Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Gate fetele ! Fusei si eu la eco
Bebe este sanatos, voios, voinic si bineinteles baietel.

Are aproximativ 500 g (mai exact 489 g) si dupa masuratori este mai mare cu o saptamana....

Am fost la o d-na doctor super. A fost "cea mai" super ecografie facuta vreodata. Mi-a aratat fiecare oscior, fiecare organ...tot, tot. L-a "luat la bani marunti" bine de tot

Si acum prezentarea mea

Anamaria 25 ani (sotul 28), am terminat fac. de biochimie, acum sunt la master la neurobiologie + mama cu norma intreaga .
Suntem impreuna de 10 ani (la iarna facem 11 ), casatoriti de 5 ani si 8 luni .... ce sa mai eu prima pt el, el primul pt mine....si ultimul

Ariana pt tine si pt bubulina. Ma bucur ca totul este bine.

Altceva nu-mi mai amintescsa zic acum....inca sunt sub influenta emotiilor de la eco.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Se pare ca eu sunt cu felicitatul astazi deci......
FELICITARI! Sa fie sanatos si frumos !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 22+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Foarte tare, bravo Laura si Anaemi. Abia astept si eu ecografia de 22s, o sa fie extrem de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Bebe la 21 saptamani si 4 zile

Am ramas cu un mare zambet dupa ce am vazut filmuletul, e incredibil cum m-a emotionat! Doamne ce minuni purtam in burtici, cat de pasnic e acolo in somnul lui! Multa sanatate in continuare Laura!

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Gate fetele ! Fusei si eu la eco
Bebe este sanatos, voios, voinic si bineinteles baietel.

Felicitari pentru baietel si de la mine! Ma bucur ca "fu" asa bine la eco! Ma insel eu sau tu presimteai ca va fi baiat?

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

f frumosLaura
anaemi bv pt baietel. frumos o sa ai:baita-fata-baiat

deci...despre mine: 31 de ani,am terminat TCMul in orasul natal Cluj,am venit in State,deci n-am profesat niciodata unde l-am cunosct pe Cristi. C are 30 de ani,e din Boston/Romania aka Botosani,cu faculattea de geografie terminata plus master. IN prezent eu lucrez la un birou de avocatura,intocmesc acte si am de-a face cu clientii,am grija de asociatia blocului unde locuim, fac pe bucatareasa la biserica noastra din Chicago,plus am un mic business si pe Anusca. Eu racoaica ,C tauras...si zau ca nu imi e rusine cu el la cat e de incapatanat

Nu stiu ce e ala timp liber,singurul timp liber intr-un an este cand merg in Romania si stau cam 2 luni

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Laura .....pup fatzuca aia frumoasa...de baietel frumos
Anaemi...felicitari mami ....am visat eu....sau tu nu vroiai sa afli ce ai ?

16 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

laura , aneemi ma bucur ca bebei sunt bine

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna seara Imi place ca ati fost tare guralive. V-am citit toata ziua dar nu am avut timp sa scriu ca mereu intervenea ceva.
Alina felicitari pentru fetita Ti-au explicat fetele f bine de ce se mai sare peste cate un raspuns.
Felicitari Arianna si tie pt ca este bine fetita si ca sta turceste. Ati prins-o in poza?
Anaemi ce bebe mare aveti. Ai presimtit de azi ca o sa fie baietel
Laura m-a emotionat mult baietelul tau
Babylue, Arianna, Alexia si gasca fetelor care fac eco dese voi unde faceti eco? Eu maine merg la triplu test si mi s-a spus ca daca am facut si dublu test imi vor face analize doar de sange. As vrea sa fac si o eco si la dr mea sunt programate mamici din 10 in 10 minute si sigur nu va avea timp sa-mi faca una amanuntita. Nu am mai facut eco din 31 ianuarie si pana la morfologia de trimestrul 2 pe 7 aprilie mai e o gramada.
Florina eu fac maine TT si o sa am 18 saptamani fara o zi. Vad ca pe mine si la morfo de trim 2 m-a programat la aproape 23 sapt ca zic ei ca se vede cel mai bine cand e mai mare.
Ilida ce e acela Quad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Anaemi, superb, ma bucur f mult pt tine!!! evident, odiseea baieteilor!:) o sa fim cu toate niste soacreee...mama, mama..:D

Laura, felicitari! superb filmul si fatzuca bebelushului! am ramas asa visatoare cand l-am vazut, cred ca ati trait super emotii! abia astept si eu sa-l vad asa in detaliu!!

roxybarbu, esti cea mai tare! pe buna!! eu am ascendent in capricorn, se pune??? ca ador pe cei din zodia asta si femeile sunt super tari, ca si tine! femei hotarate care stiu ce vor!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV
Felicitari Arianna si tie pt ca este bine fetita si ca sta turceste. Ati prins-o in poza?
Babylue, Arianna, Alexia si gasca fetelor care fac eco dese voi unde faceti eco? Mihaela

Merci........din pacate poza nu am k nu ii mergea masinaria
eu fac echo la medical city si medcenter depinde cum este dr.
iar cele importante la dr Pop Adrian -Diagnosis , urmatoarea de morfologie o am la 21 sapt.

Succes maine la TT.

16 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput