Aspirante optimiste >(644)
Raspunsuri - Pagina 12
draguta spune:
lorena, i-am zis sotului sa-mi ia test si el a inteles termometru, asa ca mi-am luat temperatura desi stiu ca nu prea se ia in considerare
37.5
bradraisa spune:
Draguta temperatura se ia in fiecare dimineata inainte sa te dai jos din pat in zilele in care se presupune ca ovulezi, din ziua in care temperatura devine mai ridicata incepe faza luteala (ovulul ori ramine ori il pierzi)
lorena_86 spune:
oooo cam mare.....chiar si pt perioada asta
tin pumnii sa ne dai vestea cea buna

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
raisa
nu inca, ca sunt abia z3 si inca cu ei pe cap dar ma pregatesc de marele moment....in fiecare zi jap jap vreo doua satpamani ca asa am facut si inainte
socrul e din ce in ce mai rau.....speram macar sa nu constintizeze ce il asteapta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Subscriu, cam mare![]()
Eu acu fac o pauza din curatenie si sunt cam incalzita si am sub 37
nu m-a lasat curiozitatea sa nu fac un test de temp.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Ca_Mila spune:
fetele
am o problema cu pagina asta de forum
de ex eu scriu ceva si apoi ca sa vad ce scrieti voi trebuie sa ies si sa intru din nou si tot asa chiar si daca nu scriu nu-mi apare nimic nou pana nu ies si sa intru din nou, dar trebuie sa ies de tot si de pe forum. stie cineva ce trebuie sa butonez pe aici??????