ani jumate cu un sot egiptean. Ne cunoastem si iubim de aproape 6 ani. Eu varsator el berbec. Asistent social de meserie la o institutie publica, so..functionar sarac. El prof de meserie, insa e mai pasionat de termopane la momentul asta.
Nu suntem casatoriti la biserica nici noi, tot din considerente religioase, doar ca la noi diferite de ale lui Ireth. Al meu sot e musulman, iar eu ortodoxa, deci slabe sanse ca biserica sa accepte un mariaj de genu asta.
Inca stam cu parintii ce ne toaca cu totul. Da, nu l-au acceptat pe deplin si tot ne gasesc bube in cap.
Dimineata chiar a rostit tatal meu "Abia astept sa-i fugaresc si pe astia de aici" adica noi. In timp ce ma imbracam pentru serviciu am auzit replica si incercam sa ma stapanesc sa nu plang.
Cand am iesit pe usa mi-au si puscat lacrimile si mi s-a pus un nod in gat.
Clar o zi aiurea mi se arata.
Singura mea alinare sunt copilul si sotul care ma mir cum mai rezista presiunii.

Sa aveti o zi faina, macar voi daca nu eu.

19 +

Imi pare rau ca treci prin asta. Aveti vreo iesire? Va puteti oare permite sa va mutati cu chirie? Venirea copilului probabil va inrautati situatia.
Te inteleg f bine, noi am stat 3 luni la socrii la Bz, unde eu am acceptat sa merg in ideea ca sotul meu e singurul lor copil. Dupa 3 luni de tensiune, vroiam sa plecam, dar ne-au grabit ei, dandu-ne afara

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

ireth- biserica ...ce subiect sensibil ..la fel sunt si eu...cred in d-zeu ..dar biserica si d-zeu nu au nici o legatura ..una e credinta cealata e afacere....parerea mea
noi ne-am cununat la biserica la insitentele mamei...mama pt mine e sfanta si nu as face nimic care sa o supere si atunci am facut si asta.

Sa va zic si eu cateva cuvinte despre mine: am 32 ani , casatorita de 8 ani, sotul face anul asta 38 de ani mai exact sambata:) prima facultate administratie publica -nu am profesat niciodata...lucrez de 12 ani in domeniul IT de 8 in aceeasi firma...acum 4 ani am inceput sa cochetez cu psihologia si mi-a placut asa de mult incat am facut si fac de psiho initial am, zis ca sa doar pt mine...pe urma imi doream din ce in ce mai mult sa profesez si asa am ajuns sa fac o formare de 4,5ani in terapia familie...mai am un an si o sa pot sa imi fac cabinetul meu...intre timp am ramas la slujba veche si mai fac voluntariat ca psiholog pe la diverse institutii(asa ca sa nu imi ies din mana pana imi fac cabinetul meu:). multi mi-au zis ca sunt nebuna sa imi schimb meseria acum cand deja am o cariera in it si imi merge super bine..dar imi place asa de mult cealalta incat chiar nu am intereseaza ca practic o iau de la zero la varsta asta...si ce e mai important sotul ma sustine...si el este arhitect IT de 20 de ani munceste la aceeasi firma.
ne dorim un bebe din noaptea nuntii dar pana acum nu a fost sa fie

asa ca babyblue daca ai pe acolo pacienti care au nevoie de terapie treimite-i la mine

cam atat ca m-am lungit

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

ohoo si cati am! faci si recuperarea pentru afazie?
teste neuropsihologice pentru demente?
terapia durerii (ma refer la durerea neuropata, in cazul meu)...

hai, fa ti mai rpd cabinet si colaboram!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Salutare.

Daca tot e timpul prezentarilor, ia sa zic si io: sunt Adriana, 27 ani, casatorita de 2 ani jumate cu un sot egiptean. Ne cunoastem si iubim de aproape 6 ani. Eu varsator el berbec. Asistent social de meserie la o institutie publica, so..functionar sarac. El prof de meserie, insa e mai pasionat de termopane la momentul asta.
Nu suntem casatoriti la biserica nici noi, tot din considerente religioase, doar ca la noi diferite de ale lui Ireth. Al meu sot e musulman, iar eu ortodoxa, deci slabe sanse ca biserica sa accepte un mariaj de genu asta.
Inca stam cu parintii ce ne toaca cu totul. Da, nu l-au acceptat pe deplin si tot ne gasesc bube in cap.
Dimineata chiar a rostit tatal meu "Abia astept sa-i fugaresc si pe astia de aici" adica noi. In timp ce ma imbracam pentru serviciu am auzit replica si incercam sa ma stapanesc sa nu plang.
Cand am iesit pe usa mi-au si puscat lacrimile si mi s-a pus un nod in gat.
Clar o zi aiurea mi se arata.
Singura mea alinare sunt copilul si sotul care ma mir cum mai rezista presiunii.

Sa aveti o zi faina, macar voi daca nu eu.

19 +

oh, ce rau imi pare...e f dureros ce spui tu.
:(
poate ar fi mai bine sa va mutati intr=o chirie, dc va permiteti cat de cat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

eu va tin contabilitatea

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

cel mai bine este sa stati singuri....pt ca oricat de bine te-ai intelege cu ai tai, tot apar tensiuni la un moment dat. Iar daca nu exista nici macar la inceput intelegere ci de la inceput sunt tensiuni... este si mai aiurea.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 22+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

babyblue, daca as avea vreodata vreo nelamurire pot sa apelez la tine? Cum am mai zis eu fac masterul de neurobiologie ... deci tot cu capul .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 22+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Oau burticutelor cat a ti scris,doar 2 zile am lipsit si am avut de recuperat nu gluma;Felicitari celor care au aflat ce au in burtica si sarcina usoara in continuareAlina u intrebai de greturi,de ele am scapat dar inca mai ,asta e puiutii nostri sa fie sanatosi;va doresc o zi placuta si cat mai frumoasa! 21 Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Salut fetele vorbarete

Eu am dat ieri vestea la servici, seful meu direct s-a facut ca se bucura si mi-a multumit ca i-am spus din timp, seful mai mare s-a prefacut mai bine, atat de bine incat chiar l-am crezut un pic, ba chiar mi-a promis ca ma promoveaza inainte sa plec , chipurile in speranta ca ma voi intoarce mai repede din CIC Cel mai lovita a fost colega mea directa, cu care lucrez si cu care impart sarcinile, ca a presupus ca va ramane si cu sarcinile mele ... Poate are noroc si vor mai aduce pe cineva in locul meu (desi norocul ei nu e chiar norocul meu).

Ca sa ma prezint si eu: am 36 de ani (anul asta fac 37), sunt inginer profil electric de pregatire si chiar profesez in domeniu la o firma de stat, cu satisfactii profesionale minime si salariu mediu spre minim as zice eu); jobul meu este pe domeniu mai degraba comercial decat tehnic, am si 2 mastere pe profil economic.
In paralel cu jobul "stabil" m-am apucat de AVON, intai ca reprezentant, apoi ca si coordonator, si am o echipa de vreo 30 de oameni; motivul a fost curiozitatea in primul rand, apoi ideea de castig suplimentar; nu e mult ca si bani, dar e ceva totusi, si in plus am descoperit ca-mi place foarte mult (si ma pricep) sa vorbesc cu oamenii, am invatat mult despre vanzari si am fost nevoita sa-mi deschid o firma pt a incasa comisionul.
Asta m-a dus la a treia activitate, si anume un mic magazin online tip mercerie, cu accesorii pentru iubitorii de goblen, fire, gherghefe, seturi etc. Asta cred ca este adevarata mea pasiune, chiar daca nu este chiar atat de rentabila dpdv financiar, este un lucru pe care-l fac cu placere si la care chiar ma pricep !

Eu sunt TAUR, sotul este BERBEC, nu va puteti inchipui ce lupte se dau intre noi, aproape in fiecare zi ! Taurii sunt calmi, asezati, cantaresc bine fiecare decizie, in timp ce berbecii sunt impulsivi si se arunca cu capul inainte ! Suntem casatoriti de 8 ani, avem o fetita de 4,5 ani nascuta la 2 zile dupa ziua mea, deci tot TAUR !
Cam atata despre noi ...

Nu mai retin cine a spus ca lucreaza fimo in timpul liber, parca o fata din America ... Pt promovare poti incerca sa-ti faci un site (vezi in semnatura mea modelul), exista site-uri gratuite care iti pun la dispozitie si spatiu, si template-uri si tot felul de aplicatii, pe care sa-l promovezi pe Google sau pe e-bay sau pe unde mai poti. Mie personal blogurile mi se par greoaie, nu prea sunt obisnuita sa lucrez cu ele, prefer un site "clasic".

17+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Am venit de la echo .....a ramas tot fetita ....are 13 cm si 142 grame.
statea turceste si cu o manuta in gurita.

Babyblue....de acord cu caruciorul.....asa gandesc si eu

16 + ........ cu

Bebe

draga de ea ... mi-o inchipui ... pup dulceata

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Burtocik eu cos goblende fapt acum m am mai lasat un pic dar am o clectie de vreo 10 si sunt foarte mandra de ele

cred ca am sa ma apuc din nou..am unu chiar pe terminate

19+

Mergi la inceput