Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 18
lorin7774 spune:
buna fetelor
am reaparut si noi dupa cateva zile...am zis ca daca va citesc ma mai inveselesc si eu putin...
pe 1 martie a murit bunica mea (nu i-am zis niciodata altfel decat "mama", pentru ca ea m-a crescut)
Aseara am ajuns acasa si nu reusesc sa ma remontez...ca atare Antonia e super maraita, nu reuseste sa mai adoarma singura, nu mai mananca cum trebuie, am dat-o peste cap de tot... Am carat-o dupa mine peste tot, din cauza de titi, iar acum parca nu mai reuseste sa intre in programul normal.
la ora 4 abia a mancat 100 ml.
Elfica, fiecare avem cate un inger; frumoasa rugaciunea
allexxia_m spune:
Elfica multumim mult pt rugaciunea pt copii in varianta intreaga, eu o stiam dar intr-o varianta mult mai scurta
Ana_o multi
Nici fetita mea nu se intoarce de pe o parte pe alta, se mai intampla dar mai rar. asa ca din intamplare, dar nu face asta cu regularitate si nici nu este grasuta. Cand a facut fix 4 luni avea dublu greutatii de la nastere, deci este in grafic dar nu este mai grasuta.
Eu nu imi fac probl, se va intoarce ea cand va avea chef.
Cei drept eu nu o pun foarte mult pe burtica, eu ma gandesc ca poate este din cauza asta.
Si fetita mea roade tot ce apuca, asta de pe la 3 luni jumatate, de cum a putut sa tina cat de cat ceva in manute.
Si noi astaptam dintisorii, tot cautam semne ale aparitiei, dar cred ca inca nu ii dau, sau cel putin deocamdata este destul de cumintica, nu da semne de agitatie si de suparare cum este deobicei in acest caz.
Va pup mult pe toate, "fara exceptie" !
de Adina Maria
poze Adina
Elfica spune:
Lorin7774: Cu rabdare si odihna, te vei linisti intai tu si apoi si bebe. Ingerasii sa vegheze asupra voastra si sa va ofere pacea interioara de care aveti nevoie! Sunt incercari ale vietii prin care trecem cu totii, mai devreme sau mai tarziu! Nici nu vreau sa ma intreb cand vor veni si in viata mea :( Bunici nu mai am deloc, sper doar sa ii tina Dumnezeu sanatosi pe ai mei cat mai mult timp de acum incolo. Si cat traiesc, sa ii inconjuram cu dragoste, ca niciodata nu stim cand vine ceasul acela... :( Saptamana aceasta a murit o vecina si m-a socat tare vestea, nu imi venea sa cred. Am vorbit cu sotul sa avem si noi grija de ai nostri, sa nu mai vorbim urat, sa ii certam, ca nu stim cum vine clipa si ne pare rau ca nu le-am aratat dragoste... Viata asta stresanta de multe ori ne face mai putin comunicativi, mai nervosi, in loc sa traim in pace si intelegere!
Sper sa iti revii cat mai rapid si sa intrati in programul de somn si masa obisnuite. Suntem alaturi de tine cu gandul!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TINKER_BELL salutare dragelor, Adi, Dana, , multumesc pentru sfaturile referitoare la statul pe burtica. Eu am cam evitat sa o pun pe clara pentru ca vomita in jet la presiune pe cavitatea toracica. O sa incerc inainte de masa, dar atunci nu prea ii arde de exercitii... multumesc inca o data... Ana, sanatate multa lui Daviducu. Daca iei nebulizatorul poti sa incerci sa-i faci aerosoli cu ser; eva nu sta cu masca pe mutrita, dar pediatrul mi-a zis sa-i tin cat mai aproape de nasuc si se pare ca functioneaza... Cred ca ma ii fac si eu cateva sedinte evei, ca a venit cu mucisori de la gradi si se trezeste noaptea din cauza de nas infundat. Azi noapte am facut "schimb" de copii, eu am dormit cu eva si tati cu clara. S-a trezit tati foarte odihnit, bebelusa doarme muuult mai bine ca soru-sa... Va las cateva poze de la botez, eu am fost cam nemultumita de ele, dar mai strangem de la prieteni... https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/BotezClara# Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Ti-ai botezat fetita la biserica la care m-am rugat sa raman gravida.Acolo vreau sa merg cat de curand sa-i sfintesc lui Robert Alexandru o icoana pictata de o cunostinta cu Sf Alexandru
douradoudou spune:
girls cu bb 2 sau 3 sau 4 ..spuneti-mi si mie :2 puncte albe pe gingia de jos insemana dinte??daca da..in cat timp cresc..miso are asa de vreo 3 saptamanai..saliveaza f f f fmult..roade orice ..m-a si muscat de gat am avut vanataie ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
sugubina spune:
ral_eli MERCI de pontu cu dusu la dr cu fetele de dimi. Treaba e ca Pufi are probleme cu sculatu de dimi..Asa ca a trebuit sa mergem la 14;orcum am fi mers si dimi dc era loc luni/marti.
Am vazut ca are camere de supraveghere in waiting room, si cum ne vede ne cheama in anticamera la asistenta, nici nu stam mult cu ele nici noi; mie tare mul imi place de ea si am citit si pe site ei ce zice de diversificare si mi s-a parut de bun simt. Voi ati vorbit cu ea despre asta?
Maine bag si eu un DM,mergem cu carutu ca au zis astia ca e vreme de 10gr.
geniusamb suna bine ce ti-a zis pediatra. Mai ales aia cu maru copt.
DANA26 merci te pupez!
Elfica superb cu Inger ingerasu meu!
Am vazut pozele cu Iulia,superb a fost imbracata. Si lumanarea de mare exceptie, chiar frumoasa. Caciula dinaia avem si noi, a trebuit sa desfac panglica aia roz la spate sa o leg ca nu le incapea capu nefiind elastica. Sunt tare dragute caciaulele astea, arata fetele noastre ca niste Pufi.
lorin7774 condoleante.
Micova vad ca are puseu de scandal in ea..e schimbata papata iubita si dragalita..si cum o pun jos cum latreaza;cum o iei in brate se linisteste. Nu imi place deloc..Pe cand sorsa sta cuminte in patu mare si vorbeste acolo..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o TinckerBell, sunt f frumoase pozele. Sa-ti traiasca micuta crestina! Simona, datorita tie sunt mai linistita... ma speriasem de bebe David care papa non stop si daca-ar putea sa stea cu tzitzica in gurita tot timpu, ar face-o cu mare placere, dar te-am citit pe tine cu bebe Stefan, care e la fel de mancacios(si nu s-a ingrasat) si m-am mai linistit. Ca la noi toata lumea se mira de spatele lui, ca e prea grasan. Ma si miram al nostru de ce nu se intoarce de pe-o parte pe alta, dar la ce spate si bucute are, cum sa poata? Am observat ca acum e si putin nervos... isi baga diverse lucruri in gurita cu f mare patos, asa. Fie ca prinde cordonul de la halat, fie ca e o perna sau zdranganelele, e jale dc incerci sa i le iei in momentele alea. Il mai pacalesc bagandu-i eu degetul meu pe gingiile din fata. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
si al meu e un grasan, la 3,5 luni avea 8.300 gr si 68 cm. toata lumea se mira de el si il admira. si nici robert nu se intoarce dar nici pe burta nu prea sta ca nu-i place. il pune tati ca mie mi-e mila de el ca se uita cu ochii mari de parca ar spune "mami ia-ma de aici".
lorin putere sa poti trece
mami de Robert Petru
poze
BraveGirl spune:
Elfica, superba lumanarea! Si printesa...
Doura, Ariannei i se vedeau dungile alea in gingie de pe la 7 luni, a avut gingiile inflamate, dar primul dinte i-a iesit de abia la un an si o luna
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ALEXA1985 spune:
Buna seara.
Noi suntem suparate pt ca buburuza mea cam face mucisori. A fost iar diagnosticata cu bronsolita. Ii fac aerosoli cu adrenalina si ser de 3 ori pe zi, e a treia zi, iar ea tot haraie. Bebeii vostri au facut bronsolita? Ce tratament li s-a dat? voi ati inceput diversificarea? Daca nu la ce varsta vreti sa incepeti?
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!
ALEXA1985 spune:
Apropo, cele care aveti hainute mici, dar si ale voastre care nu le mai purtati si nu mai aveti ce face cu ele, le puteti baga la bazar sa ajute copii bolnavi ( sunt licitate si apoi voi le trimiteti prin posta).
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!